Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Ibisevičs nespēlēs vismaz pusgadu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ibisevičs nespēlēs vismaz pusgadu
Vedads Ibisevičs
Foto: AFP

Vācijas bundeslīgas rezultatīvākais spēlētājs, turnīra līderes "Hoffenheim" bosniešu bombardieris Vedads Ibisevičs, nesenajā pārbaudes spēlē gūtā krustenisko saišu plīsuma dēļ laukumā nevarēs iziet vismaz pusgadu. "Hoffenheim" jau meklē Ibiseviča aizvietotāju.

Jau ziņojām, ka šās nedēļas sākumā notikušajā pārbaudes spēlē treniņnometnē Spānijā starp "Hamburger SV" un "1899 Hoffenheim" (2:0) Vācijas bundeslīgas rezultatīvākais spēlētājs (18 vārtu guvumi 17 spēlēs) un hofenhaimiešu uzbrukuma līderis Vedads Ibisevičs (24) pēc sadursmes ar Boatengu atstāja laukumu ar šķietami visai smagu savainojumu. Sākotnējās aizdomas ir piepildījušās - pēc medicīniskās izmeklēšanas konstatēts labās kājas ceļgalaa krustenisko saišu plīsums. Futbolists jau veiksmīgi pārcietis Haidelbergā veikto operāciju, taču laukumā šosezon, visticamāk, neatgriezīsies.

Bosniešu futbolista atlabšana tiek minēta sešu mēnešu garumā. Tātad otrais aplis bundeslīgā, kas izšķirs "Hoffenheim" galīgo vietu turnīra tabulā, ies secen. Hofenhaimieši jau paziņojuši, ka aktīvi transfēru tirgū meklēs Ibiseviča aizstājēju, taču pāris nedēļu laikā tas var arī neizdoties. Kā reālākais "Hoffenheim" nākamais uzbrukuma līderis tika minēts 20 gadus vecais Šveices izlases futbolists Erens Derdijoks no "Basel", kurš gan atteicis. "Runāju ar Erenu. Viņš bija ieinteresēts, tomēr atteica, jo ir jau devis jāvārdu Leverkūzenes "Bayer 04", ko respektējam," pavēstījis "Hoffenheim" menedžeris Jans Šindelmaizers.

Dītmārs Hops (68), "Hoffenheim" galvenais sponsors, vakar ieradās komandas treniņnometnē Lamangā (Spānija), taču par Ibiseviča jaunu uzbrucēju izsacījies šādi: "Esmu pesimistisks, ka tik īsā laikā atradīsim aizvietotāju. Es dotu iespēju Velingtonam. Tomēr, ja [galvenajam trenerim] Ralfam Rangnikam un [menedžerim] Janam Šindelmaizeram kāds būs padomā, to atbalstīšu - par darījuma summu nemaz nedomāju."

Hops runāja par brazīlieti Velingtonu, kurš vasarā par pieciem miljoniem eiro pievienojās Vācijas klubam, bet vēl nav īsti iespēlējies. "Hoffenheim", kas parasti laukumā izgāja ar trim uzbrucējiem - centrā Ibiseviču un malās Dembu Ba un Hinedu Obasi - sezonu varētu noslēgt arī bez jauniem papildinājumiem. Tomēr, vai Ibiseviča izkrišana neatstās iespaidu uz komandas rezultātiem, paliek atklāts jautājums.

Izmantotie resursi:
bild.de
tsg-hoffenheim.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-17 10:12, pirms 15 gadiem
Nu jā, tas varētu būt viens no lūzuma punktiem priekš Hoffenheim, bet varbūt, ja nopērk kādu labu aizstājēju, tad viss nokārtojās.

     [+] [-]

, 2009-01-17 10:14, pirms 15 gadiem
nu ibio... sitas ir lielākais zaudējums, kādu varētu iedomāties Hoffenheimai... ļoti žēl. un jā, tādu aizstājēju atrast grūti, it īpasi janvārī, kad maz, kurs grib atdot savus spēlētājus čempionātu vidū.
bet fascinē Dītmārs Hops, kas komandas dēļ darīs visu. visu cieņu.

