Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Virslīgas apskats - Koļesņičenko par "Skonto" situāciju

Klajā nācis jau otrais jaunās SMScredit.lv Virslīgas sezonas apskats - "One Nil Up Virslīga". Šajā reizē saruna ar "Skonto" kluba prezidentu Vladimiru Koļesņičenko, intervija ar futbola fanu Emīlu Vanagu un ieskats līdzšinējā Virslīgas sezonā.
Vērtējums:

  +3 [+] [-]

, 2014-04-05 23:07, pirms 10 gadiem
Pretigi palika kad tas "krievs" muti atvera, plus ka saka ka skonto nav klubs kura cali var nopelnit, protams ja nemaksa tad ari neko nenopelni, un ja tu esi cilveks kas drauzdejas ar galvu tu neatbildi zurnalistiem, lidzjutejiem ar tadam "laipnibam". Padomju laika pabira un Guncas ieliktenis, nekas vairak no vina nav. Kapec netika pajautats par abonamentiem , ar kuriem vins solijas nelaist uz spelem ?
Bet liels paldies par so apskatu ,loti kvalitativs un patikams , noteikti ari turpmak skatisos

  +8 [+] [-]

, 2014-04-05 23:18, pirms 10 gadiem
Un Egīla salidzinajums ka futbols ir jajut tapat ka sievieti ir isti vieta
No abiem sirms paliksi vai milesi , ta vins ir.

  +4 [+] [-]

, 2014-04-06 00:09, pirms 10 gadiem
Raidījums ļoti labs. Koļesničenko atsevišķs stāsts... Kā klubs, kurš sevi uzskata par Latvijas futbola flagmani, un citē, ka vienīgā iespēja teju tikt uz ārzemēm ir spēlēt Skonto, nespēj samaksāt algas un min, ka spēlētāji nenopelnīs. Tāds uzmetēju bizness, pa brīvu dabūt, piečakarēt un pārdot tad ja paveicas. LFF totālā neizdarība, ka nespēj ieviest oficiālus līgumus virslīgā, lai visiem arī viss būtu skaidrs, kurš kam un cik parādā. Tāpēc sanāk, ka oficiālā alga ir minimālā, bet aploksnē pārējais...

  +3 [+] [-]

, 2014-04-06 13:57, pirms 10 gadiem
Laura Smane, jauka raidījuma vadītāja, nudien!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-06 19:38, pirms 10 gadiem
Neko jau nepareizu Koļesņičenko nepateica. Veids, kā viņš mēdz savu sašutumu izpaust, ir cits stāsts un attaisnojumi par twītiem ir tukša muldēšana. Kluba pārstāvis, it īpaši jau prezidents, nes atbildību par saviem izteikumiem un tāds "personiskais" neeksistē + vēl Tamisāru nolamāja rupjiem vārdiem. Tas man riebj.

Skaists raidījuma nobeigums vismaz. Cepuri nost Egīlam, kaut vairāk tādu kvēlu fanu būtu. Bet nu tur neko nepadarīsi, tā ir īsta mīlestība.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-08 23:25, pirms 10 gadiem
Njā, nemīlulis Dobrecovs pret Brazīliju ir uzspēlējis. Atšķirībā no Pahara.