Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Manē par sišanu Sanē saņem spēles diskvalifikāciju un naudas sodu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Manē par sišanu Sanē saņem spēles diskvalifikāciju un naudas sodu
Sadio Manē. Foto: picture alliance/firo Sportphoto/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs Minhenes ''Bayern'' paziņojis, ka kluba spēlētājs Sadio Manē par konfliktu ar komandas biedru Leroju Sanē ticis pie vienas spēles diskvalifikācijas un naudas soda. Futbolists izlaidīs šajā nedēļas nogalē gaidāmo Bundeslīgas maču pret ''Hoffenheim''.

Jau ziņots, ka otrdien pēc UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles asumi izvērtās Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes ''Bayern'' nometnē. Savstarpējā konfliktā iesaistījās Sadio Manē un Lerojs Sanē. Konflikts starp uzbrucējiem sākās jau mača izskaņā, un strīds no laukuma pārnests arī uz ģērbtuvēm. Manē saniknojusi komandas biedra izvēlētā komunikācijas maniere, tāpēc viņš piegājis pie Sanē un iesitis pa seju, pārsitot lūpu. Konfliktu izšķirt izdevās tikai ar citu futbolistu palīdzību.

Šodien Vācijas Bundeslīgas klubs paziņojis, ka Manē nespēlēs tās rindās gaidāmajā vietējā čempionāta spēlē pret ''Hoffenheim''. Tāpat spēlētājs par savu nepiedienīgo uzvedību saņems naudas sodu. ''Sky Sports'' ziņo, ka kluba iekšienē notikušajā sarunā tika apsvērta iespēja arī pēc sezonas izbeigt sadarbību ar futbolistu. Manē ''Bayern'' pastiprināja pirms šīs sezonas, pārnākot no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool''.

Konkrētajā Čempionu līgas mačā ''Bayern'' ar 0:3 piekāpās Mančestras ''City''. Ceturtdaļfināla atbildes cīņa gaidāma 19. aprīlī Minhenē un Vācijas grandam būs nepieciešama uzvara ar vismaz četru vārtu pārsvaru. ''Bayern'' sastāvā Manē laukumā šajā sezonā devies 32 spēlēs, kurās iesitis 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://fcbayern.com/en/news/2023/0...

     [+] [-]

, 2023-04-13 19:15, pirms gada
..tekstā vienā vietā Manē ir Sanē ("[..] Sanē nespēlēs...")

     [+] [-]

, 2023-04-13 21:09, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..tekstā vienā vietā Manē ir Sanē ("[..] Sanē nespēlēs...")
Vienkārši atpisies