Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Laporta: "Gribētos cerēt, ka Mesi stāsts "Barcelona" vēl nav beidzies"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Laporta: "Gribētos cerēt, ka Mesi stāsts "Barcelona" vēl nav beidzies"
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas superkluba "Barcelona" prezidents Žuans Laporta intervijā ESPN devis mājienu, ka joprojām cer vēl ieraudzīt Lionelu Mesi kādreiz atkal spēlējam Barselonas rindās. Argentīnietis "Barcelona" pameta pagājušajā vasarā.

"Mesi [šim klubam] bija viss. Viņš droši vien ir vislabākais, visefektīvākais "Barca" futbolists. Manuprāt, viņam pielīdzināms ir tikai Johans Kruifs," cildinošus vārdus kluba leģendai veltīja "Barcelona" prezidents Žuans Laporta. "Barcelona" pērn vairs nevarēja finansiāli atļauties pienācīgu līguma pagarinājumu, un pēc 21 gada katalāņu kluba rindās Mesi komandu pameta, pievienojoties Francijas grandam "Paris Saint Germain".

"Kādu dienu tam bija jānotiek. Mums nācās pieņemt šādu lēmumu, ņemot vērā situāciju, kurā bijām nonākuši," šķiršanos no Mesi skaidroja Laporta. "Barcelona" prezidents, kurš amatā stājās pagājušā gada pavasarī, gan pauda cerību, ka kādu dienu Mesi varētu komandā arī atgriezties.

"Ceru, ka Mesi stāsta nodaļa šeit vēl nav noslēgusies. Uzskatu, ka tā ir mūsu atbildība - atrast iespēju izlabot šo nodaļu, kas joprojām ir atvērta, lai tā izvērstos tāda, kādai tai jābūt, un ar laimīgām beigām. Kā "Barcelona" prezidents es darīju to, kas man bija jādara. Bet es arī uzskatu, ka esmu viņam parādā - gan tīri cilvēciski, gan kā kluba prezidents," teica Laporta.

35 gadus vecajam Mesi līgumā ar PSG atlicis vēl gads ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu. Savā pirmajā sezonā Francijā uzbrucējs ar sešiem vārtiem 26 spēlēs palīdzēja komandai izcīnīt "Ligue 1" titulu. Tikpat vārtus Mesi guva septiņos Čempionu līgas mačos, kur parīzieši apstājās izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-24 18:01, pirms 2 gadiem
Kā futbolista ir beidzies. Varbūr kaut kad nākotnē kā treneris

     [+] [-]

, 2022-07-24 19:27, pirms 2 gadiem
Es nesaprotu, manuprāt Barcelona viņš nebija vajadzīgs, jo nauda tiek gāsta Lewandowski, un vēl citos, kā tad Messi nevarēja paturēt, ja grib var visu! Žēl ,bet Messi PSG var spēlēt un dot pieredzi, tā pat arī Ramos! PSG-Pesiju Sagaidījuši Gangsteri!

  -1 [+] [-]

, 2022-07-24 21:19, pirms 2 gadiem
Ja viņš pēc šīs sezonas atgriezīsies Barselonā, 36 g. vecs- tā būs vēl lielāka kļūda nekā aizejot!!!

     [+] [-]

, 2022-07-25 07:13, pirms 2 gadiem
Par tādu algu kā viņam piedāvās tā ne bus kļūda, ņemot vērā tos pašus 36g.

     [+] [-]

, 2022-07-25 08:17, pirms 2 gadiem
Šitādu d irsli kā Laporta vēl vajadzētu īpaši pameklēt.