Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Valmieras" duets Vapne un Kalns tiek atzīti par maija labākajiem Virslīgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Valmieras" duets Vapne un Kalns tiek atzīti par maija labākajiem Virslīgā
Lūkass Vapne. Foto: Valmiera FC

Par “Tonybet Virslīga” maija mēneša labākajiem atzīts duets, kas pārstāvēja “Valmiera FC”. Par labāko treneri kļuvis Jurģis Kalns, bet spēlētāju – Lūkass Vapne.

Maijā “Valmiera FC” bija sekmīgākā komanda līgā, kas septiņās aizvadītajās spēlēs izcīnīja 17 punktus, – tika pie piecām uzvarām un divas reizes spēlēja neizšķirti, tajā skaitā ar rezultātu 2:0 uzvarēja līgas līdervienību RFS, kā arī izbraukuma spēlē spēlēja neizšķirti pret vicelīderi “Riga”.

Maija labākais līgas spēlētājs, 20 gadus vecais Lūkass Vapne no aizvadītajām septiņām spēlēm “Valmiera” starta vienpadsmitniekā devās visas septiņas reizes un šajās spēlēs atzīmējās ar četriem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. Kopumā šajā sezonā Vapnem pieci vārti un sešas rezultatīvas piespēles, kas ļauj ierindoties dalītā 2. vietā visā līgā rezultativitātē, 8. vietā gūto vārtu topā, kā arī rezultatīvo piespēļu rādītājā šobrīd ir 2. vieta. Lūkass Vapne pirmo reizi kļuvis par mēneša labāko spēlētāju līgā, pie tam Vapne vēl joprojām pretendē arī uz “Sportland” spēļu apļa labākā jaunā spēlētāja apbalvojumu.

Mēneša labākā spēlētāja kandidātus nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība “Latvijas Futbola Virslīga”. Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti šie kandidāti: Lūkass Vapne (Valmiera FC), Adams Marhijevs (FC RFS), Džozefs Ede Oleke (FS Jelgava), Abduls Kaders Traorē (BFC Daugavpils), Žeremī Porsāns-Klemantē (Valmiera FC).

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un “Latvijas Futbola Virslīga”, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Instagram, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Ar pilnu balsojumu iespējams iepazīties šeit.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-04 18:28, pirms 3 nedēļām
Pelnīti!!!

     [+] [-]

, 2024-06-04 22:38, pirms 3 nedēļām
savukārt, pēdējo notikumu gaismā Valmieras klubs un tā vadība tiek atzīta par sliktākajiem!

     [+] [-]

, 2024-06-05 00:45, pirms 3 nedēļām
urrrrrrā