Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hamburg" aizsargs Boatengs vasarā, visdrīzāk, pievienosies "Manchester City"

"Hamburg" aizsargs Boatengs vasarā, visdrīzāk, pievienosies "Manchester City"
Žeroms Boatengs
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba "Hamburger SV" aizsargs Žeroms Boatengs piekritis šīs sezonas beigās pārcelties uz Anglijas Premjerlīgu un pievienoties "Manchester City", vēsta vācu mediji, kā arī apstiprinājusi Hamburgas kluba vadība.

21 gadus veco centra aizsargu, kurš jau paspējis aizvadīt trīs spēles arī Vācijas izlases rindās un "Hamburg" komandu pārstāv kopš 2007. gada, Mančestras "City" lenc jau labu laiku. Kļuvis zināms, ka jaunais futbolists piekritis darījumam un vasarā, visdrīzāk, pārcelsies uz "Manchester City". Žeroms Boatengs, kura brālis Kevins Princs Boatengs (23, pussargs) jau spēlē Premjerlīgas klubā "Portsmouth", šosezon rāda ļoti atzīstamu sniegumu Hamburgas kluba rindās, palīdzot komandai aizcīnīties līdz Eiropas līgas pusfinālam.

Lai arī līgums Boatengam ar "Hamburg" šovasar vēl nebeigsies, tomēr līgumā ir punkts, kurš paredz, ka vasarā spēlētājs uz Mančestru varētu pārcelties aptuveni par 11 miljoniem sterliņu mārciņām. Jāatzīmē, ka "Manchester City" pašreiz Premjerlīgas turnīra tabulā ieņem 4. vietu, un komandai ir labas iespējas sezonu arī šajā pozīcijā, kura garantē vietu nākamās sezonas Čempionu līgā, noslēgt. Mančestras kluba rindās jau spēlē Boatenga divi bijušie komandas biedri – Beļģijas izlases aizsargs Vinsents Kompanijs (24) un Nīderlandes izlases pussargs Naidžels de Jongs (25).

Interesi par spēlētāju, kuram ir gan Vācijas, gan Ganas pilsonība, izrādījusi arī Minhenes "Bayern", taču "City" šim darījumam ir soli priekšā. 20 procenti no darījuma summas tiks Boatenga bijušajam klubam Berlīnes "Hertha", kurā viņš savulaik pavadīja piecus gadus.

Arī Hamburgas kluba vadība apstiprinājusi, ka vasarā Boatengs atstās klubu. "Jorgs Noibauers, Žeroma aģents, mūs informēja, ka spēlētājs šajā vasarā plāno pārcelties uz citu klubu. Darījums gan pagaidām vēl nav oficiāli noslēgts. Tas pašreiz ir viss, ko varu šajā sakarā teikt," sacīja "Hamburg" pārstāvis Jorns Volfs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-14 15:08, pirms 14 gadiem
pavelsp rakstīja: luuk ari nakamais MC upuris
Kpc tad uzreiz upuris

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 18:54, pirms 14 gadiem
ir jua 12.5milj uzmesti uz HSV galda