Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Sevilla'' nolēmusi izīrēt Ševantonu ''Atalanta''

''Sevilla'' nolēmusi izīrēt Ševantonu ''Atalanta''
Ernesto Ševantons
Foto: AP/Scanpix

Urugvajiešu uzbrucējs Havjers Ernesto Ševantons, kurš pārstāv spāņu klubu ''Sevilla'', janvārī pārcelsies uz Itālijas čempionātu ''Serie A'', kur līdz sezonas beigām tiks izīrēts ''Atalanta''.

Ševantons, kurš ''Sevilla'' rindas pārstāv kopš 2006. gada, šajā sezonā piedalījies tikai vienā spēlē, jo viņa pakalpojumos komanda vairs nav ieinteresēta. Lai nu kā, urugvajiešu futbolistam būs iespēja savu karjeru savest kārtībā, jo janvārī uz īres tiesībām viņš pārcelsies uz Itālijas čempionāta ''Serie A'' komandu ''Atalanta'', kura pašreiz ieņem 17. vietu 20 komandu konkurencē.

''Ševantons pievienosies ''Atalanta'' 2. janvārī, kur tiks izīrēts līdz šīs sezonas beigām. ''Atalanta'' piederēs tiesības pēc īres līguma spēlētāju izpirkt. Neskatoties uz faktu, ka līgums stāsies spēkā tikai janvārī, klubs atļauj Ševantonam jau tagad pievienoties saviem jaunajiem komandas biedriem un aizvadīt treniņus kopā ar ''Atalanta'','' paziņojusi ''Sevilla'' kluba vadība.

Pirms pievienošanās ''Sevilla'' 2006. gadā 29 gadus vecais uzbrucējs divas sezonas pārstāvēja franču klubu ''AS Monaco'', bet pirms tam trīs sezonas spēlējis itāļu kluba ''Lecce'' rindās. Arī pats futbolists atzinis, ka cer uz veiksmīgu karjeras turpinājumu un, ka vecās un biežās traumas neliks par sevi manīt: ''Ar ''Sevilla'' man vēl ir spēkā līgums uz vienu gadu. Šie seši mēneši man būs svarīgi (Urugvaja kvalificējusies 2010. gada Pasaules kausa izcīņai) un noteikti nāks tikai un vienīgi par labu, jo es vēlos pierādīt, uz ko esmu spējīgs. Runāju ar izlases treneri, un viņš teica, ka, ja es spēlēšu regulāri, tad ņems mani vērā. Seviļā nejutos labi, jo mani pārāk bieži mocīja savainojumi. Lai nu kā, ''Sevilla'' vienmēr paliks manā sirdī.''

''Sevilla'' rindās Ševantons pa reizei triumfējis Spānijas kausa izcīņā (''Copa del Rey''), Spānijas Superkausā un UEFA kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

     [+] [-]

, 2009-11-27 00:45, pirms 14 gadiem
veiksmi vēl viens nenovērtētais urugvajieti... vēlu salikt daudz golus un uz PK!

     [+] [-]

, 2009-11-27 00:49, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: veiksmi vēl viens nenovērtētais urugvajieti... vēlu salikt daudz golus un uz PK!
Drusku par ilgu jau viņš tajā Seviļā rezervē nosēdējis.
Kad spēlēja, regulāri lika golus. Bet ko lai dara, ja trenerim kāds ir labāks, tad grūti sevi pierādīt - it sevišķi, ja konkurenti (Kanutē un Fabianu) spēlē labi, tad arī visādi citādi labs un meistarīgs futbolists var dziļi rezervē aizsēdēties. Atalantā viņš mierīgi varētu spēlēt pamatā, it sevišķi jau pēc Flokari atdošanas Dženovai viņiem labs uzbrucējs noteikti par sliktu nenāktu.

     [+] [-]

, 2009-11-27 01:03, pirms 14 gadiem
tieši tā. sākumā bija daudzsološi, bet kaut kā Kanutē uzplauka un Fabiano arī, un par Ševantonu ne tas vārds, ka aizmirsa, bet vispār viņam pat iespēju vairs nedeva. vēl, kad Koni nopirka no PSV, kad vēl labā formā bija, vispār vāks.
un par Atlantu piekrītu, viņiem vajag uzbrucējus, it īpaši tādus, kā Ševantons - ātrs, tehnisks, daudzpusīgs.