Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Ļuboja pievienojas "Wolfsburg"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ļuboja pievienojas "Wolfsburg"
Daniels Ļuboja
Foto: Scanpix

Vācijas futbola čempiones "Stuttgart" serbu uzbrucējs Daniels Ļuboja šodien pievienojies "Wolfsburg" klubam.

Ļuboja kopā ar "Wolfsburg" jau bija aizbraucis uz treniņnometni Portugālē, un nu nokārtoti visi dokumenti, lai serbu uzbrucējs šīs sezonas otrajā pusē un arī nākotnē varētu spēlēt "Wolfsburg".

Šosezon serbs Bundeslīgā "Stuttgart" sastāvā vēl nav aizvadījis nevienu spēli. Pagājušajā sezonā, kad viņš bija izīrēts "HSV", Ļuboja 18 maču laikā guva piecus vārtus, tomēr hamburgieši nolēma viņu nenopirkt. Savukārt Serbijas izlases sastāvā 19 spēlēs 29 gadus vecais Ļuboja guvis vienus vārtus.

Par pārēju izteicies "Stuttgart" sporta direktors Horsts Heldts: "Šī pāreja sola Ļubojam iespēju atkārtoti sevi parādīt Bundeslīgā. Viņš jau ir parādījis, ka var spēlēt labā kvalitātē."

Izmantotie resursi:
www.bundesliga.de

     [+] [-]

, 2008-01-23 20:42, pirms 16 gadiem
Iisi un konkreeti: Dzelzs Feelikss iegraabaas, muhahaa Ljuboja tehniski ir aarkaartiigi speeciigs, bet rakstura zinjaa - laasts un samaitaashana jebkurai komandai.