Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Robens un van Gāls - labākais tandēms Vācijā

Robens un van Gāls - labākais tandēms Vācijā
Luiss van Gāls un Arjens Robens
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola kluba Minhenes "Bayern" zvaigzne Arjens Robens atzīts par aizvadītās sezonas Bundeslīgas labāko futbolistu. Ikgadējā sporta izdevuma "Kicker" aptaujā holandietis apsteidzis "Wolfsburg" uzbrucēju Džeko un savu komandas biedru Bastianu Švainštaigeru.

Robens aptaujā uzvarēja pārliecinoši - par spēlētāju savas balsis atdeva 71,2 procenti no 241 Bundeslīgas spēlētāju kopuma. 2008./2009.gada sezonas labākais futbolists Džeko šoreiz palika otrais, bet Švainštaigers ieņēma trešo vietu.

Aizvadītājā sezonā Robens, kurš uz "Bayern" pārnāca no Madrides "Real", demonstrēja izcilu sniegumu, palīdzot savam klubam triumfēt Bundeslīgā, Vācijas kausā un iekļūt Čempionu līgas finālā.

Tikmēr par labāko treneri atzīts "Bayern" vadītājs Luiss van Gāls, kurš saņēma 37,4 procentus balsu. Otro vietu ieņem Kristians Gross, kurš izglāba "Stuttgart” komandu pēc katastrofālā sezonas sākuma, bet trešais ir Felikss Magats, kurš kopā ar Gelzenkirhenes "Schalke 04” aizcīnījās līdz vicečempionu godam.

Izmantotie resursi:
kicker.de

  +2 [+] [-]

, 2010-05-26 20:54, pirms 14 gadiem
Par ROBENU-pelnīti!!
Un par Van gālu arī pelnīti!!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-26 22:54, pirms 14 gadiem
Tikai un vienīgi pašsaprotami. Milito vai Robens... Kurš būs labākais vispār? Tāds ir jautājums...

Bayern izdarīja ļoti prātīgi, nopērkot Robenu no Real, kam viņš nebija vajadzīgs. Van Gāls ir van Gāls - treneris uz goda. Ieņem vietu manu mīļāko treneru sarakstā...

  +3 [+] [-]

, 2010-05-26 23:46, pirms 14 gadiem
tiesaam viens no labaakajiem speeleetaajiem pasaulee.bundesliigaa domaajams ka labaakais,vrb vieniigi ribery staav vinjam klaat..