Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kotbusas "Energie" spēlētāji atdos faniem naudu

Kotbusas "Energie" spēlētāji atdos faniem naudu
"Schalke 04" uzbrucējs Kevins Kuranji
gūst ceturtos vārtus
pret Kotbusas "Energie"
Foto: AP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba Kotbusas "Energie" spēlētāji pēc piedzīvotās sagrāves 28. kārtas spēlē izbraukumā pret "Schalke 04" nolēmuši atlīdzināt biļešu izdevumus faniem, kuri devās līdzi atbalstīt komandu izbraukuma mačā.

Uz Bundeslīgas spēli Gelzenkirhenē pret vietējo "Schalke 04", kuru "Energie" zaudēja ar 0:4, bija ieradušies ap 600 tās fanu. Tā kā Kotbusas komanda sarūgtināja savus līdzjutējus ne tikai ar piedzīvoto sagrāvi, bet arī ar gaužām neizteiksmīgo un nebaudāmo spēli, kluba futbolisti nolēmuši izsniegt materiālu kompensāciju faniem par iztērēto biļešu naudu.

"Protams, zaudēt tādai komandai kā "Schalke 04" nav apkaunojoši, tā tomēr ir augstas klases komanda," sacīja "Energie" menedžeris Štefens Haindrihs. "Tomēr mēs pārāk slikti cīnījāmies šajā spēlē. Tādēļ es atbalstu komandas lēmumu. Taču pilnībā atvainoties līdzjutējiem futbolisti spēs vien ar labi parādītu sniegumu tuvākajās spēlēs."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru