Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Podoļskis: "Ar "1. FC Köln" vēl jāprecizē tikai pāris detaļas"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Podoļskis: "Ar "1. FC Köln" vēl jāprecizē tikai pāris detaļas"
Lukašs Podoļskis
Foto: AFP

Vācijas izlases un Minhenes "Bayern" uzbrucējs Lukašs Podoļskis sarunā ar medijiem atklājis, ka atlikušas tikai pāris detaļas, lai vienotos ar "1. FC Köln" par futbolista pāreju uz Ķelni pēc sezonas. To apstiprina arī "Bayern" vadība.

Jau nākamnedēļ beidzot oficiāli varētu tikt noslēgts līgums par Lukaša Podoļska (23) pievienošanos savam pirmajam profesionālajam klubam "1. FC Köln" pēc 2008./2009. gada sezonas. Nevienam nav noslēpums, ka Vācijas izlases uzbrucējs, kurš var darboties arī malējā pussarga pozīcijā, nav apmierināts ar niecīgo spēles laiku valsts čempiones "Bayern" rindās, tāpēc jau labu laiku tiek runāts par Podoļska transfēru uz citu klubu. Pēc Ivicas Oliča iegādes (horvāts bavāriešiem pievienosies pēc sezonas) kļuva skaidrs, ka šī sezona Podoļskim Minhenē ir pēdējā.

Podoļskis, kurš slimības dēļ nav kopā ar "Bayern" treniņnometnē Abu Dabi, intervijā ar "Bild" atzinis, ka, lai parakstītu priekšlīgumu ar "1. FC Köln", vajag vienoties par sīkumiem: "Tagad atlicis vēl noskaidrot pāris detaļas. Tomēr esmu pārliecināts, ka vienosimies pēc iespējas ātrāk. Pēc kluba vadības izteikumiem izskatās, ka arī komandas savā starpā ir teju vienojušās." Podoļska pārejas summa tiek lēsta 10 miljonu eiro apmērā.

"Protams, "Bayern" palikšu līdz sezonas beigām. Kāpēc gan ne? Mans mērķis ir sasniegt mērķus ar "Bayern" šosezon. Zinu, ka komandai varu palīdzēt, ja esmu pilnībā vesels. Tagad esmu atsācis vieglus treniņus un komandai pievienošos pēc iespējas ātrāk," paskaidrojis Podoļskis. Savukārt "Bayern" menedžeris Uli Hēness atzinis, ka ar Ķelnes klubu sarunas vēl turpināsies: "Rit sarunas ar "1. FC Köln". Kad nākamnedēļ būšu atpakaļ Vācijā, tās turpināsim. Domāju, ka līdz mēneša beigām vienošanās būs panākta."

Minhenes "Bayern", kas pēc 1. apļa bundeslīgā ieņem 2. vietu, uz sezonas otro pusi pievienosies no Losandželosas "Galaxy" izīrētais uzbrucējs Lendons Donavans, kas Podoļskim sola vēl grūtāk izcīnāmu spēles laiku. Tomēr, kā izskatās, Vācijas izlasē veiksmīgi spēlējošais Podoļskis ir gatavs gaidīt līdz vasarai, lai no Minhenes beidzot tiktu prom.

Izmantotie resursi:
bild.de

  +4 [+] [-]

, 2009-01-10 09:56, pirms 15 gadiem
oho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2009-01-10 10:14, pirms 15 gadiem
labāku vajadzētu, nesaprotu, kāpēc nav tāda interese par viņu. pūdelēt jau viņs arī protams māk... bet nu, lai veicas. vēl tikai 23.

  +8 [+] [-]

, 2009-01-10 10:16, pirms 15 gadiem
RealMadrid2009 rakstīja: man liekas kauko labaaku vareeja dabut nu koln naw sliktakais variants , bet ...
Ķelnē jau spēlē portugālis Petits, komanda progresējoša !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-01-10 10:31, pirms 15 gadiem
beidzot tiek no tiem Bavāriešiem prom, tā noteikti nav viņa vieta.

  +3 [+] [-]

