Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

“Barcelona” draudzības spēlē pārspēj Austrālijas līgas zvaigžņu izlasi

Ernests Voļskis
Ernests Voļskis

“Barcelona” draudzības spēlē pārspēj Austrālijas līgas zvaigžņu izlasi
"Barcelona" pēc vārtu guvuma. Foto: CNN

Šodien Sidnejā tika aizvadīta draudzības spēle futbolā starp Spānijas grandu "Barcelona" un Austrālijas futbola līgas zvaigžņu komandu. Spēlē ar 3:2 uzvarēja tieši Barselonas klubs, bet uzvaras vārtus iesita Ansu Fati.

• Spānijas klubs veica savu pirmo ceļojumu uz Austrāliju tikai dažas stundas pēc "La Liga" sezonas pēdējās spēles, kurā piekāpās “Villarreal” klubam 0:2.

• Spēle tika aizvadīta Sidnejas stadionā “Akora”, kura ietilpība ir 83 500. Spānijas grandu bija ieradušies vērot 70 tūkstoši līdzjutēju.

• Pēc lēna spēles sākuma pirmie vārti tika gūti spēles 34. minūtē, kad ar vārtu guvumu izcēlās franču futbolists Usmans Dembelē. Pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu “Barcelona” pārsvaru rezultātā 1:0.

• Otro puslaiku aktīvāk iesāka Austrālijas līgas zvaigžņotais sastāvs, kas sešu minūšu laikā guva divus bezatbildes vārtus. Ar vārtu guvumiem izcēlās pašmāju jaunā zvaigzne Reno Piskopo un Kotdivuāras izlases spēlētājs Adams Traore, tādējādi uz brīdi A-līgas zvaigznes bija vadībā.

• “Barcelona” atspēlēšanos sāka spēles 71. minūtē, kad 2:2 panāca spāņu Adama Traore. Spēles 77. minūtē “Barcelona” komandai uzvaru izrāva Ansu Fati ar skaistu sitienu Austrālijas zvaigžņu vārtos.

• Šī bija trešā reize vēsturē, kad Austrālijas līgas zvaigžņu sastāvs tiekas ar kādu no Eiropas spēcīgākajiem klubiem. 2013.gadā A-līgas zvaigznes aizvadīja spēli ar vienu no Anglijas Premjerlīgas spēcīgākajiem klubiem Mančestras “United” (1:5), savukārt 2014.gadā tika aizvadīta spēle ar Itālijas grandu Turīnas “Juventus”. (2:3).

Izmantotie resursi:
https://www.sportingnews.com/au