Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Negribējām dot pat mazāko cerību stariņu sekotājiem"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Grigorčuks: "Negribējām dot pat mazāko cerību stariņu sekotājiem"
Romāns Grigorčuks.
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Pēc šīs dienas LMT Virslīgas spēles starp Daugavpils "Daugavu" un FK "Ventspils", viesu treneris Romāns Grigorčuks uzsvēra, ka ventspilnieki ļoti vēlējušies uzvarēt, lai nedotu ne mazāko cerību uzplaiksnījumu tuvākajiem sekotājiem turnīra tabulā.

"Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks: "Galvenais, ka šodien uzvarējām. No turnīra stratēģiskā viedokļa ļoti vēlējāmies uzvarēt, lai mūsu tuvājie sekotāji nesajustu iespēju mūs panākt, lai nebūtu nekāda cerību uzplaiksnījuma. Tik ļoti vēlējāmies šos trīs punktus, ka iesākām maču nervozi - mums daudz kas nesanāca, pat šķietami vienkāršas lietas. Paldies Dievam, izdevās iesist vārtus un tālāk jau viss gāja normāli. Īpaši vēlos izcelt Butriku - viņš ir vienkārši lieliskā formā. Kopš strādāju ar "Ventspili", Butriks nekad nav spēlējis tik labi kā tagad."

"Daugavas" galvenais treneris Igors Gamula: "Jau tagad apsveicu "Ventspili" ar Latvijas čempionu titulu, viesi šodien uzvarēja pelnīti. Pašam pret savu komandu nekādu pretenziju nav - no turnīra viedokļa mums vairs nav ko zaudēt - spēlējām kā pratām. Šie jaunieši ir "Daugavas" nākotne, un pret "Ventspili" viņi spēlēja labi. Vienīgi žēl, ka ielaidām no standartsituācijas - speciāli pirms mača brīdināju, ka venstpilnieki ir bīstami tieši šajā futbola komponentē. Lai arī mums nav cerību uzlabot savu turnīra stāvokli, arī visās atlikušajās spēlēs cīnīsimies līdz galam un nevienam neko nedāvināsim. Vēl gribu piebilst, ka nepareizi ir norīkot uz tik svarīgu spēli tik nepieredzējušu tiesnesi [Aleksandrs Anufrijevs - aut.piez.]. Viņš netiesāja kādam par labu, viņš vienkārši tiesāja vāji. Uzkliedz Romāns [Grigorčuks], viņš nosvilpj par labu "Ventspilij"; uzkliedzu es, viņš nosvilp par labu mums."

  -3 [+] [-]

, 2008-10-04 16:51, pirms 16 gadiem
es vēl ceru
Skonto dievs ar mums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-04 17:35, pirms 16 gadiem
Gamula-neapšaubāmi liels ieguvums Daugavpils komandai!Treneris emocionals pārlieku,bet ar savu izpratni,autoritāti,psiholoģiju.Īsts darba fanātiķis!

     [+] [-]

, 2008-10-04 17:51, pirms 16 gadiem
Kā man besī šitie deģenerētie gudrinieki.Žurnālistiem šajās preses konferencēs vajadzētu nevis uzklausīt viņu muļķīgos komentārus-bet ,teiksim,uzprasīt kāpēc Grigorčuks ,brīdī,kad Cilinšeks pēc traumas saka ,ka ārstu nevajag,bļauj"bļeģ ja govorju što nada."Uzprasīt,kāpēc viņš pieaudzis cilvēks uz kuru skatās liels skaits jauniešu,publiski nemāk turēt sevi rokās.Un tad vairs nebūtu tik liels un gudrs un sāktu parādīties kārtība stadionos.

