Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Ramelovs beigs karjeru

Ramelovs beigs karjeru
Karstens Ramelovs
Foto: AP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayer Leverkusen'' kapteinis un pussargs Karstens Ramelovs nācis klajā ar paziņojumu, ka nolēmis šīs sezonas beigās pielikt punktu savai profesionālā futbolista karjerai.

Bijušais Vācijas izlases spēlētājs pašlaik aizvada savu 13. sezonu ''Bayer'' komandas rindās un paziņojis, ka šī būs pēdējā sezona viņa karjerā.

Ramelovs, kurš savu karjeru uzsāka 1991. gadā Berlīnes kluba ''Hertha'' sastāvā, savas karjeras laikā ir pārstāvējis tikai divas komandas – ''Hertha Berlin'' un ''Bayer Leverkusen''.

33 gadus vecais pussargs pametīs futbolu, kad viņam jau būs apritējuši 34 gadi un pats spēlētājs ļoti labi saprot, ka viņa laiks ir pienācis un vieta jādod jaunākiem un perspektīvākiem spēlētājiem.

''Tagad es jūtu, ka man nav vairs tā pati nozīme komandā, kāda bija tad, kad biju 17 - 18 gadus vecs'', laikrakstam ''Kicker'' ar nožēlu atzina Ramelovs.
''Tas ir pilnīgi loģiski, ka komandas treneris labāk priekšroku dod jaunākiem spēlētājiem'', piebilda bijušais Vācijas izlases spēlētājs.

Savas karjeras laikā Ramelovs nav izcīnījis nevienu titulu, taču 46 reizes ir pārstāvējis Vācijas valstsvienību, kā arī spēlējis 2002. gada Pasaules čempionāta finālā, kur Vācija piekāpās Brazīlijas izlasei ar rezultātu 0:2.
2002. gadā ''Bayer'' komandas rindās viņš piedalījās arī UEFA Čempionu līgas finālā, taču arī toreiz viņa pārstāvētā komanda cieta zaudējumu.
''Bayer'' piekāpās karaliskajam Madrides ''Real'' ar rezultātu 1:2.

''Bayer'' komandās rindās Ramelovs spēlē kopš 1995. gada un ir aizvadījis 333 spēlēs, gūstot 22 vārtus.
Šajā sezonā Ramelovs ir piedalījies tikai četrās spēlēs un guvis vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 13:27, pirms 17 gadiem
Mūžigi otrais bijis, arī nav slikta karjera.