Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Van Buitens uzticīgs ''Bayern''

Van Buitens uzticīgs ''Bayern''
Daniels van Buitens
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' aizsargs Daniels van Buitens apbēdinājis vairākus Anglijas Premjerlīgas klubus, paziņojot, ka paliks vācu kluba rindās arī nākošajā sezonā.

Van Buitens šajā sezonā ne vienmēr ticis iekļauts ''Bayern'' komandas pamatsastāvā un tieši tāpēc par Beļģijas izlases spēlētāju nopietnu interesi izrāda vairāki Premjerlīgas klubi.

Lielu uzmanību 30 gadus vecajam aizsargam veltījuši ''Aston Villa'', ''Everton'' un ''Newcastle'' kluba pārstāvji, atklājot, ka labprāt redzētu viņu savas komandas rindās.
Cik zināms, savulaik Van Buitens jau spēlēja Premjerlīgā, kad 2004. gadā no Francijas kluba ''Marseille'' tika izīrēts ''Manchester City'' komandai.

Beļģijas izlases spēlētāja aģents Kristofers Henrotajs atzinis, ka nākamais ''Bayern'' komandas galvenais treneris Jurgens Klinsmans ir pārliecinājis Van Buitenu palikt komandā vēl uz kādu laiku.

''Es atzīšos, ka neesmu neko dzirdējis par Premjerlīgas klubu interesi par Van Buitenu, izņemot tikai to, ko pats izlasu presē'', ''Sky Sport News'' sacīja aģents.
''Nākamajā sezonā ''Bayern'' nomaina treneri un Daniels (Van Buitens – R.Z.) vēlas redzēt kā lietas virzīsies, Klinsmanam stājoties amatā'', piebilda Henrotajs.

''Daniels jūtas labi ''Bayern'' komandā un ir laimīgs Vācijā. Viņš ir ļoti sajūsmināts, ka par viņu izrāda interesi, taču vēlas šeit palikt un cīnīties par vietu komandas pamatsastāvā Klinsmana vadībā'', atzina Van Buitena aģents.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-04-18 01:08, pirms 16 gadiem
Jā... Vīrs uz goda... Vēl tagad spilgtā atmiņā stāv AC Milan 2:2 Bayern San Siro stadionā... Buytens vilka aizsardzību un iesita 2 golus... Pēc otrā[izlīdzinājuma] uzreiz bija finālsvilpe... Super spēlētājs... Prieks, ka grib piedzīvot "Klinsmana ēru"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-18 08:47, pirms 16 gadiem
nu nav ko tur EPL meklet...labs čalis.....