Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Malaga'' turpina pastiprināties un iegādājas Baptistu

''Malaga'' turpina pastiprināties un iegādājas Baptistu
Žuliu Baptista vēl ''Roma'' rindās
Foto: digitale/Scanpix

Kataras šeiham piederošais Spānijas augstākās līgas ''La Liga'' klubs ''Malaga'' šobrīd aktīvi veic dažādus papildinājumus komandas sastāvā. Pagājušajā nedēļā malagiešiem pievienojās Minhenes ''Bayern'' aizsargs Martins Demičelis, bet šajā nedēļā tika parakstīti līgumi vēl ar trīs futbolistiem, tajā skaitā AS ''Roma'' uzbrucēju Žuliu Baptistu.

Kataras šeihs Al Tani Malagas klubu iegādājās vasarā un šobrīd nežēlo savus finansiālos līdzekļus, lai vienības treneris Manuels Pellegrini varētu iegūt tos spēlētājus, kuru vēlas redzēt savā komandā. Kluba valdes loceklis Hosē Karloss Peress apstiprinājis informāciju, ka 1. janvārī klubam oficiāli bez Martina Demičela pievienosies arī AS ''Roma'' uzbrucējs Žuliu Baptista un divi Madrides ''Atletico'' spēlētāji – Ignasio Kamačo un Serhio Asenho.

"Ir panākta vienošanās ar Kamačo, ar kuru parakstīts līgums uz 4,5 sezonām, tomēr ''Atletico'' pastāv iespēja viņu atpirkt. Līgums tiks parakstīts arī ar Asenho un ''Roma'' futbolistu Žuliu Baptistu. Ar brazīliešu uzbrucēju līgums parakstīts uz 2,5 sezonām, un pārejas summa ir divi miljoni sterliņu mārciņas,'' skaidroja Peress. ''Malaga'' īpašniekam tuvu stāvošais Peress turpināja: ''Esam izteikuši piedāvājumu Hihonas ''Sporting'' aizsargam Hosē Anhelam.'' Spānijas medijos izskanējusi informācija, ka ''Malaga'' varētu atskaitīt vairākus pašreizējos kluba futbolistus – Edinju, Albertu Lukē un Huanito.

Žuliu Baptista, kurš savas karjeras laikā paspējis spēlēt tādos klubos kā ''Sevilla'', Madrides ''Real'' un Londonas ''Arsenal'', Itālijas galvaspilsētas klubam ''Roma'' pievienojās 2008. gada vasarā un 72 spēlēs izcēlās ar 14 vārtu guvumiem. Brazīlijas izlasē Baptista debitēja 2001. gadā. Pateicoties vairākiem sportiskās formas kritumiem, viņš izlasē spēlēja periodiski un 47 spēlēs izcēlies piecas reizes.

Tikmēr Anglijā klīst ziņas, ka Mančestras ''City'' uzbrucējs Mario Balotelli vēlas pamest savu pašreizējo klubu. Viņa aģents Mino Rajola izteicies, ka šīs ziņas ir aplamas. Balotelli aģents sacīja: ''Man nav komentāru. Šīs ziņas ir pilnībā aplamas. Balotelli man neko nav teicis, ka vēlas pamest ''City''''.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
Goal.com

  +1 [+] [-]

, 2010-12-29 11:44, pirms 13 gadiem
ļoti labs papildinājums spāņiem. vēl nesen viņš bija 15 ļimonu vērts, bet ir vietas, kur prot spēlētājus izmainīt līdz nepazīšanai.

     [+] [-]

, 2010-12-29 13:01, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: ļoti labs papildinājums spāņiem. vēl nesen viņš bija 15 ļimonu vērts, bet ir vietas, kur prot spēlētājus izmainīt līdz nepazīšanai.
Tas tāds neliels mājiens uz Romas pusi ? Nez, ar kuru vietu domā Atletico - atlaist Kamačo un Asenho jau nu nebija prātīgi. Kas tur šosezon Malagā darās? Bardaks liels, ja ar tādiem līdzekļiem nevar normālu spēli parādīt.

     [+] [-]

, 2010-12-29 13:29, pirms 13 gadiem
Nu Malagai tik tiešām iespaidīgi darījumi. Jau Asenjo ir ļoti labs ieguvums, bet Kamačo un Baptista vēl labāki... Žēl, ka Serhio neizdevās sevi pierādīt Madridē, jo sākumā, kad pārgāja uz Atletico visi teica - nu tik būs, nu tik būs, bet beigās nekā. Izskatījās ļoti daudzsološs un talantīgs, bet pārdega. Atletico paveicās, ka bija vēl viens jauns talants de Gea, kurš Asenjo izkonkurēja. Cerams, ka Serhio spēs Malagā labi iejusties un pierādīt savu potenciālu. Par Kamačo es pilnībā nešaubos. Nu jācer, ka Baptista arī atgūs kādreizējo spēles līmeni. Katrā ziņā redzēt viņu atkal Spānijā būs interesanti. Lai veicas visiem. Tiešām iespaidīgi darījumi. Un, protams, vēl Demikelis...

  +2 [+] [-]

, 2010-12-29 15:23, pirms 13 gadiem
Pelegrini strādā