Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bergmanu pie "Hannover 96" stūres nomaina Slomka

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Bergmanu pie "Hannover 96" stūres nomaina Slomka
Mirko Slomka
Foto: AFP/Scanpix

Kārtējā treneru maiņa Vācijas Bundeslīgā futbolā - pēc neveiksmīgā sezonas turpinājuma "Hannover 96" galvenā trenera amatā līdzšinējo komandas vadītāju Andreasu Bergmanu nomainījis bijušais "Schalke 04" treneris Mirko Slomka.

Vakar pēcpusdienā kļuva zināms, ka no galvenā trenera pienākumiem "Hannover 96" klubā atbrīvots Andreass Bergmans. 50 gadus vecais speciālists komandu trenēja kopš sezonas sākuma. "Pēc trim zaudējumiem pēc kārtas un melnās sērijas - bez uzvarām septiņu spēļu garumā - kluba vadībai bija zudusi sajūta, ka Andreass Bergmans komandai spējīgs dot vajadzīgos impulsus palikšanai Bundeslīgā," paskaidroja kluba sporta direktors Jergs Šmedke.

Un jau vakarpusē publika tika iepazīstināta ar jauno galveno treneri - 42 gadus veco Mirko Slomku, kurš no 2006. līdz 2008. gadam vadīja Gelzenkirhenes "Schalke 04". Ar Slomku noslēgts līgums līdz 2011. gadam. "Esam pārliecināti, ka Mirko Slomka ir spējīgs novērst izkrišanu no Bundeslīgas - viņam nākotnē jāpanāk komandas progress," turpināja Šmedke.

Pats Slomka, kurš savulaik kā trenera palīgs Hannoverē jau strādājis, atzinis, ka ir patīkami atgriezties klubā: "Priecājos par jaunu izaicinājumu manā dzimtajā vietā un esmu pārliecināts, ka spersim soli uz priekšu. Man un komandai ir ātri vien jāpierod vienam pie otra, un tad jau sestdien pret "Mainz" jāizcīna punkti!"

Ar 17 punktiem 18 mačos "Hannover" šobrīd Bundeslīgas turnīra tabulā ieņem 16. vietu 18 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
bundsliga.de

     [+] [-]

, 2010-01-20 23:15, pirms 14 gadiem
Bilde tāda dīvaina

Bet viņš ir ģēnijs[salīdzinoši]. Atceros kā pie Schalke stūres labi rezultāti bija. Schalke kļūdījās viņu atlaižot. Ceru,ka viņš izvilks H96 no bedres