Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lāms ar ''Bayern'' vēl uz gadu

Lāms ar ''Bayern'' vēl uz gadu
Filips Lāms
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' aizargs Filips Lāms paliks Minhenes kluba rindās vismaz līdz 2009. gada sezonas beigām, paziņojis ''Bayern'' kluba prezidents Karls Haincs Rumenige.

Vācijas izlases spēlētājs patreiz veic pārrunas ar Minhenes kluba vadību par iespējamo līguma pagarināšanu.
Kluba prezidents Rumenige jau iepriekš paziņojis, ka Lāms netiks pārdots un nepametīs komandu pirms līguma termiņa beigām. Līgums ar ''Bayern'' Lāmam ir spēkā līdz 2009. gada sezonas beigām.

''Varu pilnīgi droši paziņot, ka Lāms šeit paliks vismaz vēl uz vienu gadu, kamēr viņam beigsies līgums'', sacīja Rumenige.

Nopietnu interesi par 24 gadus veco aizsargu izrāda Spānijas futbola grands ''Barcelona'' un tieši tāpēc Rumenige tagad atklāti paziņojis, ka Lāms nebūs pieejams citā komandām vismaz vēl uz vienu gadu.
Nākamās nedēļas laikā varētu tikt atrisināts jautājums par to, vai līgums tiks pagarināts.

''Mums ar Filipu (Lāmu - R.Z.) jau ir bijušas tiešām ražīgas, patiesas un atklātas sarunas. Cik saprotu no viņa sacītā, tad viņš būtu apmierināts turpināt sadarbību ar mums arī turpmāk'', atzina ''Bayern'' kluba prezidents.
''Mēs esam ļoti apmierināti ar viņu. Mēs zinām, cik daudz Lāms mums nozīmē, bet viņš zina, cik daudz mēs nozīmējam viņam'', piebilda Rumenige.

Atgādināsim, ka Lāms bija viens no spilgtākajiem spēlētājiem 2006. gada Pasaules čempionātā, kas norisinājās Vācijā. Ar savu pārliecinošo sniegumu viņš joprojām piesaista vairāku lielāko futbola klubu interesi.
Arī Jurgens Klinsmans, kurš pārņems ''Bayern'' komandas galvenā trenera amata vietu šīs sezonas beigās ir izteicies, ka ir ļoti augstās domās par jauno un talantīgo spēlētāju.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 23:33, pirms 16 gadiem
jaa Shis ir manu praat labākais vai otrais labākais aizsargs

     [+] [-]

, 2008-04-12 00:56, pirms 16 gadiem
Ļoti laba ziņa...