Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rafinja: "Man draud ar līguma laušanu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rafinja: "Man draud ar līguma laušanu"
Rafinja
Foto: DDP

Brazīliešu aizsargs Rafinja intervijā "O Globo" ir pastāstījis, ka viņa pārstāvētā kluba "Schalke 04" vadība draud lauzt ar viņu līgumu, ja viņš spēlēs Olimpiādē.

Jau vakar ziņojām, ka Rafinja, pretēji kluba interesēm, gatavojas kopā ar Brazīlijas izlasi doties uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm, tādējādi viņš kopā ar Gelzenkirhenes klubu izlaidīs vairākas treniņnometnes. 22 gadus jaunajam futbolistam ir tiesības pārstāvēt savu valsti, jo pēc FIFA noteikumiem klubiem nav tiesību to aizliegt, ja futbolists ir jaunāks par 23 gadiem.

Rafinja šodien paziņoja, ka Gelzenkirhenes kluba vadība uz viņa lēmumu ir reaģējusi ļoti asi, pat draudot lauzt līgumu ar jauno aizsargu: "Viņi man draud, izdara uz mani spiedienu, sakot, ka gatavojas lauzt ar mani līgumu.

Viņiem mans lēmums ir kļuvis par pēdējo pilienu mūsu attiecībās. Ja viņi patiešām pieņems lēmumu lauzt ar mani līgumu, tad paši arī to nožēlos. Vairāki vadošie futbola klubi jau ir izrādījuši interesi par mani."

Izmantotie resursi:
O Globo

  +2 [+] [-]

, 2008-07-22 15:23, pirms 16 gadiem
nugan Shalke rīkojas stulbi šis aizsargs ir ļoti daudzsološ ar viņu lauzt līgumu ir liela muļķība pēc gada viņu varētu par lielu naudu pārdot tādam klubam kā Chelsea un arī Shalkei pašiem viņš ir vajadzīgs sastāvā

  +1 [+] [-]

, 2008-07-22 15:35, pirms 16 gadiem
host rakstīja: nugan Shalke rīkojas stulbi šis aizsargs ir ļoti daudzsološ ar viņu lauzt līgumu ir liela muļķība pēc gada viņu varētu par lielu naudu pārdot tādam klubam kā Chelsea un arī Shalkei pašiem viņš ir vajadzīgs sastāvā

domaaju tas ir iegansts lai vins nebrauktu...
moska veelaak nadas sodu pieskirs jeb ko taadu..izraks jaunu liiguma punktu un pateiks ka jamaksa

     [+] [-]

, 2008-07-22 16:17, pirms 16 gadiem
shalkes vadiiba ar praatu draudzeejas vsp?!? shaadu talantu..
normaali, vinjiem jau ir sliktas attieciibas, tad jau labaak es ietektu rafinjai doties uz olimpiskajām spēlēm, un riskeet, ja lauziis liigumu, pashi vainiigi, taapat shaads speeleetaajs bez kluba ilgi nepaliks.. xD

     [+] [-]

, 2008-07-22 16:32, pirms 16 gadiem
Un ko tad tu veel gribeeji!?

  +1 [+] [-]

, 2008-07-22 17:10, pirms 16 gadiem
Fifa gjeneraalsekretaars vakar apstiprinaaja, ka klubiem nav pienaakuma atbriivot speeleetaajus uz OS, pat tad, ja vinji ir U23. Bet darba deveejam ir tiesiibas lauzt liigumu ar darba njeemeeju, ja tas neierodas darbaa bez attaisnojoshiem iemesliem. Nesankcioneets aktiivs atvaljinaajums Pekinaa nav attaisnojoshs iemesls.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-22 19:43, pirms 16 gadiem
Sods sezonas sákumá uz solinja sédét

     [+] [-]

, 2008-07-22 19:58, pirms 16 gadiem
M rakstīja: Fifa gjeneraalsekretaars vakar apstiprinaaja, ka klubiem nav pienaakuma atbriivot speeleetaajus uz OS, pat tad, ja vinji ir U23. Bet darba deveejam ir tiesiibas lauzt liigumu ar darba njeemeeju, ja tas neierodas darbaa bez attaisnojoshiem iemesliem. Nesankcioneets aktiivs atvaljinaajums Pekinaa nav attaisnojoshs iemesls.

izsmeljosha informacija
bet diez wai tas bus atvaļinajums

     [+] [-]

, 2008-07-23 12:18, pirms 16 gadiem
Rafinjam un Djeego noteikti radiisies probleemas atgriezties savaas komandaas, un vai ziniet, kaapeec? Taapeec, ka komandas biedri vinjus neuznjems ar atplestaam rokaam, rozeem un sveceem. Neviens, it neviens negribees nonaakt uz rezervistu solinja tikai taapeec, ka olimpieshu kungiem, luuk, ir labpaticies peekshnji atgriezties savaa klubaa, kuru vinji pirms tam pilniigi patvariigi pameta gruutaa un svariigaa briidii.

Liiguma laushana un zaudeejumu piedziishana ir ekstreemi, bet iespeejami scenaariji.