Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Amanatidis tiks operēts

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Amanatidis tiks operēts
Joannis Amanatidis
Foto: AFP

Kļuvis zināms, ka Vācijas Bundeslīgas futbola kluba Frankfurtes "Eintracht" uzbrukuma līderis - grieķu spēlētājs Joannis Amanatidis - otrdien tiks operēts.

Lielam satraukumam gan nav pamata. Pagājušās otrdienas treniņā Grieķijas izlases uzbrucējs Amanatidis savainoja kreisās rokas pirksta locījuma dzīslu, kas ir ieplaisājusi. Pēc vienošanās kļuvis zināms, ka Amanatidis tiks operēts otrdien Frankfurtē.

"Eintrach" komandas ārsts Kristofs Zēgers situāciju komentēja mierīgi: "Pēc operācijas Amanatidim nāksies pāris dienas iztikt bez futbola. Pēc tam viņš saņems speciālu treniņplānu, lai veiksmīgi varētu atsākt trenēties."

Ar apsaitētu kreiso roku (attēlā) Amanatidis sestdien aizvadīja spēli Vācijas Bundeslīgā, un darīja to ļoti veiksmīgi. Mačā pret Brēmenes "Werder" grieķu uzbrucējs guva uzvaras vārtus, palīdzot komandai svinēt uzvaru pār vicelīderiem ar 1:0.

Izmantotie resursi:
www.bundesliga.de

  +2 [+] [-]

, 2008-02-24 20:53, pirms 17 gadiem
Viņš ir malacis. ielika pret Werder.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 21:15, pirms 17 gadiem
par ko viņam paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja