Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rubins paliks Liepājā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubins paliks Liepājā
Andrejs Rubins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas izlases un "Liepājas metalurga" malējais pussargs Andrejs Rubins līdz sezonas beigām paliks ar liepājnieku futbola klubu, šodien sarunā ar eSports.lv apliecināja pats futbolists.

Kā eSports.lv pastāstīja Andrejs Rubins, no Azerbaidžānas futbola kluba Baku "Inter" piedāvājuma viņš atteicies, bet citu piedāvājumu nav. Līdz ar to 29 gadus vecais pussargs vismaz līdz šīs sezonas beigām noteikti paliks "Liepājas metalurga" sastāvā.

Lai gan Azerbaidžānas čempionvienība Baku "Inter" par mūsu futbolistu izrādīja nopietnu interesi (tāpat kā par Māri Verpakovski), un azerbaidžānu plašsaziņas līdzekļi pat paspēja Rubinu jau pieskaitīt "Inter" sastāvam, izskatās, ka šajā klubā neviens mūsu futbolists nākamsezon nespēlēs, jo arī Verpakovskis no Baku kluba piedāvājuma atteicās.

Andrejs Rubins "Liepājas metalurga" sastāvā LMT Virslīgā šosezon aizvadījis astoņas spēles. Savukārt pēdējā Baltijas futbola līgas mačā pret "Rīgu" Rubins guva vienīgos vārtus, kas gan nelīdzēja liepājniekiem panākt kaut vai neizšķirtu - 1:2.

Baumo, ka "Liepājas metalurga" sastāvā gan notikšot sastāva tīrīšana - vairāki spēlētāji varētu atstāt klubu. Tāpat liepājnieki meklē jaunu galveno treneri, taču, kamēr piemērots kandidāts nav nolīgts, vietas izpildītājs ir līdzšinējais Jurija Andrejeva asistents Vladimirs Osipovs. jau ziņojām, ka no galvenā trenera amata atkāpušais Andrejevs palicis Liepājas klubā kā sporta direktors.

  +6 [+] [-]

, 2008-07-04 12:06, pirms 16 gadiem
Nu jācer, ka šis nebūs Lielākais transfēra jaunums LM nometnē

  +3 [+] [-]

, 2008-07-04 12:08, pirms 16 gadiem
ar vina labo karjeru ir cauri!vinam nevajadzeja atgriezties latvija vispar tagad vins nosedas latvija un neviens par vinu vairs neinteresejas!vajadzeja darit ka paharam spelet arzemes un noslegt savu karjeru latvija!

  +9 [+] [-]

, 2008-07-04 12:10, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: ar vina labo karjeru ir cauri!vinam nevajadzeja atgriezties latvija vispar tagad vins nosedas latvija un neviens par vinu vairs neinteresejas!vajadzeja darit ka paharam spelet arzemes un noslegt savu karjeru latvija!

viņam nevajadzēja iet uz Spartaku.Nonākšana Latvijā bija loģisks solis pēc Spartaka dublieriem.

  +5 [+] [-]

, 2008-07-04 12:11, pirms 16 gadiem
tas jau vairs nav tas rubins, gauzam svakaks palicis, zeel

  +3 [+] [-]

, 2008-07-04 12:15, pirms 16 gadiem
Labaak Rubiins, nekaa kautkaads leitis,jo nemaz tik slikts vinjs nav un prieks muusu liimenja ir ok speeleetaajs...Un nemaz tik zems mums liimenis nav.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 12:23, pirms 16 gadiem
zwirbelis rakstīja: Labaak Rubiins, nekaa kautkaads leitis,jo nemaz tik slikts vinjs nav un prieks muusu liimenja ir ok speeleetaajs...Un nemaz tik zems mums liimenis nav.

nu protams, ka labak rubins un slikti vins ari nespele, bet latvija tadam speletajam ari palikt nevajadzeja!
ir gan zems paskatoties speli ventspils-liepaja cik daudz braka ir piespeles paskatoties ar to ka spele citur!biju pieradis skatities cempja speles un paskatijos so man pat skatities negribejas cik daudz ir braka!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 12:25, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: spelet spartaka dazas speles vai dublieros ir labakneka astonas latvija!ej iekas...t!latvijas futbolam vispar nau kvalitates!vieniga komanda kas spej daudzmaz kautko sakarigu paradit ir Ventspils un skonto ar saviem jaunajiem pasmaju speletajiem!

Vareetu pajautaat taadaa gadijumaa kas tad mums cels to liimeni, ka tikai LV labaakie speeleetaaaji.... uz aarzemeem , skatoties uz kurieni nu uz Azerbaidzhaaanu ar nekas praatiigs nebuutu!

     [+] [-]

, 2008-07-04 12:35, pirms 16 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Vareetu pajautaat taadaa gadijumaa kas tad mums cels to liimeni, ka tikai LV labaakie speeleetaaaji.... uz aarzemeem , skatoties uz kurieni nu uz Azerbaidzhaaanu ar nekas praatiigs nebuutu!

limeni var celt savadaka veida nevis tikai speletajos jo latviesi spele diezgan labi, bet labakie legionari nespelete jo nau labu apstaklu paskatieties kadi mums ir stadioni ar to viss sakas!
azerbaidzanas klubam budzets salidzinot ar latvijas ir vismaz par pusi lielaks ja vini var atlauties nopirkt verpakovski!un vini spele CL!
paskatieties ari kados arzemju klubos spele lietuviesi nesen pat vien nosledz ar italijas A serijas klubu vini vismaz censas tikt talak nevis sedet latvijas ierakumos!latvija nekyr nav sakartota sistema!
vards futbola ir jacel arzemes nevis te neko nedarot!
paskatieties kada interese tagad ir par krievijas speletajiem ja vini kautko paradija arzemes!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-04 12:36, pirms 16 gadiem
metalurga legionari pat tuksos vartos spelejot pret rigu nevar trapit un tad sudzas kapec ir tik zems limenis!

