Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Ajax" aizsargs Mazravī "Barcelona" vietā varētu pārcelties uz "Bayern"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ajax" aizsargs Mazravī "Barcelona" vietā varētu pārcelties uz "Bayern"
Nusērs Mazravī. Foto: IMAGO/Pro Shots/Scanpix

LETA--DPA. Nīderlandes futbola kluba Amsterdamas "Ajax" aizsargs Nusērs Mazravī varētu pārcelties uz Minhenes "Bayern", nevis "Barcelona", vēsta Vācijas tīmekļa vietne "sport1.de".

Ceturtdien paziņojumā teikts, ka 24 gadus vecais aizsargs nesen notikušajās sarunās ar "Bayern" pārstāvjiem minējis, ka labprātāk pievienotos Minhenes vienībai, kā vienu no iemesliem minot vienības galvenā trenera Juliāna Nāgelsmana vēlmi redzēt aizsargu savā komandā. Sākotnēji savā rīcībā Mazravī gribēja iegūt "Barcelona".

Vācijas portāls "sport1.de" norāda, ka noslēdzošās līguma finansiālās detaļas vēl netiek atklātas, taču "Bayern" piedāvājums no finansiālās puses un sportista iespējamās attīstības bijis tāds, kuram grūti atteikt.

"Bayern" cer arī piesaistīt "Ajax" 19 gadus jauno pussargu Raienu Gravenberhu, taču futbolists vēl nav izlēmis savu tālāko karjeru un turpina apsvērt arī piedāvājumus no Mančestras "United", Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" un spāņu granda Madrides "Real".

     [+] [-]

, 2022-04-08 19:27, pirms 2 gadiem
Neliekuļošu pirmo reizi par tādu dzirdu