Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Klinsmans nolīgst sev palīgu

Klinsmans nolīgst sev palīgu
Martins Vaskezs un Jirgens Klinsmans
Foto: AFP

Nākamais Vācijas Bundeslīgas futbola kluba Minhenes ''Bayern'' galvenais treneris Jirgens Klinsmans paziņojis, ka viņa palīgs jaunajā sezonā būs 44 gadus vecais Meksikā dzimušais amerikānis Martins Vaskezs.

Cik zināms, šīs sezonas beigās par jauno Minhenes kluba treneri kļūs Klinsmans, jo pašreizējais treneris Otmārs Hicfelds savu amata vietu atstās un iespējams, pārņems Šveices nacionālās izlases trenēšanu.

Par savu palīgu ''Bayern'' klubā Klinsmans ir izvēlējies Vaskezu, kurš pagājušajā sezonā bija trenera asistents ASV futbola klubā ''Deportivo Chivas''.

''Es pazīstu Martinu kopš 2003. gada, kad viņš ASV trenēja elites futbola klubu. Es biju patīkami pārsteigts par viņa vadības stilu un ieteicu viņu Losandželosas klubam ''Galaxy'', ''Bayern'' kluba mājaslapā pastāstīja Klinsmans.

''Esmu iepriecināts, ka Martins ir izlēmis pievienoties man ''Bayern'' komandā nekā palikt ASV un vadīt kādu no valsts komandām'', piebilda Klinsmans.

Klinsmans raksturoja Vaskezu kā ļoti mērķtiecīgu un konstantu dzinējspēku, kurš vienmēr atrod kopīgu valodu ar spēlētājiem un uzticas tiem.

''Martins lieliski runā angliski un spāniski, kā arī nesen uzsācis vācu valodas kursus'', savu pārinieku paslavēja Klinsmans.

Izmantotie resursi:
www.fcbayern.t-com.de


, 2008-02-01 16:50, pirms 16 gadiem
Nu redzēs... Gan jau, ka būs labi...
, 2008-02-01 17:00, pirms 16 gadiem
ceri vien, reini

''Martins lieliski runā angliski un spāniski, kā arī nesen uzsācis vācu valodas kursus'', savu pārinieku paslavēja Klinsmans.

Shitik lielisks paarinieks apraksts sen nebija redzeets.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-01 17:29, pirms 16 gadiem
Labs...
, 2008-02-06 14:13, pirms 16 gadiem
Bayern the best un Klinsmans kaadreiz bija mans miiljaakais speeleetaajs taads savienojums man patiik
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.