     [+] [-]

, 2008-07-04 12:53, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: un vini spele CL!

Kādā CL?Kvalifikācijā,jā,bet ne jau grupu turnīrā.Ventspils jau arī kvalifikācijā spēlē.
Gomezs no pusotra metra neiesita tukšos,katram gadās.

     [+] [-]

, 2008-07-04 12:54, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: limeni var celt savadaka veida nevis tikai speletajos jo latviesi spele diezgan labi, bet labakie legionari nespelete jo nau labu apstaklu paskatieties kadi mums ir stadioni ar to viss sakas!
azerbaidzanas klubam budzets salidzinot ar latvijas ir vismaz par pusi lielaks ja vini var atlauties nopirkt verpakovski!un vini spele CL!
paskatieties ari kados arzemju klubos spele lietuviesi nesen pat vien nosledz ar italijas A serijas klubu vini vismaz censas tikt talak nevis sedet latvijas ierakumos!latvija nekyr nav sakartota sistema!
vards futbola ir jacel arzemes nevis te neko nedarot!
paskatieties kada interese tagad ir par krievijas speletajiem ja vini kautko paradija arzemes!

Gribi teikt ka Lietuvaa ir augstaaks klubu liimenis nekaa Lv ??Paskaties cik muusu klubu ir iekljuvushi BFL pusfinaalaa!! Un tie leisshu futbolisti, kas kkur tikushi, vinji ir tikushi , speeleejot vinju pashu FK Kaunas, katraa zinjaa neviens sakariigs aarzemju klubs nevaac speeleetaajus no krievijas dublieru chempionaata!!!............ Es jau nesaku, ka lai nebrauc speeleet uz aarzemeem, tik lai brauc uz kautcik normaaliem klubiem un brauc speeleet!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 13:00, pirms 16 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Gribi teikt ka Lietuvaa ir augstaaks klubu liimenis nekaa Lv ??Paskaties cik muusu klubu ir iekljuvushi BFL pusfinaalaa!! Un tie leisshu futbolisti, kas kkur tikushi, vinji ir tikushi , speeleejot vinju pashu FK Kaunas, katraa zinjaa neviens sakariigs aarzemju klubs nevaac speeleetaajus no krievijas dublieru chempionaata!!!............ Es jau nesaku, ka lai nebrauc speeleet uz aarzemeem, tik lai brauc uz kautcik normaaliem klubiem un brauc speeleet!!

nesaku ka tur ir augstaks limenis, bet speletaji lietuviesu pasmaju ir specigaki paskaties kados klubos vini spele!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-04 13:06, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: ja neredzeji gomeza momentu tuvuma tad pats ari tadu neiesistu ja bumba palecas!
un tur limenis ir daudz augstaks nau ko pat salidzinat ar atrumu taja limeni kads ir latvija!

Tu tagad runā par pilnīgi ko citu.Labi,domu es uztvēru,kuru tu neveiksmīgi pasniedzi,bet,ja tur ir augstāks līmenis,tad tas nozīmē,ka uzbrucējam arī ir augsts līmenis,kas,savukārt,liecina,ka viņam it kā bija jāiesit.Katram gadās no lieliskām situācijām nomāzēt neatkarīgi no līmeņa,kurā spēlē.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-04 13:16, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: nesaku ka tur ir augstaks limenis, bet speletaji lietuviesu pasmaju ir specigaki paskaties kados klubos vini spele!

bet pa to jau nebij runa Vispaar jau LV izlase uzvareeja baltijas kausaa leishus, tie aarzemju klub kuros vinj ir tikushi ir tikai pateicoties speeleeshanai Lietuvaa!! Nevis Krievijas dublieru chempii!!
Tew liekaas ka tas, kas notiek ar Kolinko ari ir baigi labi ne????? Pagajusho sezon 1 no labaakajiem vartsargiem Krievijas chempii, tagad nevienam nav vajadziigs!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 13:37, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: nu protams, ka labak rubins un slikti vins ari nespele

biezhi skaties LM speeles, ka vari apgalvot, ka Rubīns nespēlē slikti?

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 13:47, pirms 16 gadiem
nu jaa rubins vairs nav tas rubins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-07-04 14:33, pirms 16 gadiem
Maigoniitis rakstīja: bet pa to jau nebij runa Vispaar jau LV izlase uzvareeja baltijas kausaa leishus, tie aarzemju klub kuros vinj ir tikushi ir tikai pateicoties speeleeshanai Lietuvaa!! Nevis Krievijas dublieru chempii!!
Tew liekaas ka tas, kas notiek ar Kolinko ari ir baigi labi ne????? Pagajusho sezon 1 no labaakajiem vartsargiem Krievijas chempii, tagad nevienam nav vajadziigs!!

pec speles uzvareja pec momentiem ne!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 15:43, pirms 16 gadiem
malacis

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 16:08, pirms 16 gadiem
Marions rakstīja: Nu jācer, ka šis nebūs Lielākais transfēra jaunums LM nometnē


Nu protams ka nebus!