Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Jaunie spēlēja ar lielu degsmi"

Jānis Pārums

Ešvorts: "Jaunie spēlēja ar lielu degsmi"
Pols Ešvorts
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc vakardienas "LMT Virslīgas" spēles starp "Liepājas metalurgs" un "Skonto" komandām (0:0), iespaidos dalījās abu klubu galvenie treneri, attiecīgi Rudigers Abramčiks un Pols Ešvorts.

"Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu, jo izbraukuma spēlē ar tik spēcīgu klubu kā "Liepājas metalurgs" 0:0 ir labs sasniegums. Jāatzīst, ka mača gaitā Liepājas komanda izskatījās spēcīgākā, tā vairāk kontrolēja bumbu. Nenoliegšu, ka šoreiz mēs bijām nedaudz veiksmīgāki, taču tikai nedaudz. Arī mums bija momenti, kurus realizējot varējām izcīnīt uzvaru mačā. Prieks par jaunajiem puišiem, kuri spēlēja ar lielu degsmi," pēc mača teica "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts.

Ņemot vērā to,ka "Ventspils" komanda šajā kārtā izcīnīja uzvaru, ir skaidrs, ka mēs cīnamies par otro vietu, jo nedomāju, ka "Ventspili" būs iespējams panākt. Darīsim visu, lai tieši "Skonto" izcīnītu otro vietu," teica Ešvorts.

"Pēdējās divas Latvijas čempionāta spēles ar "Ventspili" un "Skonto" aizvadījām briesmīgi. Mums vajadzēja izcīnīt uzvaras šajos mačos," pēc spēles savu neapmierinātību ar rezultātu pauda "Liepājas metalurga" galvenais treneris Rudigers Abramčiks.

"Momenti mums ir, bet trūkst koncentrācijas vārtu priekšā, līdz ar to komanda neizmanto savas vārtu gūšanas iespējas. Arī izlases spēlētāji nerāda to sniegumu, kādu es vēlētos no viņiem redzēt. Gribētos redzēt lielāku vēlmi uzvarēt... Komandai vajadzētu vairāk līderu, kas spētu uzmundrināt pārējos jebkurā situācijā cīnīties par uzvaru. Dažiem spēlētājiem šāda īpašība piemīt, taču daži šādā ziņā ir kā mazi bērni. Ja palikšu Liepājas komandā arī nākošajā sezonā, tad tajā būs izmaiņas," teica Abramčiks.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto" preses sekretārs

  +1 [+] [-]

, 2008-10-05 15:13, pirms 16 gadiem
Koncentrācijas vai koncentrēšanās??? Tur ir liela atšķirība...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-05 15:21, pirms 16 gadiem
mitins rakstīja: ak tu aspraati
pats Tu asprātis.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-05 15:41, pirms 16 gadiem
cerams, ka abramčiks paliks

     [+] [-]

, 2008-10-05 15:48, pirms 16 gadiem
Var redzet ka Skonto audzina Latvijas nakotni futbola!!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-05 16:05, pirms 16 gadiem
ervains91 rakstīja: Var redzet ka Skonto audzina Latvijas nakotni futbola!!
Jā, piekrītu un var arī redzēt, ka Abramčiks domā kā nopietns treneris nevis kā āksts. Grigorčuks, Ešvorts un Abramčiks ir vienīgie normālie Latvijas klubu treneri.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-05 16:45, pirms 16 gadiem
Pilnīgi piekrītu Abramčikam. Redzēju klātienē pēdējās divas LM spēles. Teikšu atklāti. Viss ir. Gan spēle, gan saspēle, gan sitieni. Uz doto brīdi komandai pat blakus nestāv nedz Ventspils, nedz Skonto. Ja kaut vvienu momentu pret FKV būtu realizējuši, izņemot Fereiras vārtus, būtu spēle uzvarējuši. Par spēli pret Skonto vispār bez komentāriem, ja Skonto 25 minūtē tikai pirmo reizi tika pāri centram un visu spēli aizsardzībā strādājot pa 5-6 spēlētājiem. Potenciāls LM ir. Bet ir vajadzīgs viens ārkārtīgi tehnisks uzbrucējs, kurš spēj apspēlēt 1:1. Pagaidām to neviens no LM uzbrucējiem nespēj, tāpēc arī bumba spītīgi nelido pretinieku vārtos. Ļoti ceru, ka Abramciks paliks, jo LM viņa vadībā ir atradis savu pazaudēto spēli. Viennozīmīgi, ka vaina ir LM spēlētāju galvās, jo no malas skatoties, Abramčiks viņam atvēlētajā laikā ir nostrādājis par 90%. 10% tomēr norakstīšu uz nelielu uzbrucēju nesagatavotību, bet tas vairāk ir spēlētāju vainas dēļ. Man ļoti patīk, kā LM spēlē pašlaik. Jo īpaši pirmās minūtes. Ja nākamsezon ieliks pareizo fizisko sagatavotību un būs pareizs skautings, tad domāju , ka Grigarčuks ar savu LMT filazofiju un Latvijas līgas izprasto seklo spēli tālu netiks.

     [+] [-]

, 2008-10-05 18:09, pirms 16 gadiem
Abramcikam ir taisniba.Ja ir laba spele,teritorials parsvars,izveidots daudz vartu gusanas momentu,bet nav rezultata,vaina ir speletaju meistariba un vinus jamain pret citiem,jo saja vecuma uztrenet un padarit vinus meistarigakus jau ir par velu.Mes,lidzjuteji ,to saprotam,bet vai saprot to LM saimnieki.

     [+] [-]

, 2008-10-05 21:10, pirms 16 gadiem
kasparello99 rakstīja: LMT filazofiju
Kas tas par zvēru? LMT ir Latvijas Mobilais telefons vai arī Liepājas Metalurga tracināšana?
Un kas par jaunvārdu ir 'filazofija'?