Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''AS Roma'' vēlas īrēt Van Nistelroju

''AS Roma'' vēlas īrēt Van Nistelroju
Rūds van Nistelrojs
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas galvaspilsētas kluba ''AS Roma'' vadība paziņojusi, ka janvārī, kad atvērsies transfēru periods, savas komandas rindas plāno papildināt ar holandiešu pieredzējušo uzbrucēju Rūdu van Nistelroju, kurš pašreiz pārstāv spāņu klubu Madrides ''Real''. Itāļi vēlas spēlētāju īrēt līdz sezonas beigām.

Itāļu laikraksts ''Corriere dello Sport'' vēsta, ka Romas klubs jau janvārī, kad atvērsies transfēru logs, savas komandas rindas vēlas papildināt ar 33 gadus veco futbolistu. ''AS Roma'' jau šovasar savā īpašumā mēģināja iegūt pašreizējo ''Real'' komandas spēlētāju, izsakot spāņu klubam, kā arī pašam spēlētājam piedāvājumu transfēru loga pēdējā dienā. Taču Van Nistelrojs nebija pārliecināts par Romas kluba un tā prezidentes Roellas Sensi izteikto piedāvājumu un nolēma palikt Madridē, ar domu cīnīties par vietu karaliskā kluba sastāvā.

''AS Roma'' komandas galvenā trenera Klaudio Ranjeri rīcībā pašreiz palikuši tikai divi uzbrucēji – Mirko Vučiničs un Stefano Okaka Čuka, jo pārējie ārstē savainojumus, kā rezultātā Ranjeri vēlas tādu spēlētāju kā Van Nistelrojs, kurš, esot labā formā, allaž izcēlies ar rezultatīvu spēli. Pēdējos trijos gados, kurus holandietis pavadījis Madridē, pieredzējušais spēlētājs 94 mačos guvis 64 vārtus.

Cik zināms, Van Nistelrojs, kurš nopietna savainojuma dēļ, kuru guva pērnā gada novembrī, izlaida pagājušās sezonas lielāko daļu, šajā sezonā piedalījies tikai pāris spēlēs. Varētu teikt, ka pieredzējušais futbolists nav spēlējis jau gandrīz gadu. Nesen jau vēstījām, ka ar futbolista pašreiz ne visai apmierinošo fizisko kondīciju nav apmierināta ''Real'' kluba vadība, kura holandiešu uzbrucējam uzstādījusi ultimātu – spēlētājam šajā sezonā jāaizvada ne mazāk kā 35 spēles komandas rindās visu turnīru ietvaros, pretējā gadījumā sezonas beigās, kad arī beidzas futbolista līgums ar Madrides klubu, viņam komanda būs jāpamet.

Izmantotie resursi:
football-italia.net
corrieredellosport.it

  +3 [+] [-]

, 2009-10-26 20:52, pirms 15 gadiem
nebūtu nemaz tik slikti. domāju, ka pašam Rūdam šis ir lielisks variants. turklāt ar viņu nopietni rēķinās.
lai gan vairāk gribējās Romā redzēt Pavļučenko.

  +4 [+] [-]

, 2009-10-26 20:58, pirms 15 gadiem
Ideāls variants būtu, ideāls! Tad, kad Toti atgrieztos, uzburkums būtu neapturams!

  -2 [+] [-]

, 2009-10-26 21:32, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nebūtu nemaz tik slikti. domāju, ka pašam Rūdam šis ir lielisks variants. turklāt ar viņu nopietni rēķinās.
lai gan vairāk gribējās Romā redzēt Pavļučenko.
Ko vinjsh tur veel dariitu?Vinjam jau ar anglju valodas apguushanu bija ziimiigas probleemas, tur jau vinjsh vispaar justos kaa tirguu pazudis beerns. Bet ja nopietni tad nebija taa ka sho jau gaida atpakalj dzimtenee?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-26 22:02, pirms 15 gadiem
Lieliska ziņa, esmu par 100% par izirēšanu/

     [+] [-]

, 2009-10-26 22:10, pirms 15 gadiem
VN ir jāmeklē cits klubs, ar laiku redzēsim, kurš tas īstais būs.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-26 22:34, pirms 15 gadiem
Lai tik ņem šo, jo savādāk šis ņems un ''sapūs.'' Tādi kalibri, kā Rauls, van Nistelrojs, Iguains "Real" ir nu jau otrajā plānā! Tagad galvenās sejas ir Ronaldo, Benzema un Kakā!

     [+] [-]

, 2009-10-26 22:51, pirms 15 gadiem
makaweli rakstīja: Ko vinjsh tur veel dariitu?Vinjam jau ar anglju valodas apguushanu bija ziimiigas probleemas, tur jau vinjsh vispaar justos kaa tirguu pazudis beerns. Bet ja nopietni tad nebija taa ka sho jau gaida atpakalj dzimtenee?
nu Roma kādu laiciņu atpakaļ ļoti gribēja iegūt Pavļučenko. tagad pats Romāns taisās prom. nezinu vai uz Zenītu, diez vai, Romāns nav tāds, kas nospēlējot Spartak labā vairāk par 100 spēlēm aizies uz Zenītu. viņš jau baigais politiķis tagad Krievijā, tāpēc ar futbolu tā ir kā ir...

     [+] [-]

, 2009-10-27 00:32, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nu Roma kādu laiciņu atpakaļ ļoti gribēja iegūt Pavļučenko. tagad pats Romāns taisās prom. nezinu vai uz Zenītu, diez vai, Romāns nav tāds, kas nospēlējot Spartak labā vairāk par 100 spēlēm aizies uz Zenītu. viņš jau baigais politiķis tagad Krievijā, tāpēc ar futbolu tā ir kā ir...
Jaa, tev taisniiba.Bet Bistrovs jau uztaisiija taadu muuvu, fani kjipa baigi nepielaidiigi, bet cik tad vinji ilgi dusmosies, ja chalis sit gandriiz katraa speelee vaartus un ja neiesit, tad piespeeli rezultatiivu atdod, bet tas, laikam, cits staasts.

     [+] [-]

, 2009-10-27 14:41, pirms 15 gadiem
Nav nemz tik daudz futbolistu,kuri spēj labi spēlēt dažādos klubos.RvN sevi ir aliecinājis Eindhovenā,MU,Real,izlasē.No top3 līgām atliek tikai Itālija.Personīgi man,būtu ļoti interesanti,kā viņam veiktos.Esmu pārliecināts ,pie labas veselības esoš RvN,ir vēl uz daudz ko spējīgs.