Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Brāļiem vienam pret otru bija interesanti

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Brāļiem vienam pret otru bija interesanti
Guntars Silagailis "Blāzmas" kreklā
vairs nespēlē
Foto: Ingus Ozoliņš, eSports.lv

Šodien LMT Virslīgā vienīgajā mačā "Rīga" ar 2:1 pārspēja Rēzeknes "Blāzmu". Pirmoreiz oficiāli viens pret otru spēlēja brāļi Silagaiļi, un abi atzina: "Bija interesanti!"

Protams, mazliet labākā garastāvoklī bija Guntars Silagailis, kura pārstāvētā "Rīga" šodien uzvarēja: "Pirmoreiz gadījās spēlēt pret savu bijušo klubu, un bija interesanti. Piezagās visai savāda sajūta - spēlēt gan nebija ne vieglāk, ne grūtāk, vienkārši jocīgi cīnīties pret savējiem.

Kopumā spēle nebija tik grūta. Uzvarējām pelnīti - pirmajā puslaikā "Blāzma" vēl spēlēja normāli, bet otrajā mača daļā bijām aktīvāki, piespiedām Rēzekni līdz galam, izvirzījām rezultātu, un darbs bija padarīts!

Ar brāli Artūru pamēroties spēkiem bija interesanti. Līdz šim tikai treniņos bijām spēlējuši viens pret otru, bet oficiāli - pirmoreiz. Grūti teikt, kam spēlēt bija vieglāk - abi zinām gan otra stiprās, gan vājās puses [smaida]."

Par minimālo zaudējumu pārāk saskumis nebija arī Artūrs Silagailis, kurš pēc Guntara aiziešanas no "Blāzmas" kļuvis par rēzekniešu kapteini: "Bija ļoti grūti. "Rīga" ir stipra komanda, ko var redzēt pēc komandas rezultātiem - arī Intertoto kausa izcīņā tā tika ļoti tālu. Viņi arī noskaņojās labi.

Pirmo puslaiku nospēlējām labi, bijām vadībā. Taču otrajā, es uzskatu, pietrūka disciplīnas - ielaidām divus muļķīgus vārtus, kurus pretinieki iesita bez nekādas cīņas. Mēģinājām atspēlēties, bet nesanāca.

Pret brāli spēlēt bija ļoti interesanti [smejas]. Pirmoreiz oficiālā mačā spēlējām brālis pret brāli, līdz šim tikai treniņos bija sanācis. Spēlē gan man nav ne draugu, ne radinieku - pēc spēles brālis, bet mačā - pretinieks. Viņam jārisina savi uzdevumi, man - savi. Manuprāt, aizsargam vienmēr ir vieglāk šādās situācijās nospēlēt. Ar Guntaru esmu spēlējis ļoti ilgi, zinu, kur viņš skries un ko darīs. Tomēr pāris reižu viņam izdevās mani apspēlēt."

Artūrs arī pieļāva iespēju, ka līdz "transfēru loga" beigām viņš pametīs komandu, jo piedāvājumi, kā jau tika ziņots iepriekš, esot. Vēl gan mēnesis laika, lai šīs lietas pārdomātu un pieņemtu lēmumu.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-01 21:54, pirms 16 gadiem
Njaa varētu būt interesanti!

     [+] [-]

, 2008-08-01 22:02, pirms 16 gadiem
gribētos zināt kā guntars izskatijās uz rīdzinieku fona! vai pašlaik nekrīt ārā un attaisno cerības? nezin kāds?

     [+] [-]

, 2008-08-01 22:08, pirms 16 gadiem
Bija ierasts, ka abi brāļi spēlē vienā klubā, bet visu mūžu tas ilgt nevarēja - beidzot katrs savā klubā, savu dzīvi dzīvo! Vismaz viena lieta nemainās - abi sākumsastāvā! Tiešām interesanti!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-01 22:37, pirms 16 gadiem
Blazmai bus gruti ja vel Arča aizies

  +1 [+] [-]

, 2008-08-01 23:34, pirms 16 gadiem
Artūru gan vajadzētu Blāzmai paturēt - kā nekā aizsardzības balsts...

  -1 [+] [-]

, 2008-08-02 21:01, pirms 16 gadiem
Lai jau labāk Artūrs arī iet uz kādu stiprāku klubu, tas būtu solis augstāk karjerā!

     [+] [-]

, 2008-08-03 15:38, pirms 16 gadiem
!. Guntars uz rīdzinieku fona? Apmēram atbilst pašreizējam fonam, īpaši neizceļas ne labā, ne sliktā nozīmē.
2. Kas notiek Rēzeknes komandā? Vai tiešām tas pats, kas FK Rīga?