Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Aguero iegūs Spānijas pilsonību

Aguero iegūs Spānijas pilsonību
Serhio Aguero
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba ''Atletico Madrid'' vadība jau sagatavojusi gandrīz visus nepieciešamos dokumentus, lai Argentīnas izlases uzbrucējs Serhio Aguero tuvāko divu, triju mēnešu laikā iegūtu Spānijas pilsonību.

Tiek lēsts, ka Djego Maradonas meitas vīrs, kurš Madrides kluba rindās spēlē kopš 2006. gada, jau izpildījis visas nepieciešamās prasības, ieskaitot divu gadu spēlēšanu Spānijā kā profesionāls spēlētājs, lai iegūtu otru pilsonību.

Kad Aguero iegūs Spānijas pilsonību, ''Atletico'' kluba rindās viņš atbrīvos vienu no ne-Eiropas spēlētāju trijām vietām un ļaus kluba vadībai vismaz nedaudz vairāk variēt transfēru tirgū. Pēc Spānijas līgas reglamenta, komandu nedrīkst pārstāvēt vairāk kā trīs spēlētāji, kuri nepārstāv kādu Eiropas valsti. Pašreiz ne-eiropieši Madrides kluba rindās, kuriem nav dubultās pilsonības, ir brazīliešu pussargs Klebers Santana (28) un 18 gadus vecais aizsargs Leandro Kabrera no Urugvajas.

Tiek lēsts, ka ''Atletico'' izrāda nopietnu interesi par Argentīnas kluba ''Lanus'' 19 gadus veco uzbrucēju Eduardo Silvu.

Izmantotie resursi:
as.com

  +4 [+] [-]

, 2009-07-28 21:24, pirms 15 gadiem
tulin daudzi jautaas vai vins speelees Spaanijas izlasee

Ronaldo un R.Carlos arii bija spaanu pilsoniiiba

vieniigais + ir tas ka komanda driikst speeleet vairaak leģionāri

  +4 [+] [-]

, 2009-07-28 21:52, pirms 15 gadiem
Nav nekādas īpašas atšķirības. Lietas jau no šī fakta nemainīsies - tāpat viņš spēlēs "Atletico" un tāpat arī Argentīnas izlasē... Nu jā, vienīgais par tām leģionāru vietām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-07-28 21:57, pirms 15 gadiem
masterboy rakstīja: a vins vares spelet spanijas izlasee???
lol, tu speciāli vai ne?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-29 08:57, pirms 15 gadiem
Chocolate rakstīja: Es gaidu kad Almunia dabus Anglijas pilsonibu.
Visticamāk jau, ka nedabūs. Tādas runas klīda kaut kad īsi pirms EČ pagājšgad. Bet tā kā Anglija tur netika, runas izklīda. Itkā jau Almunia varētu būt vērtīgs variants, Džeimss ilgi jau vairs nevilks!