Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta"/LU pārspēj igauņus, "Daugavpils" - rēzekniešus

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Metta"/LU pārspēj igauņus, "Daugavpils" - rēzekniešus
Gatis Kalniņš
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Šodien pārbaudes spēles aizvadījušas divas Virslīgas komandas. "Metta/Latvijas Universitāte" pārspēja Igaunijas pēc spēka 2. līgas komandu, savukārt BFC "Daugavpils" tika galā ar mūsu 1. līgas komandu "Rēzeknes BJSS".

"Metta"/LU Rīgas Olimpiskajā sporta centrā uzņēma Igaunijas "Santos" (Tartu), kas pērn spēlēja tikai pēc spēka 3. līgā, tomēr spēja iekļūt Igaunijas pēc spēka 2. līgā. Jāpiemin, ka, neskatoties uz pretinieku pieticīgo dosjē, studentu komanda aptuveni pirms gada, 2. martā, zaudēja "Santos" ar 0:2. Šodien, kaut arī nepārliecinošs, tomēr sanāca revanšs.

1. puslaiku ar 1:0 gan uzvarēja igauņu komanda (vārti pēc stūra sitiena), taču pēc pārtraukuma "Metta" saņēmās un ātri vien panāca 3:1. Vispirms pēc Māra Riherta centrējuma izlīdzināja Gatis Kalniņš, bet pēc tam divus vārtus iesita uz maiņu nākušais Artūrs Švalbe, trešajos vārtos izmantojot labu Mārtiņa Milašēviča (starp citu, sāka spēli neierastajā malējā aizsarga pozīcijā) atspēli. "Santos" izdevās gūt pirmos un pēdējos šī mača vārtus - beigu daļā mettieši kļūdījās savu vārtu tuvumā, un "Santos" spēja zaudēt ar cienīgu 2:3.

"Mettas"/LU sākumsastāvs: Biezais, Milašēvičs, Putāns, Puķītis, M.Riherts, I.Stuglis, Priedēns, Daniljans, Fjodorovs, Pallo, Kalniņš. Uz maiņu: Vapne, Švalbe, Darģis, E.Stuglis, Kauss, Daugavietis, Jašņiks.

Interesanti, ka, kamēr "Metta"/LU spēlēja apjumtā hallē, "Metta-2" šodien spēkojās ar "Jelgavu-2" zem klajām debesīm Hanzas vidusskolas laukumā. Kā raksta "Jelgavas" "Twitter" profils, šo spēli jelgavnieki trenera Romāna Kvačova debijā zaudējuši studentiem ar 1:2.

Pagājušā gada 1. līgas uzvarētāja BFC "Daugavpils", kas šogad spēlēs Virslīgā, "Esplanādes" stadionā Daugavpilī arī zem klajām debesīm tikās ar 1. līgas komandu "Rēzeknes BJSS", pret kuru pērn 1. līgā vienreiz tika zaudēti punkti (1:1, 6:1). Šodien daugavpilieši vaļības neatļāvās un uzvarēja ar 3:0. Daugavpiliešu pilnais sastāvs nav zināms, taču klubs informējis, ka pēc 1. puslaika rezultāts bija 1:0, savukārt vārtus guvuši Pāvels Riževskis, kā arī divi uz pārbaudi esoši Japānas futbolisti - Juta un Naoki.

Izmantotie resursi:
METTA
Galvenā - BFC Daugava

  +1 [+] [-]

, 2014-02-03 10:16, pirms 10 gadiem
Daugavpils - Rēzeknes BJSS spēle rēzekniešu mājaslapā:
Новости