     [+] [-]

, 2008-10-04 18:50, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Kā man besī šitie deģenerētie gudrinieki.Žurnālistiem šajās preses konferencēs vajadzētu nevis uzklausīt viņu muļķīgos komentārus-bet ,teiksim,uzprasīt kāpēc Grigorčuks ,brīdī,kad Cilinšeks pēc traumas saka ,ka ārstu nevajag,bļauj"bļeģ ja govorju što nada."Uzprasīt,kāpēc viņš pieaudzis cilvēks uz kuru skatās liels skaits jauniešu,publiski nemāk turēt sevi rokās.Un tad vairs nebūtu tik liels un gudrs un sāktu parādīties kārtība stadionos.
А то что этот тренер к чемпионству команду в очередной раз приводит не резултат тобою перечисленного ? Просто методы неординарные ... как у большинства хороших тренеров !!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-04 18:59, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Kā man besī šitie deģenerētie gudrinieki.Žurnālistiem šajās preses konferencēs vajadzētu nevis uzklausīt viņu muļķīgos komentārus-bet ,teiksim,uzprasīt kāpēc Grigorčuks ,brīdī,kad Cilinšeks pēc traumas saka ,ka ārstu nevajag,bļauj"bļeģ ja govorju što nada."Uzprasīt,kāpēc viņš pieaudzis cilvēks uz kuru skatās liels skaits jauniešu,publiski nemāk turēt sevi rokās.Un tad vairs nebūtu tik liels un gudrs un sāktu parādīties kārtība stadionos.

tajā komandā jau bez bļeģ neviens neko nesaprot,tāda kultūra "izcilam" trenerim....

     [+] [-]

, 2008-10-04 22:21, pirms 16 gadiem
Cerams Starkovs izdariis secinaajumus, kuru uzbruceeju veel piesaistiit treninprocesam. Vismaz pieteikums ar paaris vaartiem ir redzams.

     [+] [-]

, 2008-10-04 22:32, pirms 16 gadiem
Šis puisis (Anufrijevs) nebūs labs tiesnesis. Nekad. Kāda jēga viņu mocīt? Lai dara, ko prot labāk. Un ar pašcieņu arī problēmas - tur gāja trīsstāvīgie no spēlētājiem viņa virzienā, bet kartītes nesekoja.

     [+] [-]

, 2008-10-05 08:52, pirms 16 gadiem
Ventspils nelabvēļi te var pukstēt cik grib .No tā nekas nemainīsies.Man arī varbūt nepatīk viņa uzvedība pie rezervistu soliņa,toties man patīk un es cienu viņa māku strādāt ar komandu un panākt vajadzīgo rezultātu.Tāpēc es piemiedzu acis uz Grigarčuka mīnusiem.Un esmu pārliecināts,ka tā darītu jebkuras komandas līdzjutēji.Un vēl kas.AR TO B... LAMĀJĀS NE TIKAI KRIEVU ,BET ARĪ TĪRASIŅU LATVIEŠU FUTBOLISTI.Tie kulturālie var pāriet uz F...,domājot,ka tas ir pieklājīgāk.
Tas tā ,mazām pārdomām.

     [+] [-]

, 2008-10-05 10:24, pirms 16 gadiem
Grigorcuks saka ka Butriks tik labi nekad nav spelejis ka tagad.Es,un daudzi citi sen jau to pamanija,bet Starkovs to neredz vai negrib redzet,vienkarsi neizprotama ir musu valsts futbola politika.Vel bez butrika ir daudz labu speletaju,kuri uz so bridi ir sasniegusi labu spotrisku formu.Izsakiet ludzu savus viedoklus. ';

     [+] [-]

, 2008-10-05 12:39, pirms 16 gadiem
Sataavu izvceelas Starkovs. nedaudz izbriina, ka pagaidaam izvirziiti tikai 3 uzbruceeji, taatad ir veel potenciaala iespeeja, ka paspees Butriku izsaukt.

kanvit rakstīja: Grigorcuks saka ka Butriks tik labi nekad nav spelejis ka tagad.Es,un daudzi citi sen jau to pamanija,bet Starkovs to neredz vai negrib redzet,vienkarsi neizprotama ir musu valsts futbola politika.Vel bez butrika ir daudz labu speletaju,kuri uz so bridi ir sasniegusi labu spotrisku formu.Izsakiet ludzu savus viedoklus.

     [+] [-]

, 2008-10-05 13:59, pirms 16 gadiem
Butriks šobrīd labā formā,bet izlases sastāvu izvēlās Starkovs.Acīm redzot viņš uzskata,ka Butriks šobrīd izlasei nav vajadzīgs.Un tās ir viņa tiesības,jo par izlases rezultātiem atbild Starkovs.