Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" apspēlē Mažeiķu futbolistus

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Skonto" apspēlē Mažeiķu futbolistus
"Skonto" futbolisti
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Latvijas čempionvienība futbolā "Skonto" Rīgā pārbaudes spēlē tikās ar Lietuvas vienību "Mažeikiai". Abus vārtus gūstot otrajā puslaikā, ar 2:0 pārāki bija rīdzinieki, kuru rindās ar precīziem sitieniem izcēlās Elvis Stuglis un Alans Siņeļņikovs.

Spēli pret Lietuvas devīto spēcīgāko vienību "Mažeikiai" skontieši pirmoreiz aizvadīja "Kappa" firmas ražotajos formas tērpos rozā krāsā. Atšķirībā no iepriekšējā mača pagājušās nedēļas nogalē šoreiz "Skonto" sastāvā bija vairākas izmaiņas - vārtos stājās Germans Māliņš, bet vidējā līnijā un uzbrukumā darbojās attiecīgi Andrejs Siņicins un Elvis Stuglis, kuri pērn bija "Olimpā". Pirmais puslaiks tika aizvadīts asā cīņā, vairākkārt spēlē iejaucoties galvenajam tiesnesim. Mačs ritēja visai ātrā tempā, un abām komandām bija labas iespējas atklāt rezultātu (no "Skonto" uzbrukumiem jāizceļ Fabiu reids, kas beidzās ar mazliet neprecīzu sitienu, kā arī Tarasova tālsitieni), tomēr rezultāts palika nemainīgs - 0:0.

Otrajā puslaikā lietuvieši nomainīja sastāvu un arī formas tērpu krāsu, bet laukumā pārliecinošāk darbojās "Skonto". Jaunajam Stuglim, kuram šī bija debija "Skonto" sastāvā, ar pirmo mēģinājumu neizdevās pārspēt leišu vārtsargu (bumba trāpīja pa vārtu stabu), taču drīz vien rezultātu atklāja tieši Stuglis, kurš pēc Pētersona centrējuma no labās malas ar galvu raidīja bumbu tuvajā stūrī. Mača turpinājumā "Skonto" vēl vairākkārt varēja atzīmēties ar rezultatīvu uzbrukumu, taču tas izdevās vien spēles izskaņā - atkal centrēja Pētersons, un šoreiz vārtus guva Alans Siņeļņikovs, kura sitienu Mažeiķu vārtsargs skāra, taču nespēja atvairīt - 2:0.

Vēl nav zināms, kad "Skonto" aizvadīs nākamo pārbaudes spēli. Mēneša beigās čempioni cer doties uz treniņnometni Kiprā.

Skonto FC - FK Mažeikiai 2:0 (0:0)

Vārti: Stuglis 64', Siņeļņikovs 89'.
Skonto: Māliņš, Kačanovs, Smirnovs, Ševeļovs, Rode, Laizāns, Tarasovs, Fabianu (Pētersons), Siņicins (Maksimenko), Siņeļņikovs, Stuglis (Žuniors).

  +2 [+] [-]

, 2011-02-04 18:06, pirms 13 gadiem
Formas gan pretīgas.

  -3 [+] [-]

, 2011-02-04 18:19, pirms 13 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Formas gan pretīgas.
piekriitu

un kas tad ar sponsoru unibet vai kas tur bij, vairs nebuus ???

  +7 [+] [-]

, 2011-02-04 18:29, pirms 13 gadiem
Kāda starpība vai formas ir pretīgas vai skaistas, galvenais, lai labu sniegumu un rezultātus rāda Skonto. Un rozā krāsai arī nav ne vaina (daudzi klubi spēlē rozā krāsas formas tērpos, piemēram, Itālijā Palermo, Latvijā Rēzeknes Blāzma utt.). Vienkārši pie mums Latvijā daudziem ar domāšanu nav kaut kas kārtībā, jo rozā un gaiši zilā krāsa asociējas ar kaut ko citu.
Slēpts komentārs: mrPO

     [+] [-]

, 2011-02-04 18:49, pirms 13 gadiem
Laizāns Konans

  +1 [+] [-]

, 2011-02-04 19:35, pirms 13 gadiem
STUGLIS - VISLABAAKAIS !

  -2 [+] [-]

, 2011-02-04 20:49, pirms 13 gadiem
Malači. Interesants eksperimentās sastāvs. Veiksmīga spēle gan Pētersonam, gan Stuglim, gan visiem kopumā. Formas neesmu vēl redzējis, tāpēc neņemos spriest, bet nu tas interesē vismazāk. Galvenais, ka uzvara un tiek pārbaudītie jaunie spēki. Siņicins un Stuglis pērn bija vieni no Olimpa līderiem un nebūtu nekas pretī redzēt viņus, spēlējam Skonto rindās.

     [+] [-]

, 2011-02-05 00:02, pirms 13 gadiem
šīs ir tikai pagaidu formas. Kappa vēl gatavo speciali Skonto paredzētās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja