Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Liepāja'' gūst panākumu Gulbenē

Egils Broks
Egils Broks
Par SMScredit.lv Virslīgas pagaidu līderi kļuva "Liepāja", kas demonstrēja ne pārāk labu sniegumu, taču ar to bija gana, lai otrajā puslaikā nodrošinātu panākumu Gulbenes mājas stadiona sezonas atklāšanas spēlē - 2:0. Pa vārtiem liepājniekiem guva Valērijs Afanasjevs un Dāvis Ikaunieks.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2015-05-02 13:23, pirms 9 gadiem
1.puslaiks momentu ziņā labāks Gulbenei, tikai 2.puslaikā kad viņiem vairs nebija spēka Liepāja sāka kaut ko rādīt. Jāsaņemas un pareizi jānoskaņojas Liepājai, savādāk punkti tiks zaudēti. Dāvim mierīgi varēja būt hat-triks, jāstrādā pie momentu realizācijas.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-02 14:45, pirms 9 gadiem
Gulbene ar spēli pret pagaidu līderi var būt apmierināta. Pamazām uzlabo savu sniegumu, rada momentus un skaidrs, ka pirmie punkti ar šādu progresu nekur neizpaliks. Otrajā golā tik aizsargiem feileris, bet citādi ļoti atzīstams sniegums gulbeniešiem.

Liepājai pamatīgi jāstrādā pie momentu realizācijas. Kā jau mostwanted8 rakstīja, Ikaunieks mierīgi varēja 3 vārtus gūt un atrauties rezultatīvāko sarakstā no tuvākajiem sekotājiem. Daudzas lieliskas neizmantotas vārtu gūšanas iespējas. Pret Gulbeni ar diviem goliem uzvarai pietika, bet, kad pretī nākamo reizi būs FKV, Skonto, Jelgava vai tas pats Spartaks, ar šādu realizāciju var klāties plāni.