Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rīt Rīgā "Skonto" pret "Jelgavu"

Jānis Pārums

Rīt  Rīgā "Skonto" pret "Jelgavu"
Dainis Kazakēvičs
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Futbola klubs „Jelgava” rīt, 1.oktobrī plkst. 18.00 „Skonto” stadionā (Rīgā) aizvadīs kārtējo LMT Virslīgas spēli – šoreiz pret līderiem FC „Skonto”, kas turnīra tabulā apsteidz jelgavniekus par 39 punktiem.

Šogad „Skonto” vienreiz pieveikts (Latvijas Kausa izcīņas pusfinālā) un divas reizes zaudēts (1:4 Rīgā un 0:5 Ozolniekos). Visi Jelgavas, Liepājas un Ventspils futbola draugi un pārējie iedzīvotāji rīt turēs īkšķus par „Jelgavu” un, cerams, spēle izdosies aizraujoša un līdzjutējiem neliks vilties.

Sakarā ar Latvijas valstsvienības spēlēm pret Grieķiju un Gruziju, Virslīgā līdz 17.oktobrim būs pārtraukums un tāpēc svētdien, 10.oktobrī plkst.15.00 Zemgales olimpiskā centra stadionā notiks draudzības spēle starp FK „Jelgava” un FC „Šiauliai” (pašlaik piektie Lietuvas Virslīgā).

Informāciju sagatavoja:
FK Jelgava

  +2 [+] [-]

, 2010-10-01 01:03, pirms 14 gadiem
skonto dabuus pa mizu!