Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Almeidam jāizlaiž trīs spēles

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Bargu sodu par sestdien Bundeslīgā nopelnīto sarkano kartīti saņēmis Brēmenes "Werder" un Portugāles izlases uzbrucējs Hugo Almeida, kurš diskvalificēts uz trim mačiem.

Almeida sestdienas mačā pret "Hannover" mača pēdējās minūtēs izdarīja visai rupju pārkāpumu pret pretinieka spēlētāju, pagrūzdams to malā, jo "Hannover" futbolists aizšķērsoja portugālim ceļu pēc bumbas ārpus laukuma (bija jāveic sānu iemetiens). "Werder", kas tobrīd visiem spēkiem centās izglābties no zaudējuma, mača beigu daļā bija ļoti "uzvilkti", un pēc pāris komandas biedru rupjībām un saņemtajiem dzeltenajiem "plāksteriem" Almeida ar pirmo piegājienu saņēma sarkano kartīti.

Šodien kļuvis zināms, ka par minēto pārkāpumu portugālis saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju. Protams, brēmeniešu nometnē soda bargums uzņemts ar nožēlu: "Uzskatām, ka sods ir pārāk bargs. Trīs spēļu diskvalifikācija nozīmē, ka Hugo nevarēs spēlēt arī pret "Bayern", kas notiks Minhenē. Taču pieredze rāda, ka nav vērts protestēt pret soda apmēru, tādēļ pieņemsim situāciju, kāda tā ir," izteicās "Werder" pārstāvis Klauss Ādolfs. Tātad Almeida Bundeslīgā nākamo spēli varēs aizvadīt tikai 20. spēļu dienā pret "Nürnberg" februāra vidū.

Izmantotie resursi:
www.werder.de

Foto: AFP

  +2 [+] [-]

, 2007-12-11 20:21, pirms 17 gadiem
Paarkaapums nepavisam nebija rupjsh, visaadaa zinjaa tas nekaadi neapdraudeeja pretinieka veeseliibu. Hugo vienkaarshi pretinieku viegli pagruuda un peec tam veelreiz iegraabaas ar roku pretinieka skaustaa. Pretinieks, protams, teatraali nokrita. Futbola noteikumi par taadu lietu paredz sarkano kartinju Almeidam par nesportisku uzvediibu un dzelteno kartinju pretiniekam par simulaaciju; savu sodu sanjeema tikai Almeida. Tas bija peedeejais, bet nebuut ne vieniigais nepareizais tiesnesha Shtarka leemums; diivainaa kaartaa visaas striidiigajaas epizodees tiesnesis svilpa par labu Hanoverei.

Tas gan neattaisno breemenieshu uzvediibu uz laukuma, jo profesionaalim neklaajas diskuteet ar tiesnesi. Arii tad nee, ja tiesnesis tieshaam ir akls. Tas vienkaarshi atstaaj sliktu iespaidu ("neprot zaudeet").

Almeidas diskvalifikaacija ir smags, bet saprotams leemums.

  +2 [+] [-]

, 2007-12-11 20:24, pirms 17 gadiem
psc

     [+] [-]

, 2007-12-11 20:31, pirms 17 gadiem
Lai kā man nepatiktu Werder, man jāatzīst, ka NEVAJADZĒJA 3 spēles... drīzāk 2... Duisburgietim, kas Kānu paklupināja vajadzēja būt kā Hugolam!!! Ja Almeidam ir 3 spēles, tad tam vajadzētu piecas... Cenšas izskaust rupjības no futbola!!! TIK bargi sodi!!! PSC...

M----> palabošu... nenokrita teatrāli, bet gan saķēra galvu, tā itkā Kļičko būtu iekrāmējis!!!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-11 20:39, pirms 17 gadiem
nja, Bayern pavilka bik ar šo lēmumu. lai gan Werderam uzbrukums, manuprāt, ir līnija, par ko uztraukties būtu vismazāk...