, 2009-01-10 10:38, pirms 15 gadiem
Hoffenheim buutu labaaks variants, buutu mega tandeems ar Ibisevicu!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-10 11:32, pirms 15 gadiem
Nu ko, lai saka! Labāk jau par Bayern būs, jo aiz Toni un Klozes nav vērts sēdēt. Tagad Bayern būs arī Donovans un Oličs. Tā kā viņi varēja atļauties Podoļski pārdot. Viennozīmīgi Podoļskis Ķelnē būs pamatsastāva spēlētājs, bet varēja jau atrast ko labāku, ja par viņu interesējās Eiropas TOP klubi. Priecātos ja viņš būtu spēlējis Romā. Labs uzbrucēju tandēms būtu ar Mirko Vučiniču. Bet nu neko. Veiksmi!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-10 11:45, pirms 15 gadiem
Bayern uz visa šitā vēl labi nopelnīja. Oliču ieguva bez maksas, savukārt atbrīvojoties no Podoļska iegūs 10 miljonus.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 11:58, pirms 15 gadiem
žēl, bet tas ir pakāpiens uz leju! Kaut gan pēc tam var pacelt sev vērtību!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 12:12, pirms 15 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Hoffenheim buutu labaaks variants, buutu mega tandeems ar Ibisevicu!
Ibisevičam jau tagad ir spēcīgi ieroču pienesēji - Obasi, Demba Ba, kuri arī paši var iesist ne sliktāk. Protams, Poldi jebkuram klubam būtu ndoerīgs. Jādomā, ka Ķelne ir viens no labākajiem variantiem, jo tur Lukašam būs spēles laiks un viņš ir nonācis pie trenera, kurš zinās, kā viņu izmantot (nu it kā tā tam jābūt). Nemaz nerunājot par to, ka Podoļskis var spēlēt arī flangā, man viņa spēle vienmēr ir simpatizējusi vairāk nekā Toni vai Klozes spēle.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-10 12:49, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Ibisevičam jau tagad ir spēcīgi ieroču pienesēji - Obasi, Demba Ba, kuri arī paši var iesist ne sliktāk. Protams, Poldi jebkuram klubam būtu ndoerīgs. Jādomā, ka Ķelne ir viens no labākajiem variantiem, jo tur Lukašam būs spēles laiks un viņš ir nonācis pie trenera, kurš zinās, kā viņu izmantot (nu it kā tā tam jābūt). Nemaz nerunājot par to, ka Podoļskis var spēlēt arī flangā, man viņa spēle vienmēr ir simpatizējusi vairāk nekā Toni vai Klozes spēle.
Bet pa ljaunu gan noteikti nenaaktu, un domaaju, ka Hoffenheim var arii atljauties un tas nemaz nav tas nabadziiigaakis klubs! Vispaar nesaprotu, kaapeec Bayern vispaar vinjsh bij vajadziigs!!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 12:55, pirms 15 gadiem
kristapsz rakstīja: Bayern uz visa šitā vēl labi nopelnīja. Oliču ieguva bez maksas, savukārt atbrīvojoties no Podoļska iegūs 10 miljonus.
Attiecībā uz Podoļski, Bayern ir pa nullēm: pa 10 milj viņi toreiz nopirka Poldiju - tikpat tagad pārdot. Kaut gan man liekas, ka viņa vērtībai ir jābūt 15-20 milj robežās, jo kā nekā tieši Bayern rindās viņš kļuva par stabilu Vācijas izlases pamatsastāva spēlētāju, respektīvi, tas nozīmē, ka viņš ir ļoti progresējis, un tādējādi viņa cenai vajadzēja pieaugt...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 14:37, pirms 15 gadiem
Oličs būs labs aizstājējs...

     [+] [-]

, 2009-01-10 15:32, pirms 15 gadiem
SUPER, BEIDZOT viņš pazūd!!! PALDIES! Vienalga uz kurieni. Es jau gribēju lai viņš pāriet uz kādu citu valsti, bet vienalga. Būtu gājis uz to komandu, kas vairāk maksā Vismaz Bayern būtu daudz vairāk nauda jauna RB un CDM iegādei. Nu labi, tas tā Bet vadība ir saprotoša un jau teica, ka prasīšot arī paša poldija viedokli par pāreju un laikam tā sanācis, ka viņš izvēlējās ķelni!!

     [+] [-]

, 2009-01-10 15:34, pirms 15 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Hoffenheim buutu labaaks variants, buutu mega tandeems ar Ibisevicu!
Tu futbolam līdzi seko? Ibiševicu atzina par OTRO(!!!) uzbrucēju Bundeslīgā, bet 1. vietā bija Obasi, arī no TSG[ja nemaldos, tad sportal1.de vai kkā tā bija tā lapa] Obasi arī manās domās ir labākais, tā kā viņs kapājās un dod piespēles, cīnās, tā Bundeslīgā tikai reto var atrast, arī spēcīgs un jauns

     [+] [-]

, 2009-01-10 15:39, pirms 15 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Bet pa ljaunu gan noteikti nenaaktu, un domaaju, ka Hoffenheim var arii atljauties un tas nemaz nav tas nabadziiigaakis klubs! Vispaar nesaprotu, kaapeec Bayern vispaar vinjsh bij vajadziigs!!
Jo viņš bija supertalants, paskaties viņa status pirms pievienošanās Bayern Viņu sagribēja gandrīz visi klubi, Vācijā Bayern ir tāds kā pole position gandrīz jebkura transfēra veikšanā Samaksāja labi un dabūja viņu sev. Ja transfēra summās utt viņš nebija sevi attaisnojis un nauda tā tika zaudēta, kopumā tā tika iegūta, jo ja jūs redzētu kā griezās viņa produkcija ar viņa uzvārdu Bayernfanšopā. tikai Riberī produkcija bija pārdota labāk un mby arī Toni un Basti. Bet vispār tieši Podoļskis bija viena no sejām. Klozes simboliku vispār nepirka, stāv liela kaste ar cepurītēm utt, jārokas cauri nenopirktām Klozes cepurēm lai atrastu palikušās Riberī, Podoļska, Toni. Tā ka esmu pārliecināts, ka kopumā Bayern viņu atpelnīja...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 15:56, pirms 15 gadiem
*****, Poldi, tu esi ***** Ja uzskati, ka tava īstā (kā futbolista) vieta ir Ķelne, nu tad atvaino! Protams, šādā klubā varēsi spēlēt pēc sirds patikas, bet izaugsmes iespējas - nekādas! Ar šādu "mērķtiecību" drīz zaudēsi vietu arī izlasē, jo citi aizsteigsies tev priekšā!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 16:03, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: SUPER, BEIDZOT viņš pazūd!!! PALDIES! Vienalga uz kurieni. Es jau gribēju lai viņš pāriet uz kādu citu valsti, bet vienalga. Būtu gājis uz to komandu, kas vairāk maksā Vismaz Bayern būtu daudz vairāk nauda jauna RB un CDM iegādei. Nu labi, tas tā Bet vadība ir saprotoša un jau teica, ka prasīšot arī paša poldija viedokli par pāreju un laikam tā sanācis, ka viņš izvēlējās ķelni!!
Protams, viņa izvēle ir Ķelne, tur viņam visi glaudīs pa spalvai, savukārt citos klubos viņš atkal nonāktu tādā pašā situācijā kā Bayern un atsāktu savu gaudošanu

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 17:16, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: *****, Poldi, tu esi ***** Ja uzskati, ka tava īstā (kā futbolista) vieta ir Ķelne, nu tad atvaino! Protams, šādā klubā varēsi spēlēt pēc sirds patikas, bet izaugsmes iespējas - nekādas! Ar šādu "mērķtiecību" drīz zaudēsi vietu arī izlasē, jo citi aizsteigsies tev priekšā!
Kur tad citur? Domāju, ka Daumam Podoļskis ir vajadzīgs tik pat cik Podoļskim Ķelne. Tas pierāda to, ka Lukašam ir ambīcijas spēlēt, kaut vai paliekot bez komandas tituliem, nevis kļūt par čempionu, deldējot soliņu. Un izlasē tiek ņemti nevis „Bayern” spēlētāji, bet gan labākie. Un tas īpaši attiecas uz Vācijas izlasi, piemēram, tas pats Kloze, Podoļskis, Lāms. Neviens no viņiem nav kļuvuši par izlases spēlētājiem savu spēlētprasmi pierādot iekš vācu futbola flagmaņa. Cita lieta, ka „Bayern” pēcāk visus ir nozvejojuši.

     [+] [-]

, 2009-01-10 17:31, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Kur tad citur? Domāju, ka Daumam Podoļskis ir vajadzīgs tik pat cik Podoļskim Ķelne. Tas pierāda to, ka Lukašam ir ambīcijas spēlēt, kaut vai paliekot bez komandas tituliem, nevis kļūt par čempionu, deldējot soliņu. Un izlasē tiek ņemti nevis „Bayern” spēlētāji, bet gan labākie. Un tas īpaši attiecas uz Vācijas izlasi, piemēram, tas pats Kloze, Podoļskis, Lāms. Neviens no viņiem nav kļuvuši par izlases spēlētājiem savu spēlētprasmi pierādot iekš vācu futbola flagmaņa. Cita lieta, ka „Bayern” pēcāk visus ir nozvejojuši.
Par Lāmu gan tu kļūdies, tas ir Bayern auglis, tikai bija Štutgartē uz īri, jo Bayern viņš tikt nevarēja. TAD! Minhenē pat dzimis viņš ir. dažus gadus nospēlēja otrajā komandā un tikai tad parādījās 1. komandā.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 17:37, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Kur tad citur? Domāju, ka Daumam Podoļskis ir vajadzīgs tik pat cik Podoļskim Ķelne. Tas pierāda to, ka Lukašam ir ambīcijas spēlēt, kaut vai paliekot bez komandas tituliem, nevis kļūt par čempionu, deldējot soliņu. Un izlasē tiek ņemti nevis „Bayern” spēlētāji, bet gan labākie. Un tas īpaši attiecas uz Vācijas izlasi, piemēram, tas pats Kloze, Podoļskis, Lāms. Neviens no viņiem nav kļuvuši par izlases spēlētājiem savu spēlētprasmi pierādot iekš vācu futbola flagmaņa. Cita lieta, ka „Bayern” pēcāk visus ir nozvejojuši.
Šo komentu nerakstīju kā Bayern fane, es arī Poldijam novēlētu labāku klubu, ja tas nav Bayern, tātad nav lemts. Runa bija par to, ka Ķelne ir dažus līmeņus par zemu, lai Lukašs atkal tur spēlētu. Par ko man ir besis? Bija piedāvājumi no tiešām labiem Eiropas klubiem, no kuriem acīmredzot viņš atteicies, jo arī tur būtu jācīnās par vietu sastāvā, un nevis ar vārdiem, bet ar darbiem.
Lāms ir Bayern futbola skolas audzēknis

