Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Stuttgart'': ''Gomezs 40 miljonu vērts''

''Stuttgart'': ''Gomezs 40 miljonu vērts''
Mario Gomezs
Foto: AFP

Vācijas izlases un Bundeslīgas futbola kluba ''Stuttgart'' uzbrucējs Mario Gomezs netiks pārdots kādam citam klubam mazāk kā par 40 miljoniem sterliņu mārciņām, paziņojis ''Stuttgart'' kluba sporta direktors Johens Šnaiders.

Šajā sezonā Gomezs rāda ļoti stabilu un iespaidīgu sniegumu Vācijas Bundeslīgas ietvaros. 20 aizvadītajās spēlēs 22 gadus vecais uzbrucējs pārspējis pretinieku komandu vārtsargus jau 15 reizes un Bundeslīgas rezultatīvākos spēlētāju sarakstā ieņem augsto otro vietu, piekāpjoties tikai ''Bayern'' komandas uzbrucējam Lukam Toni, kurš ir guvis 16 vārtus.

Arī Vācijas izlases rindās Gomezs spēlē lieliski, kur aizvadītajās deviņās spēlēs jau ir paspējis gūt sešus vārtus un, iespējams, varētu būt viens no labākajiem spēlētājiem šīs vasaras gaidāmajā Eiropas čempionātā.

Patreiz Gomezs ārstē savainojumu, kuru guva šī gada 30. marta spēlē pret ''Hannover'' un atgriezties laukumā Vācijas izlases uzbrucējs varētu nākošajā nedēļā.

Pirms kāda laika jau ziņojām, ka par Gomezu lielu interesi izrāda vadošie Eiropas futbola klubi – ''Juventus'', ''Barcelona'', ''AC Milan'', ''Real Madrid'', ''Chelsea'', kā arī ''Fiorentina''.
Tieši tāpēc ''Stuttgart'' sporta direktors Šnaiders noteicis cenu Gomezam un mazāk par 40 miljoniem sterliņu mārciņām viņu pārdot netaisās.

''Mario Gomeza vērtība spēlētāju tirgū ir 40 miljoni'', laikrakstam ''Die Welt'' skaidri un gaiši paziņoja Šnaiders.

Līgums ar ''Stuttgart'' Gomezam ir spēkā līdz 2012. gadam.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 18:31, pirms 17 gadiem
Uhh, ir nu Gomezs labs un simpātisks spēlētājs, bet vai 40 milj. mārciņu? Nezinu Bet klubu var arī saprast, kāpēc atdot savu līderi par mazu naudu? Ja kāds tik ļoti gribēs viņu, tad lai šķiras no prāvas summiņas.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 19:54, pirms 17 gadiem
nu tas jau butu brinums ja chelsy nebutu sarakstaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja