Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Popkovs ar "Blāzmu" vairs nestrādās

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Popkovs ar "Blāzmu" vairs nestrādās
Blāzmas galvenais treneris Jurijs Popkovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas futbola kluba Rēzeknes "Blāzma" līdzšinējais galvenais treneris Jurijs Popkovs vairs nevadīs komandu, eSports.lv šodien pavēstīja rēzekniešu kluba direktors Aivars Brīvers. Pagaidām galvenā trenera pienākumus pilda Popkova palīgs Žanis Ārmanis.

"Pēc mača ar "Rīgu", kurā "Blāzma" zaudēja ar 1:2, notika saruna ar Popkovu un kluba prezidentu, kā rezultātā tika nolemts, ka viņš komandu vairs nevadīs. Uz kurieni Popkovs devies, mūs neinteresē - tā kā viņš ir atstādināts no amata, saistības ar Juriju mums nav. Pagaidām galvenā trenera pienākumus pilda līdzšinējais Popkova palīgs Žanis Ārmanis."

Brīvers arī noliedza lietuviešu presē parādījušos bijušo "Blāzmas" spēlētāju komentārus, ka klubam esot finansiālas problēmas, kā rezultātā atlaisti abi Lietuvas futbolisti Marjuss Bezukornovs un Darjuss Regeļskis: "Nē, mums viss ir kārtībā! Nav nekādu problēmu." Brīvers par jautājumu bija visai izbrīnīts: "Patiešām - viss ir kārtībā, strādājam tālāk. Darbojamies transfēru tirgū - iespējams, drīz komandā būs kāds papildinājums. Pieļauju, ka izmaiņas būs arī treneru sastāvā, tomēr pagaidām neko vairāk nevaru teikt."

Jurija Popkova vadībā "Blāzma" šogad Virslīgā 17 mačos izcīnīja divas uzvaras, četrreiz nospēlēja neizšķirti un zaudēja pārējās 11 spēles, izcīnīdama desmit punktus. "Blāzma" patlaban atrodas 9. vietā turnīra tabulā un jau ir zaudējusi cerības iekļūt labāko sešu komandu pulkā, kas turpinātu cīņu par Latvijas čempionu titulu pēc 2. apļa.

Žanis Ārmanis "Blāzmu" Virslīgā vadījis jau iepriekš - 2006. gadā, kad komanda spēlēja ar nosaukumu "Dižvanagi". Tiesa gan, toreiz rēzekniešiem klājās vēl sliktāk - komanda pārliecinoši ieņēma pēdējo vietu, un turnīra otrajā pusē trenera amatā tika apstiprināts krievu speciālists Nikolajs Južaņins. Arī viņš nespēja glābt "Blāzmu" no izkrišanas uz 1. līgu, tomēr pēc veiksmīga starta tajā 2007. gadā rēzeknieši atgriezās Virslīgā un līdz pagājušās nedēļas beigām šosezon spēlēja Popkova vadībā.

 +12 [+] [-]

, 2008-08-04 12:04, pirms 16 gadiem
To gan nevajadzēja. Rēzeknes kluba vadība grib no mušas uzpūst zīloni. Uzskatu, ka Popkovs tā jau ir daudz panācis ar esošajiem resursiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 12:22, pirms 16 gadiem
Briivers laikam pats sadomaja vadiit komandu
Popkova atlaishana ir kljuuda, ka neka pieredzeejushs latvijas specialists!!!

  -4 [+] [-]

, 2008-08-04 12:37, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Andrejevs ..

vel viens labais čaliitis....nav apnicis Andrejevu pieminet????!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 12:42, pirms 16 gadiem
Popkovam pašam "piegriezās"strādāt ar Blāzmu,klubu.kuram ir ierobežotas iespējas un jāizpārdod savi līderi.Bez kārtīga "piķa"jēdzīgu komandu neizveidot.Ar gribēšanu vien nepietiek.....

     [+] [-]

, 2008-08-04 12:53, pirms 16 gadiem
Varbūt Popkovam pašam negribējās strādāt Rēzeknē? No Rīgas tālu...
Popkovam ģimene ir Rēzeknē vai Rīgā?

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 12:58, pirms 16 gadiem
izskatās ka iet pa burbuli , bij jau tik daudz izdarīts nu ja , ja galvenais vilcējspēks iet projām ta ko viens popkovs izdarīs?! pats skries , pa priekšu ta jau arī viņu turēt neatmaksājas! tad jau laikam arī atūrs pametīs komandu un ja kko darīs nākotnē ta tā būs jāveido pa jaunu! nez kapēc šitā notika? neba jau slikti rezūltāti bij, lai gan kas to zin, vbrūt šogad bij ielikta liela nauda, neizpildija litko un jauc nost. bet varbūt arī nauda spiež uz savu, kas gan ir vis bēdīgāsias no visiem variantiem, kas nozīmē ka visām tjutjū uz nākotni! bet variants kam visvairāk gribās ticēt ir tā lieta ap mšusu čempja nolikumu: ka apakšgala komandas dala nost tamdēļ visu šo turēt neatmaksājas! bet tgd jauarī par noturēšanos būs grūti cīnīties

     [+] [-]

, 2008-08-04 13:04, pirms 16 gadiem
Tā vien izklausās, ka, lai gan labi sākās viss Blāzmā, tomēr sūdīgi beigsies

  -1 [+] [-]

, 2008-08-04 13:19, pirms 16 gadiem
Acīmredzot tas bija nolemts jau ātrāk; jau skatoties, cik mazemocionāli -- salīdzinot ar savu parasto lēkāšanu un klaigāšanu -- Popkovs vada rēzekniešu spēli pret FK Rīga, domāju, ka tas par kaut ko liecina. Kā jau pirms pāris dienām rakstīju, izskatās, ka Rēzeknē notiek apmēram tas pats, kas FK Rīga, bet rezultāts šai gadījumā -- ja aizies vēl Artūrs Silagailis un, kas zin, varbūt vēl kāds, ja jau "process sācies" -- varētu būt pēdējā vieta (Olimps aizies garām) un tātad izkrišana no virslīgas. Žēl...

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 13:20, pirms 16 gadiem
par to lejasgala daliisanu nost:
Jurmalai varbuut auksgals bija sasniedzams, bet paareejaam trim komandaam tikai tagad saaksies interesantaakaas un spraigaakaas speeles. Kaada jeega vadiibai (ja vien nav finansu probleemas) tagad laist klubu uz grunti un atkal atgriezties 1. liigaa, ja reaali var meeginaat apsteigt divas komandas un reaali arii naakamgad tuset pa Virsliigu...
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: bet variants kam visvairāk gribās ticēt ir tā lieta ap mšusu čempja nolikumu: ka apakšgala komandas dala nost tamdēļ visu šo turēt neatmaksājas! bet tgd jauarī par noturēšanos būs grūti cīnīties

     [+] [-]

, 2008-08-04 13:28, pirms 16 gadiem
Izskaidrojums? Saeima!

     [+] [-]

, 2008-08-04 13:45, pirms 16 gadiem
Jau kad atlaida lietuvieshus,kluva skaidrs,ka nekas labs klubaa nav,Gunjas "pardoshana" klubam,kuram pasham nav naudas ar bija "labs" gajiens. Laikam vadiba saprata ka tas pasakums ir parak dargs, un nakamgad Blazma speles 1.ligaa,tas tagad ir skaidrs. Kaitina,ka nevar visu godigi pastastit,tikai megina iestastit ka viss ir normali,zb,aklais redz ka ne vella nav normali,tomer sledz tik ieksha diplomatiju,losi gatavie...

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 14:25, pirms 16 gadiem
Rēzeknē jau labu laiku runā par to, ka Brīvers pats nosaka sastāvus utt, utjp... Tāpēc komandu pameta Voskāns, jo komandā valdīja haoss, kurā Brīveris sevi uzskatīja par vienīgo kungu. Domāju, tas arī ir īstais iemesls, kāpēc Popkovs tur vairs nestrādās. Droši vien Popkovs kaut ko izdarīja Brīveram ne pa prātam, pēc spēles abi sakasījās un Popkovs teica, ka nestrādās par treneri klubā, kurā viņam saka, kas jādara... rezultāts - nestrādās arī.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-04 19:21, pirms 16 gadiem
Burnley gatavi pirkt Solovjovu...

tvnet.lv: TVNET Sports : Futbols

     [+] [-]

, 2008-08-04 19:56, pirms 16 gadiem
Redjko atpakaļ uz Jelgavu?!?!?

