Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Otrajā puslaikā paātrinājām uzbrukumu, kas deva rezultātu"

Starkovs: "Otrajā puslaikā paātrinājām uzbrukumu, kas deva rezultātu"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc piektdienas vakarā notikušās LMT Virslīgas spēles, kurā futbola klubs "Skonto" ar 2:1 savā laukumā pieveica "Jelgavu , uzvarētāju galvenais treneris Aleksandrs Starkovs uzsvēra, ka viņa padoto sniegums otrajā puslaikā bija izšķirošais.

"Jelgavnieki lieliski spēlēja taktiskā ziņā, mums bija grūti viņus apspēlēt, it sevišķi pirmajā puslaikā. Pēc pārtraukuma izdevās palielināt uzbrukuma ātrumus un tas deva rezultātu," savu spēlētāju sniegumu otrajā puslaikā izcēla "Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, norādot, ka pateicoties tam bija iespēja gūt uzvaru un tikt pie vēl trīs punktiem turnīra tabulā.

"Jelgavas" galvenais treneris Dainis Kazakevičs bija apmierināts ar savas komandas sniegumu pret pirmajā vietā esošajiem skontiešiem: "Esmu pilnībā apmierināts ar spēlētāju cīņassparu. Apmierināja arī spēles kvalitāte, kuru demonstrējām, it īpaši pirmajā puslaikā. Pieļāvām arī kļūdas taktiskā ziņā, jo nevar ļaut uzbrucējam gūt vieglus vārtus no vārtsarga laukuma robežām," tā jelgavnieku treneris, piebilstot: "Kaut punktus neguvām, par aizvadīto spēli nav iemesla kautrēties, un savai komandai neko nevaru pārmest."

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
zz.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-02 23:40, pirms 14 gadiem
Ar tādiem finansu un administratīvajiem resursiem nemaz citādi nevar (nedrīkst) būt

  +1 [+] [-]

, 2010-10-03 10:09, pirms 14 gadiem
Un ja neiet kā gribētos, tad Petrovičs sadod tiesnešiem un spēli izdodas lauzt.