Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rudņeva HSV algu budžets ir 6.lielākais Vācijā, "Bayern" pārliecinošā vadībā

Agris Suveizda

Rudņeva HSV algu budžets ir 6.lielākais Vācijā, "Bayern" pārliecinošā vadībā
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Portāls Fussball-Geld.de publicējis provizorisko Vācijas Bundeslīgas algu budžetu. Saskaņā ar portāla informāciju Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētais "Hamburg" ar 40 miljoniem eiro ierindojas dalītā sestajā vietā. Savukārt izteikta līdere ir Minhenes "Bayern", kas algās maksā 140 miljonus eiro.

Fussball-Geld.de publicētā ranga pirmajā vietā, kā jau to varēja paredzēt, ir Vācijas bagātākais klubs Minhenes "Bayern", kas spēlētāju un personāla algās šā finansiālā gada laikā tērēs ap 140 miljoniem eiro. Otrajā vietā ir Gelzenkirhenes "Schalke", kas no bavāriešiem atpaliek par 60 miljoniem eiro, bet Vācijas un Eiropas vicečempiones Dortmundes "Borussia" algu budžets salīdzinājumā ar "Bayern" ir vairāk nekā divas reizes mazāks - 68 miljoni eiro.

Pēc tam ar 50 miljoniem eiro seko "Wolfsburg" (pēc Luiza Gustavu iegādes šī summa palielināsies) un Lēverkūzenes "Bayer" (48 miljoni), bet Artjoma Rudņeva "Hamburg" un "Stuttgart" provizoriskais algu budžets ir 40 miljoni. Mazākais algu budžets ir līgas jaunpienācējai Braunšveigas "Eintracht" - 15 miljoni. Atskaitot divas pirmās un divas pēdējās vietas, lai iegūtu ticamākus rezultātus, Bundeslīgas vidējais algu budžets kopumā ir 35.5 miljoni eiro.

Līgas pelnošākie futbolisti ir Minhenes "Bayern" zvaigznes Filips Lāms, Bastians Šveinšteigers un Franks Riberī, kuri pēc nodokļu nomaksas kopā ar bonusiem saņem ap desmit miljoniem eiro gadā. Pagājušajā sezonā pēc Fussball-Geld.de datiem apmaksātākie "Hamburg" spēlētāji bija Rafaels van der Vārts (3.5 miljoni eiro pēc nodokļu nomaksas), Renē Adlers (2.7) un Heiko Vestermans (2.5). Rudņeva alga esot bijusi pusotrs miljons eiro.

Tāpat "Hamburg" ir trešajā vietā vasaras pāreju perioda peļņas ziņā. "Hamburg" ir iztērējusi 3.3 miljonus eiro, bet iekasējusi 10.1 miljonu, kas kopā dod 6.8 miljonu lielu peļņu. Pirmajā vietā ar 15.9 miljoniem ir "Bayer", bet "Freiburg" ir 8.3 miljoni. Pēdējā vietā atrodas "Bayern", kas zaudējusi 23 miljonus (ieskaitot Gustavu pārdošanu). "Hamburg" šajā transfēru periodā iegādājusies vai par samaksu īrē Lasi Sobiehu, Žaku Zuā un Joanu Džurū, bet pārdeva Hinminu Sonu un Džakopo Salu. Tā kā pāreju periods vēl nav noslēdzies, transfēru peļņas un algu budžeta rangos vēl var notikt būtiskas izmaiņas.

Izmantotie resursi:
fusball-geld.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: bettt:

  +3 [+] [-]

, 2013-08-16 13:33, pirms 11 gadiem
bettt: rakstīja: Kuri ir Skonto ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 14:16, pirms 11 gadiem
Re, viss izlikts uz papīra, noslēpumu nav! Mūspusē tā nav pieņemts!
Ja Hamburga tiks vismaz sestajā vietā, izmaksas būs atmaksājušās. Bet vēl jau vajadzēs patērēties!
Faktiski Bundeslīga ir saistošākais futbols. Man visvairāk simpatizē Dortmunde.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-16 16:41, pirms 11 gadiem
TOTO=ManaMaize+3in1Kafijas rakstīja: Nu reali Liepaja spele 70% jaunie kuriem maksa taa teikt minimumu - aptuveni 200ls menesi. Dazi vecie krabji ap 500ls sanem bet tas ari viss. Sanak kipa profesionals futbolists pelna mazak nekaa vairums cilveku, bet nu par profiem jau LV virsligaa reti kuru var saukt.
Tu nopietni? 200ls meenesii? Nereaali. Lai cik suudiiga buutu virsliiga, nedomaaju ka maksaa 200ls menesii profesionaalim (ar so vaardu domaats cilveeks kurs ar savu profesiju pelna naudu), it seviski saprotot ka sportista karjera beidzas driiz pec 30. Tad jau labaaak braukt arzemees, stradaat parastu darbu un uzspeleet amatieru liigaas kur tev iespeejas nopelniit preemijas kas stipri paarsniedz atlagojumu profesionalam futbolistam Latvijaa.

     [+] [-]

, 2013-08-16 17:59, pirms 11 gadiem
madmatixx rakstīja: Tu nopietni? 200ls meenesii? Nereaali. Lai cik suudiiga buutu virsliiga, nedomaaju ka maksaa 200ls menesii profesionaalim (ar so vaardu domaats cilveeks kurs ar savu profesiju pelna naudu), it seviski saprotot ka sportista karjera beidzas driiz pec 30. Tad jau labaaak braukt arzemees, stradaat parastu darbu un uzspeleet amatieru liigaas kur tev iespeejas nopelniit preemijas kas stipri paarsniedz atlagojumu profesionalam futbolistam Latvijaa.
Neesi aizdomājies, ka dažs tiešām labāk spēlē par 200 te, ar cerībām tikt augstāk, nevis izvēlas kkur lasīt zemenes un uzspēlēt pusprofesionāli, tādējādi norokot savu karjeru kā futbolistam.

Latviešu domāšana... man uzreiz vajag ČUNGURU, lai arī pats neesmu nekas. Tā tas diemžēl ir arī Latvijas darba tirgū... atnāk jaunais, viņam pateiks, ka pirmajā mēnesī būs minimālā alga, vai pat zem tās (vai arī uzreiz - kā strādāsi, tā maksās (atkarībā darbs ar cieto, vai atkar''ibā no saražotā/pārdotā/noslēgtā) un šis jau ir tālēs zilajās.
Pieredzes nekādas, a šim uzreiz vaig sākot no 400, 500. Kurš riskēs?

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 18:22, pirms 11 gadiem
200 ls ???? jums salashnjaam nemaz nesaprast cik LM maksaa algaas , labi tagad mazaak deelj kriizes , bet gadus dazhus atpakalj 1...+

     [+] [-]

, 2013-08-16 18:50, pirms 11 gadiem
76 rakstīja: Re, viss izlikts uz papīra, noslēpumu nav! Mūspusē tā nav pieņemts!
Ja Hamburga tiks vismaz sestajā vietā, izmaksas būs atmaksājušās. Bet vēl jau vajadzēs patērēties!
Faktiski Bundeslīga ir saistošākais futbols. Man visvairāk simpatizē Dortmunde.
ar pliku VdV nepietiks !...
vajadzētu vēl kādu vidējā līnijā...es pat nesaprotu...kur ir tie 40milj ? kam vinji tik daudz maksaa...