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 23:52, pirms 16 gadiem
Nu maz ticams, ka no tā Blāzmai kļūs labāk

  -1 [+] [-]

, 2008-08-05 07:42, pirms 16 gadiem
Jā,žēl Blāzmas,bet pirms sezonas daži bravūrīgie Rēzeknes fani skandināja,ka
Vindava nav pretinieks.Izrādās,ka Vindava vēl ķepuro,bet Blāzma slīkst.
Loģiski,ka tādā klubā Popkovam nav ko darīt.Vienīgais glābiņš Rezeknei tas ,ka klubā spēlē daudz vietējo,tāpēc čempionātu varbūt līdz galam izspēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-14 14:34, pirms 16 gadiem
"Pozdravljaju" SK."BLAZMA" s naznacheniem novogo glavnogo trenera Armanisa! Dva goda on javljalsja "otlichnim pomoschnikom" glavnih trenerov. On pomog snachalo N.Juzhaninu pokinutj komandu, zatem "podsobil" J.Popkovu. Ishodja iz trenerskoj ETIKI, Armanis, v kachestve pomoshnika gl. trenera, "nikogda ne pozvoljal" sebe skazatj chto-to v adres svoih kolleg po rabote v ih otsutstvie. S futbolistami svoego kluba, s RUKOVODSTVOM ili gde-to na storone on "ne stanet obsuzhdatj" rabotu i dejstvija gl. trenera. On javljalsja, svoego roda, "splocheniem" trenerskogo sostava s komandoj i s rukovodstvom kluba. On bistro "presekaet" ljubie "voznikshie niotkuda" intrigi vnutri kluba. Uchitivaja ego "visokoe" obrazovanie, J.Popkov doveril Armanisu "vazhnejshie" funkcii videooperatora i trenera po vratarjam, kak "bivshemu vratarju". Armnis vsego sebja posvjaschal "delu" i uverenno shagal k svoej celi. Po suti, sbilasj ego davnjaja mechta- teperj on budet i gl. trenerom, i starshim trenerom, i trenerom po vratarjam, videooperatorom i administratorom. V obschem, rezeknenskoj komandoj budet rukovoditj "Glavnij trener" s boljshoj bukvi "G"!
A direktor kluba, Aivar Briver, "professionaljno razobratjsja" v slozhivshejsja situacii i sdelal "neobhodimo-kachestvennuju chistku" v trenerskom sostave. Ostaviv "samoro dostojnogo", on "izcelil" vnutrennij mikroklimat komandi. Prodavaja i otpravljaja "domoj" veduschih igrokov, rukovodstvo kluba "ukrepilo", i bez togo, nasischennij sostav komandi. Posle chego A.Bruver "chestno i otkrovenno" zajavljaet v "esporte", chto s finansami v klube "BLAZMA" vsjo v polnom porjadke. V dannom sluchae, direktor i novij gl. trener drug druga dostojni. A rezuljtati, posle rjada "mudrih" reshenij A.Brivera, ne zastavjat sebja dolgo zhdatj.
A esli serjozno, to istina v SK."BLAZMA" - ne v pochjote. Odin pitaetjsja reshitj finans.problemi kluba za schjot sokraschenija trenerskogo i komandnogo sostavov do minimuma, rasskazivaja ob ih nesostojateljnosti. Vtoroj, prosto zanimaetjsja samoreklamoj na futboljnoj latvijskoj "arene". Iskrenne zalj nekotorih futbolistov SK."BLAZMA", kotorie budut vinuzhdeni trenirovatjsja i doigrivatj sezon v teh uslovijah, kotorie im i sebe sozdali direktor i novij "glavnij" svoej planomernoj i titanicheskoj "rabotoj". Za poltora goda, smeniv ocherednogo glavnogo trenera, rezeknenskij fut.klub sdelal eschjo odin shag k "kachestvennomu" razvitiju molodoj komandi. Urovenj rezeknenskogo futbola "povishaetjsja". Eschjo raz pozdravljaju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja