Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS noslēdz ilgtermiņa līgumu ar savu iepriekšējās sezonas labāko vārtu guvēju

Rolands Eliņš

RFS noslēdz ilgtermiņa līgumu ar savu iepriekšējās sezonas labāko vārtu guvēju
Foto: Toms Dreiblats/RFS

Latvijas futbola klubs RFS parūpējies, ka tā sastāvā atgriezies brazīliešu pussargs Emersons, kurš iepriekšējā Virslīgas sezonā bija RFS rezultatīvākais spēlētājs. Līguma ilgums nav precizēts, bet RFS savā mājaslapā vēsta, ka tas ir ilgtermiņa.

21 gadu vecais Emersons Deoklesianu Eiropā ieradās 2020. gadā, kad pievienojās Horvātijas klubam "Lokomotiva" un tika izīrēts vienai no Latvijas spēcīgākajām komandām RFS. Tajā Brazīlijas uzbrūkošais pussargs izcēlās ar desmit vārtu guvumiem 24 Latvijas Virslīgas mačos, kā arī piedalījās četros vārtu guvumos ar rezultatīvām piespēlēm, kļūstot par stabilu komandas vērtību.

Pēc īres līguma beigām Emersons atgriezās Horvātijā, kur janvārī piedalījās divās Horvātijas čempionāta spēlēs. Taču Horvātijā Emersons nav palicis un tomēr atgriezies RFS rindās. Par to paziņots Rīgas kluba mājaslapā, kurā gan nav norādītas sīkākas darījuma detaļas, taču informēts, ka Emersons jau ir ieradies Rīgā un noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar RFS.

Emersons aizvadītajā sezonā bija rezultatīvākais savas komandas rindās Virslīgā. Pa astoņiem vārtiem RFS rindās iesita Tomāšs Šimkovičs un Sedriks Kuadio, bet kopumā astoņi RFS spēlētāji izcēlās ar vismaz pieciem vārtu guvumiem Virslīgā.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/emersons-atgriezas...

     [+] [-]

, 2021-03-04 22:13, pirms 3 gadiem
Šis jau nopietns darījums RFS.

     [+] [-]

, 2021-03-04 22:21, pirms 3 gadiem
Spēcīgi!Neticējās ka noturēs..bet kautgan beigās jau vairs nemaz tik labi viņam negāja..naudīga sezona!