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 17:52, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Šo komentu nerakstīju kā Bayern fane, es arī Poldijam novēlētu labāku klubu, ja tas nav Bayern, tātad nav lemts. Runa bija par to, ka Ķelne ir dažus līmeņus par zemu, lai Lukašs atkal tur spēlētu. Par ko man ir besis? Bija piedāvājumi no tiešām labiem Eiropas klubiem, no kuriem acīmredzot viņš atteicies, jo arī tur būtu jācīnās par vietu sastāvā, un nevis ar vārdiem, bet ar darbiem.
Lāms ir Bayern futbola skolas audzēknis
Jā, pareizi, ja atmiņa neviļ, tad Lāms pat pret mūsējiem uzspēlēja EURO2004. Bet nu – ja Filips nebūtu sevi labi parādījis PK 2006, tad „Bayern” viņu būtu aizmirsuši...nu, kas to lai zin. Man gan liekas, ka Ķelnei ir potenciāls un es domāju, ka šī komanda 2. aplī pacelsies augstāk tabulā. Neesmu pētījis Podoļska biogrāfiju, bet varbūt viņam ir kāda saistība ar šo pilsētu un klubu, kā dēļ viņš izšķīrās šādi... Varbūt arī finansiālā puse bija izdevīgāka...

  +2 [+] [-]

, 2009-01-10 18:07, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Jā, pareizi, ja atmiņa neviļ, tad Lāms pat pret mūsējiem uzspēlēja EURO2004. Bet nu – ja Filips nebūtu sevi labi parādījis PK 2006, tad „Bayern” viņu būtu aizmirsuši...nu, kas to lai zin. Man gan liekas, ka Ķelnei ir potenciāls un es domāju, ka šī komanda 2. aplī pacelsies augstāk tabulā. Neesmu pētījis Podoļska biogrāfiju, bet varbūt viņam ir kāda saistība ar šo pilsētu un klubu, kā dēļ viņš izšķīrās šādi... Varbūt arī finansiālā puse bija izdevīgāka...
Ķelne ir Podoļska dzimtais klubs, pirms Bayern viņš daudzus gadus to pārstāvēja, arī jauniešu komandā. Vietējais brīnumbērns, tāpēc jau grib atpakaļ. Diez vai finansiālie iemesli būs tie noteicošie, no Vācijas viņu gribēja arī, šķiet, HSV un vēl daži, no Eiropas klubiem - Roma, Spurs, MC, precīzi visus neatceros, bet interese bija liela.
Par Lāmu un citiem talantiem būtu atsevišķs stāsts. Saviem nelabvēļiem Bayern nespēj izdabāt - kad kādu nopērk, fui, cik slikti; kad laiž savējos, visi gaida viņu kļūdas un pēc tam "iesaka" pirkt kādu labāku

  +2 [+] [-]

, 2009-01-10 18:11, pirms 15 gadiem
izskatās, ka džekam nav ambīciju uz tituliem, labāk grib būt valis dīķī nekā siļķe jūrā

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 18:52, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Ķelne ir Podoļska dzimtais klubs, pirms Bayern viņš daudzus gadus to pārstāvēja, arī jauniešu komandā. Vietējais brīnumbērns, tāpēc jau grib atpakaļ. Diez vai finansiālie iemesli būs tie noteicošie, no Vācijas viņu gribēja arī, šķiet, HSV un vēl daži, no Eiropas klubiem - Roma, Spurs, MC, precīzi visus neatceros, bet interese bija liela.
Par Lāmu un citiem talantiem būtu atsevišķs stāsts. Saviem nelabvēļiem Bayern nespēj izdabāt - kad kādu nopērk, fui, cik slikti; kad laiž savējos, visi gaida viņu kļūdas un pēc tam "iesaka" pirkt kādu labāku
Piedod, es aizdomājos, ka viņa pirmais klubs bija Kaiserslautern.

  -2 [+] [-]

, 2009-01-10 23:23, pirms 15 gadiem
malacis ka uz kelni...nevis kaut kur uz pretiigo celsiju vai kur..