Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Zārbrikene pieveic trešo Bundeslīgas klubu pēc kārtas un sensacionāli tiek pusfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Zārbrikene pieveic trešo Bundeslīgas klubu pēc kārtas un sensacionāli tiek pusfinālā
Mirklis pēc "Saarbrücken" otrā vārtu guvuma. Foto: Fussball-News Saarland/Imago Images/Scanpix

Vācijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pēdējā spēlē valsts trešās spēcīgākās līgas vidusmēra vienība "Saarbrücken" savā laukumā ar 2:1 pieveica Munhengladbahas "Borussia", trešajā kārtā pēc kārtas uzvarot Bundeslīgas komandu.

Sešpadsmitdaļfinālā Zārbrikene atspēlējās un galotnē izrāva uzvaru (2:1) pār milzi Minhenes "Bayern", bet astotdaļfinālā ar 2:0 pārspēja Frankfurtes "Eintracht".

Šovakar cīņas scenārijs bija līdzīgs kaujai pret bavāriešiem – astotajā minūtē Menhengladbahu priekšgalā izvirzīja Robins Haks, bet pēc trim minūtēm Francijas futbolists Amins Naifi sitienā no soda laukuma robežas izlīdzināja rezultātu.

Aptuveni divas trešdaļas no spēles laika bumbu kontrolējusī "Borussia" cīņas gaitā neizmantoja vairākas iespējas atgriezties vadībā. Mājinieki Menhengladbahu par izšķērdību bargi sodīja otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē, kad izšķirošo sitienu veica Kajs Brinkers.

Šī ir pirmā reize, kad Vācijas kausa pusfinālā piedalīsies tikai viena pirmās Bundeslīgas komanda.

Vācijas kausa ceturtdaļfināls

DatumsSpēleRezultāts
31.01.Hertha Berlin [2.] – Kaiserslautern [2.]1:3 (0:2)
12.03.Saarbrücken [3.] – Borussia Mönchengladbach2:1 (1:1)
30.01.St. Pauli [2.] – Fortuna Düsseldorf [2.]2:2; 3:4 (11 m s. s.) (0:1; 1:1)
06.02.Bayer Leverkusen – Stuttgart3:2 (0:1)

Pusfināls

DatumsLaiksSpēle
03.04.19.00Saarbrücken [3.] – Kaiserslautern [2.]
21.45Bayer Leverkusen – Fortuna Düsseldorf [2.]

  +3 [+] [-]

, 2024-03-13 01:29, pirms 2 mēnešiem
super. skaisti. Jo vietejie vācieši nemaz nejūsmo par lielo grandu panākumiem, kur 2/3 nav vāciešu! Tieši par 1. un 2. līgas komandām viņi jūsmo līdz! tāpat kā Latvijā RFS un FCRiga ir sūda komandas vietējam līdzjutējam

  +3 [+] [-]

, 2024-03-13 03:30, pirms 2 mēnešiem
Sis ir skaisti! Pie mums jau te daži sāktu stresot, ka, ja vel beigās iekļūs eirokausos, tas nenākts par labu Latvijas kopējam UEFA reitingam. Tā vietā lai priecātos, ka futbols ir dzīvs un zemāko līgu džekiem arī ir sanācis kaut kas liels.

     [+] [-]

, 2024-03-13 10:17, pirms 2 mēnešiem
Apskaužami skaisti. Nevis kā tizlais Itālijas kauss, kur "mazajiem" daudz mazāk iespēju izsisties.
Starp citu, fun fact:
https://twitter.com/archiert1/statu...

     [+] [-]

, 2024-03-13 17:14, pirms 2 mēnešiem
Neonz rakstīja: Sis ir skaisti! Pie mums jau te daži sāktu stresot, ka, ja vel beigās iekļūs eirokausos, tas nenākts par labu Latvijas kopējam UEFA reitingam. Tā vietā lai priecātos, ka futbols ir dzīvs un zemāko līgu džekiem arī ir sanācis kaut kas liels.
Nevajadzētu salīdzināt GER un LV reitingus. Starpība starp Vāciju un Franciju UEFA reitingā ir bezdibenis - gandrīz 20 tūkstoš punktu starpība, turklāt kvotas šis nemaina. Līdz ar to nokrist zemāk vāciešiem ir tikpat kā nereāli, pat ar visu 2.-3. līgas komandu EK. Vācieši var vienīgais kost pirkstos, ja turpinās iepalikt itāļiem, jo itāļu 3. vieta, dotu vēl vienu komandu Eirokausos. Kamēr mums katrs punktiņs zelta vērtē.

     [+] [-]

, 2024-03-13 20:34, pirms 2 mēnešiem
..finālā varētu pret Lerverkūzeni uzkapāt

     [+] [-]

, 2024-03-13 23:38, pirms 2 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Nevajadzētu salīdzināt GER un LV reitingus. Starpība starp Vāciju un Franciju UEFA reitingā ir bezdibenis - gandrīz 20 tūkstoš punktu starpība, turklāt kvotas šis nemaina. Līdz ar to nokrist zemāk vāciešiem ir tikpat kā nereāli, pat ar visu 2.-3. līgas komandu EK. Vācieši var vienīgais kost pirkstos, ja turpinās iepalikt itāļiem, jo itāļu 3. vieta, dotu vēl vienu komandu Eirokausos. Kamēr mums katrs punktiņs zelta vērtē.
Tas nav par to, tas par attieksmi. Visu klubu džekiem ir tiesības uz sapni par uzvarām un eirokausiem, gādāt UEFA ranga punktus valstu ieskaitē nav kaut kāds viņu pienākums citu priekšā.

Baltijā tikai igauņiem viens zemākā līgā tobrīd spēlējošs klubs reiz izsitās līdz eirokausiem. Tehniski var pielikt arī FK Jelgava pirmo eirokausu sezonu, lai gan Jelgava jau bija Virslīgā, bet turnīru, caur ko nokļuva eirokausos (Latvijas Kausu), sāka vel kā 1. līgas komanda (jo Kausu tolaik izspēlēja pēc rudens-pavasaris sistēmas).