Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dolls pagarina līgumu ar "Borussia"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Dolls pagarina līgumu ar "Borussia"
Tomass Dolls
Foto: AP

Dortmundes "Borussia" futbola kluba galvenais treneris Tomass Dolls pagarinājis līgumu ar komandu līdz 2009./2010. gada sezonas beigām.

41 gadu vecais Dolls "Borussia" par komandas galveno treneri strādā no 2007. gada marta. Šodien "Borussia" pagarinājusi līgumu ar treneri līdz 2010. gada vidum. Par notikušo priecīgs ir gan kluba direktors Hanss Joahims Vacke, gan pats Dolls.

"Mums bija intensīvas sarunas kopā ar Dollu un sporta direktoru Mihaelu Corku par iespējamo komandas nākotnes veiksmīgu attīstību. Es priecājos par panākto vienošanos, kas arī turpmāk sola uzticīgu kopdarbu ar Dollu," sacīja Vicke.

"Esmu laimīgs par līguma pagarināšanu, jo strādāju šeit ar lielu sajūsmu un prieku. Mēs kopā vēlamies rezultātus padarīt labākus, ko mūsu klubs un lieliskie līdzjutēji ir pelnījuši," atzīmēja saviļņotais Dolls.

Tomass Dolls agrāk bija meistarīgs futbolists, karjeras labākos gadus aizvadīdams Romas "Lazio" un Frankfurtes "Eintracht" komandās, kā arī Vācijas izlasē. Savu karjeru viņš beidza 2001. gadā. Pēc trim gadiem Dolls debitēja trenera statusā, turpmākos trīs gadus trenēdams "Hamburger SV". Pagājušā gada martā Dolls pārņēma Dortmundes "Borussia" trenera vietu no Jirgena Rēbera. Pašlaik, 2007./2008. gada sezonā, "Borussia" Bundeslīgā pēc 1. apļa ieņem 10. vietu ar 21 punktu.

Izmantotie resursi:
www.bvb.de
de.wikipedia.org

  -2 [+] [-]

, 2008-01-25 17:13, pirms 16 gadiem
Nu malacis.. Nevajag tik bļaut..!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-25 17:36, pirms 16 gadiem
Nu jā... Dortmundes lielākā kļūda...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja