Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bundeslīga un Setanta Sports paplašina sadarbību uz visām Eirāzijas teritorijām

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Bundesliga International un Setanta Sports ir vienojušās par savu pārraides tiesību sadarbības paplašināšanu, kurā iekļauta 10 Eirāzijas tirgu atjaunošana, kā arī papildu trīs Baltijas teritoriju iekļaušana.

● Setanta Sports turpinās būt ekskluzīvā mājvieta Bundeslīgai un Bundeslīgai 2 Eirāzijā, paplašinot pārraides tiesību līgumu 10 teritorijās līdz 2028-29 sezonas beigām
● Tāpat arī Setanta Sports ir ieguvis tiesības pārraidei trijās Baltijas valstīs, sākot pārraidīt nekavējoties un, turpinot līdz 2024-25 sezonas noslēgumam
● Bundesliga International un Setanta Sports ir partneri jau no 2015-16 sezonas

Kopš 2015-16 sezonas sākuma, Setanta Sports pārraida Bundeslīgu un Bundeslīgu 2 Armēnijā, Azerbaidžānā, Gruzijā, Moldovā, Kazahstānā, Kirgizstānā, Tadžikistānā, Turkmenistānā, Ukrainā un Uzbekistānā, un šodienas paziņojums apstiprina šīs sadarbības pagarināšanu šajās valstīs līdz 2028-29 kampaņas noslēgumam.

Turklāt, Setanta Sports kļūs arī par Bundeslīgas un Bundeslīga 2 mājvietu Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Raidorganizācija, kas Baltijā debitēja 2022. gadā, sāks nekavējoties pārraidīt vācu futbolu, līdz 2024-25 sezonas beigām.

Pīrs Nauberts (Peer Naubert), Bundesliga International galvenais mārketinga speciālists teicis tā: “Mūsu sadarbība ar Setanta Sports ir labi attīstīta un veidota uz stingras abpusējas uzticības un kopīgas vīzijas pamata: sniegt pasaules līmeņa preci faniem visa pasaulē. Turklāt, mēs esam gandarīti, ka šī paplašināšanās mūs aizved vairāk kā 10 gadu kopīgā darbā, reģionā, ar kuru mums ir ļoti tuvas un īpašas attiecības.

“Papildus uztraukumam un vairāk vārtu kā jebkurā citā Eiropas līgā, darbs ar Setanta Sports nodrošina, ka Bundeslīga turpina sadarboties ar citu pasaules sporta mediju līderi, un es jūtos patīkami satraukts ieraudzīt rezultātu, turpinot spiest uz pārraides robežām.”

Bača Malazonija (Bacha Malazonia), izpilddirektora vietnieks, galvenais vizionārs, teicis: “Setanta Sports ir sena sadarbības vēsture ar Bundesliga International. Mēs esam priecīgi paziņot, ka šodienas divi paziņojumi nodrošinās šo attiecību turpinājumu arī nākotnē. Mums ir liels prieks nodrošināt tiesības uz papildu četrām sezonām līdz pat 2028-29. gada beigām visa reģionā. Setanta Sports ir arī īpaši gandarīts paplašināt Bundeslīgas sasniedzamību mūsu platformās un kļūt par jaunu Bundeslīgas mājvietu Baltijā.”

Sekojiet visiem jaunākajiem Bundeslīgas notikumiem Bundesliga.com un oficiālajos Facebook, TikTok un Instagram kontos.

Par Bundeslīgu
Bundeslīga ir vadošā profesionālā asociāciju futbola līga Vācijā, kā arī futbola līga ar augstāko vidējo stadionu apmeklējumu visā pasaulē. Līga tika izveidota 1963. gadā un tā sastāv no 18 komandām, kas darbojas pēc paaugstināšanas un pazemināšanas metodes ar Bundeslīgu 2.

Par Setanta Sports Baltijas valstīs

Setanta Sports ir internacionāla sporta raidorganizācija, kas jau vairāk kā divdesmit gadus nodrošina augstākās kvalitātes TV un OTT pakalpojumus. Šobrīd Setanta Sports darbojas Eirāzijā un Filipīnās.

Setanta Sports ir nr. 1 sporta raidorganizācija ar lineārā TV un OTT platformām, kas pieejamas četrpadsmit Eirāzijas valstīs.

Setanta Sports sniedz Baltijas sporta faniem piekļuvi tādām pārraidēm kā spāņu La Liga, itāļu Serie A, franču Ligue 1, holandiešu Eredivisie, Saūda Arābijas Pro League, beļģu Pro League, skotu Premiership, turku Basketball League, Lega Basket Serie A – Itālijas basketbola līga, WTA turnīri, NASCAR un Bellator.