Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" uzbrucējam Obamejangam laupītāji salauzuši žokli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" uzbrucējam Obamejangam laupītāji salauzuši žokli
Pjērs Emeriks Obamejangs. Foto: EPA/Scanpix

Pirmdien Spānijas futbola kluba "Barcelona" gaboniešu uzbrucēja Pjēra Emerika Obamejanga mājās ielauzās laupītāji. Viņi ne tikai nolaupījuši dārglietas, bet arī salauzuši futbolistam žokli, vēstī ārvalstu mediji.

33 gadus vecais Pjērs Emeriks Obamejangs kopā ar ģimeni apmeties aiz Barselonas robežas. Pirmdienas rītā viņa mājās ielauzusies laupītāju grupa, bruņota ar ieročiem un metāla stieņiem. Gan futbolists, gan viņa sieva tika saslēgti rokudzelžos, laupītājiem tiekot klāt viņu dārglietām.

Obamejangam pēc ielaušanās lauzts žoklis, un traumas dēļ viņš nevarēs spēlēt trīs nedēļas. Pēdējās nedēļās tiek runāts par uzbrucēja iespējamo pārcelšanos uz Londonas "Chelsea", bet trauma to varētu sarežģīt. Tagad parādījusies jauna opcija – Obamejanga izīrēšana "Chelsea".

Abi klubi tikās gan otrdien, gan trešdien, turpinot sarunas. "Chelsea" nevēlas maksāt vairāk par 20 miljoniem eiro, kamēr "Barcelona" grib saņemt vismaz 25 miljonus. Obamejangam vietas sastāvā nav pēc tam, kad katalāņi šovasar iegādājušies Robertu Levandovski un Rafinju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...

     [+] [-]

, 2022-08-31 20:23, pirms 2 gadiem
...tie būs Arsenal fani

     [+] [-]

, 2022-09-01 00:23, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...tie būs Arsenal fani
tikpat labi arī Dortmundes vai arī jebkurš cits cilvēks, kuru viņš savas dzīves laikā ir uzmetis un tādu noteikti nav mazums