Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Fringss beidzot atgriežas

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Fringss beidzot atgriežas
Torstens Frings
Foto: AFP

Pēc trīs mēnešu savainojumu dziedēšanas sestdien beidzot laukumā atgriezīsies Brēmenes "Werder" un Vācijas izlases pussargs Torstens Fringss.

Fringsa atgriešanās gaidāma sestdien, 19. janvārī, kad Diseldorfā norisināsies "Ziemas kausa" izcīņa. Pats futbolists ir ļoti priecīgs, ka beidzot izdosies pārtraukt trīs mēnešus ilgo dīkstāvi. "Man vairs nav problēmu, un sestdien aizvadīšu savu pirmo spēli pēc savainojuma. Tas būs mans pirmais uznāciens pēc ilga laika, un es par to "mežonīgi" priecājos. Tādēļ šos trīs mēnešus trenējos un daudz esmu izdarījis arī ziemas pārtraukuma laikā," pēc šodienas treniņa presei klāstīja 31 gadu vecais futbolists.

"Komanda var sasniegt ļoti daudz, esam labi saspēlējušies un pieraduši viens pie otra. Es tikai ceru, ka otrajā aplī Bundeslīgā mums veiksies nedaudz vairāk nekā pagājušajā gadā." Pēdējo reizi Fringss laukumā izgāja 11. spēļu kārtā Bundeslīgā pret "Schalke".

"Ziemas kauss" Diseldorfas slēgtajā arēnā "LTU-Arena" tiks izspēlēts dienas laikā, tajā piedalīsies Brēmenes "Werder", Dortmundes "Borussia", Leverkūzenes "Bayer" un rīkotājpilsētas komanda Diseldorfas "Fortuna". Komandas izspēlēs divus mačus - pusfinālu un finālu vai spēli par 3. vietu - atkarībā no sekmēm. Mača ilgums būs 45 minūtes bez pauzēm. Vispirms laukumā pusfinālā dosies "Werder" un "Fortuna" futbolisti, pēc stundas - "Borussia" un "Bayer". Tad sekos spēle par 3. vietu un fināls.

Izmantotie resursi:
www.bundesliga.de
www.fortuna-duesseldorf.de

  +1 [+] [-]

, 2008-01-17 18:21, pirms 16 gadiem
Ja jau pēdējo spēli spēlēja pret Schalke, tad jau Vācijas Gatuzo ( Džounss ) Būs savu roku pielicis... Mežonīgi rupjš... Viņš katrā spēlē būtu pelnījis kādas 3 dzeltenās... Prieks par Fringsu.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-17 21:45, pirms 16 gadiem
Lieliski Driiz no savas dzimtenes paarradiisies arii Djeego un cerams varees atsaakt treninjus. Intervijaa paziistamajam zhurnaalam "Playboy" Djeego cita starpaa tika jautaats, kas tad ir bijushi labaakie speeleetaaji, ar kuriem vinjam kopaa ir gadiijies speeleet. Djeego nosauca tikai chetrus: Robinjo, Ronaldo, Kakaa un Fringsu.