Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Fringss - labākais Bundeslīgas spēlētājs maijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Fringss - labākais Bundeslīgas spēlētājs maijā
Torstens Fringss ar mazu lauvu rokās
un lemūru uz pleca
Foto: AFP

Par labāko Vācijas Bundeslīgas spēlētāju maijā atzīts Brēmenes "Werder" futbolists Torstens Fringss, kurš aptaujā par gandrīz desmit procentiem apsteidzis "Schalke" spēlētāju Bordonu.

Brēmenes "Werder" pussargam un kapteiņa asitentam Torstenam Fringsam sezona nav izdevusies pārāk laba - ilgu laiku Vācijas izlases kandidāts pavadīja dīkstāvē, veseļojoties no gūtajiem savainojumiem, kā rezultātā 31 gadu vecais vācietis brēmeniešu sastāvā 2007./2008. gada sezonā aizvadīja vien 14 mačus (vieni vārti, četras piespēles).

Tomēr maijā Fringss, kurš jūtami bija izsalcis pēc futbola, spēlēja lieliski un pārliecinoši. Par mēneša labākā futbolista titulu viņš cīnījās ar vēl diviem meistarīgiem futbolistiem - "Schalke 04" kapteini Marselo Bordonu un Minhenes "Bayern" pussargu Franku Riberī. Mēneša labākā futbolista balvu organizē vācu futbola izdevums "Kicker", TV kanāls DSF un līgas vadība.

Līdzjutēju balsojuma rezultātā Fringss ieguva 48% balsu, par gandrīz desmit procentiem apsteidzot Bordonu, savukārt Riberī savāca vien 14% balsu.

Fringsa bijušais komandas biedrs Brēmenes "Werder" komandā un tagadējais Vācijas U-21 izlases treneris Dīters Ailts izdevumam "Kicker" komentējis Fringsa darbību: "Torstens ir komandas līderis laukumā, kurš vienmēr gatavs uzņemties pienākumus un atbildību.

Viņš parādīja, cik svarīgs ir komandai, kad sezonas beigās atgriezās laukumā. Laba tehnika uzbrukumā ir viena no viņa stiprākajām īpašībām. Fringss gandrīz vienmēr pieņem pareizos lēmumus, uzstāda tempu - viņš lieliski zina, kad jāpalielina vai jāsamazina spēles temps."

Pēc savainojumu izārstēšanas sezonas beigās Fringss parādīja, ka no savām labajām īpašībām neko nav zaudējis. Iespējams, labāko sniegumu Vācijas izlases kandidāts parādīja tieši sezonas pēdējā spēlē pret Leverkūzenes "Bayer", kad pildīja kapteiņa funkcijas Franka Baumana vietā.

Vācijas Bundeslīgas labākais spēlētājs maijā

1. Torsten Frings (Werder Bremen) 47,76%
2. Marcelo Bordon (FC Schalke 04) 38,16%
3. Franck Ribery (Bayern München) 14,08%

  +2 [+] [-]

, 2008-05-23 12:53, pirms 16 gadiem
Nu i bildi atraduši Kaut kādu Grean Peace aktīvistu atgādina, nevis futbolistu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-23 13:22, pirms 16 gadiem
prieks kad vinjsh ir atguvies peec savainojuma

  +1 [+] [-]

, 2008-05-23 20:23, pirms 16 gadiem
Nu Riberī nebija sliktāks ja skatās kā SOAD pēc statistikas... Vienkārši Riberī tā ir pierasta lieta... Vēl daži nozīmīgi un smuki goli, assisti...

SOAD, Tur neskatās pēc statistikas..

  +1 [+] [-]

, 2008-05-23 22:09, pirms 16 gadiem
Lab ir! Vismaz kaut kas!