Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' pussargs Merida pievienojas ''Atletico''; ''Villarreal'' plāno pārdot zvaigznes

''Arsenal'' pussargs Merida pievienojas ''Atletico''; ''Villarreal'' plāno pārdot zvaigznes
Džuzepe Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Arsenal'' jaunais spāņu pussargs Frans Merida karjeru turpinās spāņu klubā Madrides ''Atletico''. Tikmēr ''Valencia'' prezidents paziņojis, ka līgums netiks pagarināts ar bijušo Spānijas izlases spēlētāju Rubenu Barahu, bet ''Villarreal'' vadība plāno pārdot komandas zvaigznes – itāļu uzbrucēju Džuzepi Rosi un komandas pirmo numuru Djēgo Lopezu.

Vakar jau ziņojām, ka ''Valencia'' komandas rindas atstājis Serbijas izlases dalībnieks gaidāmajā PK izcīņā, 203 centimetrus garais uzbrucējs Nikola Zigičs. Kļuvis zināms, ka drīzumā ''Valencia'' rindās atstās vēl viens futbolists, spāņu pussargs Rubens Baraha, kurš, tāpat kā Zigičs, iespējams, karjeru varētu turpināt Anglijas Premjerlīgā. 34 gadus vecajam bijušajam Spānijas izlases spēlētājam, kurš Valensijas kluba rindās pavadījis pēdējos 10 gadus, līgums ar klubu ir spēkā līdz jūnijam. Lai nu kā, kluba prezidents Manuels Jorente oficiāli apstiprinājis, ka Baraham jauns līgums piedāvāts netiks, kā rezultātā futbolistam jāmeklē sev jauna darba vieta. Runā, ka interesi par Barahu, kurš drīzumā kļūs par brīvo aģentu, izrāda Anglija Premjerlīgas klubi ''Bolton Wanderers'', ''Wigan Athletic'' un ''West Ham United'', kā arī kāds Spānijas klubs.

Tikmēr Madrides klubam ''Atletico'', kurš pirms kāda laika triumfēja Eiropas līgā, finālā pārspējot Londonas ''Fulham'', no cita Londonas kluba ''Arsenal'' kā brīvais aģents pievienojies jaunais spāņu pussargs Frans Merida. 20 gadus vecais futbolists ar ''Atletico'' parakstījis līgumu uz četriem gadiem. Jaunais spānis pievienojās ''Arsenal'' 2006. gadā, kad pārcēlās no ''Barcelona'' jauniešu komandas. Šajā periodā, kura laikā uz sešiem mēnešiem spēlētājs ticis izīrēts spāņu klubam ''Real Sociedad'', Merida pie spēlēšanas tika gaužām reti – vien 16 mačos. Oficiāli Merida kā ''Atletico'' spēlētājs tiks prezentēts piektdien, 28. maijā.

Vēl jāpiemin, ka ''Atletico'' kluba vadība vienojusies ar komandas galveno treneri Kiki Sančezu Floresu par sadarbības turpināšanu vēl uz vienu sezonu. Jaunais līgums, kurš tika noslēgts vakar, paredz, ka Floress, kurš pie komandas stūres stājās pērnā gada oktobrī vadīs komandu līdz nākamas sezonas beigām. Viņa vadībā komanda šosezon triumfēja Eiropas līgā, kā arī iekļuva Spānijas kausa izcīņas finālā, kur piekāpās ''Sevilla''.

Savukārt ''Villarreal'' kluba vadība paziņojusi, ka ir gatava uzklausīt divu komandas zvaigžņu - itāļu uzbrucēja Džuzepes Rosi (23) un komandas pirmā numura Djēgo Lopeza (28) – domas par turpmāko nākotni. Proti, klubam radušās finansiālās problēmas, un, lai tās atrisinātu, tas ir gatavs pārdot komandas līderus. ''Mums ir jābūt gataviem tādam pavērsienam. Klubam nebija nodomu kādu pārdot, taču finansiālā situācija to spiež darīt. Mums nav izvēles iespēju. Ja mums tiks izteikti labi piedāvājumi sakarā ar kādu no šiem futbolistiem, tad domāju, ka gan klubs, gan spēlētājs būs vienisprātis. Ir piedāvājumi, no kuriem nav iespējams atteikties,'' pavēstīja komandas galvenais treneris Huans Karloss Garido. Jāatzīmē, ka nopietnu interesi par Rosi, kurš savulaik spēlējis ''Manchester United'', izrāda Itālijā (''Juventus'', ''Roma'', ''Fiorentina'' un ''Napoli'') un Anglijā (''Liverpool'', ''Arsenal'', ''Tottenham Hotspur'' un ''Manchester City'').

Izmantotie resursi:
skysports.com
marca.com

  +5 [+] [-]

, 2010-05-27 15:18, pirms 14 gadiem
Rosi būtu labs papildinājums Juventus komandai, City, manuprāt, viņš nejustos labi !

  -2 [+] [-]

, 2010-05-27 15:20, pirms 14 gadiem
Drīzāk uz Liverpool, vai Arsenal, šiem vajag vairāk.

  -2 [+] [-]

, 2010-05-27 15:30, pirms 14 gadiem
Par Rosi nevajadzētu izteikties ar "savulaik" ,jo ,manuprāt, viņš vēl ir jauns (23) un viņa laiks vēl iet (būs?)

  -1 [+] [-]

, 2010-05-27 17:16, pirms 14 gadiem
domāju, ka kādam Anglijas klubam, piemēram, Arsenālam noderētu Lopezs. viņiem ir vajadzīgs vārtsargs, turklāt viņi negribētu tērēt lielu naudu. Lopezs ir ļoti labs un stabils vārtsargs, kurš izskatās, ka spēlēs labā līmenī diezgan ilgu laiku un diez vai maksās vairāk nekā kāds cits tāda līmeņa vārtsargs.

     [+] [-]

, 2010-05-27 20:48, pirms 14 gadiem
nu city jau iet runa par dzeko..

     [+] [-]

, 2010-05-27 21:17, pirms 14 gadiem
Manchester City vēl nepietiek uzbrucēju?!

  -1 [+] [-]

, 2010-05-27 22:21, pirms 14 gadiem
Merida ir diezgan labs papildinājums madridiešiem, lūkojoties nākotnē... Baraja un Žigičs, kā arī Rosi EPL būtu baigi forši, manuprāt. Es jau atbalstu spēlētāju pārejas uz pasaules spēcīgāko līgu...

     [+] [-]

, 2010-05-31 11:14, pirms 14 gadiem
luisnani rakstīja: Rosi būtu labs papildinājums Juventus komandai, City, manuprāt, viņš nejustos labi !
Juventus viņu neņems principa pēc