  -3 [+] [-]

, 2009-01-17 10:18, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: bet fascinē Dītmārs Hops, kas komandas dēļ darīs visu. visu cieņu.
tas ir tikai saprotami, ka Tavs sponosreetais klubs uzraada tik negaidiiti labus rezultaatus un tu esi gatavs uz visu.

Bet ja nopietni man ir vnk neizsakaami interesanti shii kluba speeles skatiities, vienmeer velku paraleeles ar kautko kaa piemeeram Olimps vai Auda Latvijā.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 10:31, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: tas ir tikai saprotami, ka Tavs sponosreetais klubs uzraada tik negaidiiti labus rezultaatus un tu esi gatavs uz visu.
bet viņs to nesāka darīt tikai tagad. viņs atbalsta finansiāli so klubu, jau ļoti ilgi un ir ieguldījis ļoti daudz, neskatoties uz rezultātu.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-17 10:50, pirms 15 gadiem
ļoti skumji žēl, ka šādā veidā Bundeslīga zaudē vienu no vadošajiem un spilgtākajiem spēlētājiem

  +2 [+] [-]

, 2009-01-17 10:52, pirms 15 gadiem
Bez viņa daudz kas var izšķirties! :s

     [+] [-]

, 2009-01-17 11:48, pirms 15 gadiem
protams,žēl ka tā,patiešām veigsmīga komanda un teicami bija iesākts,bet tagad viss var pajukt.Pirmaj
ā trijniekā jau tāpat nebūtu palikuši,bet tagad tas būs vēl sliktāk,jo lai ari naudas netrūkst ar Vedana aizvietotāju arī nebūs tik vienkārši daudzu faktoru dēl....

     [+] [-]

, 2009-01-17 12:07, pirms 15 gadiem
ja sapiigs zaudeejums....komanda bija uz vilna.....bet domajams sesnieka notureesies.....Tapat Klinsmans ar savu blici vinees

     [+] [-]

, 2009-01-17 12:49, pirms 15 gadiem
Žēl. Es jau labāk gribētu Hoffenheimu uzveikt kamēr viņiem visi labākie laukumā! Zinkā, foršāka sajūta, ja līdzvērtīgos sastāvos uzveic konkurentus, nevis traumētus! 1. sezonas puses 2. labākais uzbrucējs Bundeslīgā! Pietrūks! Nekas, TSG vēl ir palicis LABĀKAIS uzbrucējs 1. pusē sezonai- Obasi! Dievīgs spēlētājs, drošvien BA/Welingtonam būs jāsit iekšā, vēl ir tas čalis, kurš pret Schalki ielika, arī uzbrucējs, aizmirsās vārds! Veseļojies, Ibi Erens Derdijoks TIKAI tagad ies uz kādu normālu klubu? Viņš taču afigenais talants jau daudzus gadus skaitās! Vēlu veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-01-17 13:55, pirms 15 gadiem
žēl, likās tiešām moš rekordu sezonas beigās parsistu.

     [+] [-]

, 2009-01-17 14:09, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: žēl, likās tiešām moš rekordu sezonas beigās parsistu.
Nu par rekordu šaubos, tomēr 40 goli[līgā] ir grūti pārspējami Neatceros precīzi, bet bija kkas tāds Milleram BET, es biju pārliecināts, ka top-scorers jau ir zināms Tomēr nē, visticamāk, ka Toni, Helmes, Vihņiareks, Djego/Pizarro, gan jau vēlkāds viņu panāks/apdzīs

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 15:10, pirms 15 gadiem
Ljoti zheel , smags zaudeejums

     [+] [-]

, 2009-01-17 19:20, pirms 15 gadiem
olics policists ..zeel ka taa..bet sports ir sports...