Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Wolfsburg" iegādājas Reveru un pārdod Koštu "Lille"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Wolfsburg" iegādājas Reveru un pārdod Koštu "Lille"
Lorencs Ginters Kestners vada "Wolfsburg"
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas čempionvienība futbolā "VfL Wolfsburg" neilgi pirms transfēru loga aizvēršanās papildinājusi sastāvu ar brazīliešu aizsargu Reveru, savukārt portugālis Rikardo Kosta pārcēlies uz Francijas komandu "Lille".

Bundeslīgā tikai 10. vietā turnīra tabulā esošā "Wolfsburg" paziņojusi par 25 gadus vecā brazīliešu centra aizsarga Revera iegādi. Līdz šim 192 centimetrus slaidais Revers pārstāvēja vienu no Brazīlijas vadošajiem futbola klubiem "Grêmio". Līgums parakstīts līdz 2014. gada 30. jūnijam. Tuvāko pāris nedēļu laikā aizsargs gan komandai palīdzēt nevarēs, jo pagājušajā svētdienā Brazīlijas čempionāta spēlē lauza roku.

"Esam priecīgi, ka varam piesaistīt Reveru ar ilgtermiņa līgumu. Viņš ir ļoti talantīgs spēlētājs futbolista labākajā vecumā. Esmu pārliecināts, ka Revers mums drīz vien būs liels palīgs aizsardzībā," transfēru komentējis Dīters Hēness, "Wolfsburg" valdes priekšsēdētājs. Arī pats spēlētājs par īstenoto kluba maiņu ir sajūsmā: "Esmu ļoti laimīgs, ka jau mana pirmā pieturvieta Eiropā ir liels klubs, kas pērn kļuvis par valsts čempionu. Un es zinu, cik grūti Bundeslīgā to panākt. Nākamajos gados ar "Wolfsburg" vēlos sasniegt daudz. Manas sievas vecāki ir vācieši, arī sieva ir mācījusies vācu valodu, tāpēc esmu ziņkārīgs, jo vēlos apgūt valsti un tās kultūru."

Cits Volfsburgas centra aizsargs - portugālis Rikardu Košta - pārcēlies uz Francijas klubu "Lille". Atgādinām, ka nedēļas sākumā no Vācijas čempionvienības galvenā trenera amata tika atlaists Armins Fē, par kura aizvietotāju pagaidām kļuvis Lorencs Ginters Kestners. Viņš vadīs komandu šīvakara mačā Hamburgā.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

     [+] [-]

, 2010-01-29 19:13, pirms 14 gadiem
Esmu pāris reizes redzējis Reveru darbībā, bet neko daudz par viņu nezinu. Pieļauju, ka ir labs, ja reiz par viņu interesējas Bundeslīgas klubs. Wolfsburg bija nepieciešams pastiprināt aizsardzību, un šis pastiprinājums izskatās gluži vai iespaidīgs. Košta uz Lilli. Domāju, ka arī labi. Neņemos nosaukt, kurš klubs ir labāks - Wolfsburg vai Lille, bet, anyway, Francijas čempionāts ir ļoti labā līmenī. Veiksmi abiem!