Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Šodien redzētais futbols man patika"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Šodien redzētais futbols man patika"
Romāns Grigorčuks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Pēc uzvaras 5:1 mačā ar Rēzeknes "Blāzmu" uzvarētāju FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grogorčuks atzina, ka spēle viņam patikusi, bet sevišķi liels prieks viņam esot par Alekseja Višņakova pirmajiem vārtiem.

"Šodien redzētais futbols man tiešām patika, taču, lai to sauktu kā ar kvalitatīvu, labu futbolu, vēl bija jābūt labākai vārtu gūšanas momentu realizācijai. Bija epizodes, kurās vajadzēja pieņemt citādākus lēmumus. Protams, dīvaini runāt par momentu realizāciju, kad gūti pieci vārti, tomēr kaut vai pirmajā puslaikā mums bija ļoti daudz iespēju, kas palika neizmantotas. Pie tā jāstrādā, lai mūsu spēle tiešām būtu laba," Grigorčuks sacīja pēc spēles.

Rēzekniešu galvenais treneris Žanis Ārmanis mača iznākumu nosauca par loģiski: "Uzvarēja spēcīgākais un uzvarēja pelnīti. Mums diemžēl joprojām jārunā par lietām, kas nav saistītas ar futbolu. Mēs šobrīd drīzāk esam vieglatlēti vai futzālisti, jo trenēties uz normāla futbola laukuma joprojām nav iespējams. Bez tā cerēt uz kaut ko vairāk nav iespējams. Šobrīd viss ir tā, kā tam jābūt, jo brīnumi nenotiek. Ja mūsu pirmās spēles būtu noslēgušās citādāk, nekā tās beidzās, tas nozīmētu, ka pasaulē kaut kas nav kārtībā. Nonākot zem tāda spiediena, kā šodien, visas mūsu problēmas lieliski redzamas. Gan jau ar saviem vārtiem nedaudz pabojājām nervus ventspilniekiem, tiesa diez vai vajadzēja pašiem ielaist piecus. No otras puses, mājinieki nerealizēja vienu "pendeli" un vēl kaudzi momentu. Mums atliek tikai strādāt un cerēt, ka izdosies paņemt punktus no tiešajiem konkurentiem."

Grigarčuks, komentējot vārtu zaudējumu, arī uzslavēja sāncenšus: "Protams, mēs kļūdījāmies pozicionāli, taču arī sitiens bija ļoti kvalitatīvs. Tie bija "super" vārti." Treneris arī izteica gandarījumu ar Alekseja Višņakova pirmajiem vārtiem dzeltenzilo rindās: "Par viņu esmu ļoti priecīgs, jo varu iedomāties, cik spēlētājam bija smagi, kad nekā neizdevās gūt vārtus. Darbojas viņš lieliski, taču, ja nav noslēguma, tad tas ātri vien aizmirstas."

     [+] [-]

, 2009-04-05 21:20, pirms 15 gadiem
Gaidam ČL..

  +2 [+] [-]

, 2009-04-05 21:25, pirms 15 gadiem
ja trenerim patīk tāda spēle tad kāds gan latvijā var būt futbola līmenis,ja to saka čempionu treneris?

     [+] [-]

, 2009-04-05 22:07, pirms 15 gadiem
valensia rakstīja: ja trenerim patīk tāda spēle tad kāds gan latvijā var būt futbola līmenis,ja to saka čempionu treneris?
nēsu treners bet 5:1 ir vairāk nekā parasta uzvara.

  +3 [+] [-]

, 2009-04-05 22:16, pirms 15 gadiem
reezeknee buus savaadaak

  -1 [+] [-]

, 2009-04-05 22:54, pirms 15 gadiem
Kas gan tur Grigorčukam varēja patikt? Tur bija jābūt 12:0, ja salīdzina līmeņus un pašreizējo formu. Un, ja ir tikai 5:1, tad kaut kas nav kārtībā. Ārmanis saka, ka brīnumi nenotiek? Manuprāt, šis rezulāts ir mazs brīnums, reti labvēlīgs Blāzmai.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-06 08:56, pirms 15 gadiem
donkey rakstīja: Kas gan tur Grigorčukam varēja patikt? Tur bija jābūt 12:0, ja salīdzina līmeņus un pašreizējo formu. Un, ja ir tikai 5:1, tad kaut kas nav kārtībā. Ārmanis saka, ka brīnumi nenotiek? Manuprāt, šis rezulāts ir mazs brīnums, reti labvēlīgs Blāzmai.
nu bet viņš jau saka, ka viss bija smuki, līdz brīdim, kad bija jāsit gols bet var jau piekrist, ka spēlēja daudzveidīgi un ar azartiņu, ja neskaita pirmo minūti un ielaistu golu