Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' galvenais treneris nekomentē iespējamo Levandovska pievienošanos

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Barcelona'' galvenais treneris nekomentē iespējamo Levandovska pievienošanos
Čavi Ernandess. Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. Spānijas futbola kluba "Barcelona" galvenais treneris Čavi Ernandess norāda, ka komandai nepieciešama pārbūve, taču neminēja, vai vienība papildinās savas rindas ar Polijas izlases un Vācijas Bundeslīgas čempiones Minhenes "Bayern" uzbrucēju Robertu Levandovski.

Barselonas klubs aizvadītajā sezonā ierindojās Spānijas čempionātā otrajā vietā, no "La Liga" uzvarētājiem Madrides "Real" atpaliekot par 13 punktiem.

"Nākamsezon mums krietni jāpieliek," pēc ierašanās Austrālijā, kur "Barcelona" draudzības spēlē tiksies ar vietējās A-līgas "All Star" komandu, teica Čavi. "Domāju, ka esam uz pareizā ceļa. Mums jābūt pozitīviem. Nākamsezon jācenšas uzvarēt UEFA Čempionu līgā. Kāpēc gan ne?"

"Pašlaik pārbūvējam komandu," norāda "Barcelona" galvenais treneris. "Protams, ka mums ir plāns nākamajai sezonai. Nevaram atļauties vēl vienu sezonu bez trofejām."

Pēc Spānijas un Vācijas mediju ziņām "Barcelona" savās rindās nākamajā sezonā vēlas redzēt pēdējo piecu sezonu Bundeslīgas labāko vārtu guvēju Levandovski,. 33 gadus vecais Levandovskis pēc četriem Dortmundes "Borussia" pavadītiem gadiem ir bijis "Bayern" spēlētājs kopš 2014.gada, un līgums ir spēkā līdz 2023.gadam.

Tiek ziņots, ka viņš "Bayern" kluba vadībai ir pateicis, ka līgumu neatjaunos, un tādā veidā ir iespējama viņa pāreja vasarā, par kuru "Bayern" varētu saņemt transfēra maksu. Saskaņā ar Spānijas masu mediju ziņoto daudz kas būtu atkarīgs no šāda transfēra lieluma, jo parādu nomocītā "Barcelona" nevar atļauties grandiozus transfēra maksājumus par poļu uzbrucēju, kura kontā ar "Bayern" ir izcīnīti visi iespējamie tituli un laboti vairāki Bundeslīgas vārtu gūšanas rekordi.

"Pašlaik nevaru nosaukt Levandovska vai kāda cita spēlētāja vārdu, kas pievienosies komandai," otrdien teica Čavi. "Tad, kad paziņosim kādas pārmaiņas, tad paziņosim. Bet ne šodien."

Bijušais komandas pussargs Čavi par "Barcelona" treneri tika apstiprināts pagājušā gada oktobra izskaņā, kad amatā nomainīja Ronaldu Kūmanu.

Izmanotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2022-05-24 15:03, pirms 2 gadiem
Cik tad ir tie treneri Barcelonai? Sākumā komentē situāciju Čavi, beigās jau Šavi Ej nu saproti...

  +1 [+] [-]

, 2022-05-24 15:09, pirms 2 gadiem
RayAllen rakstīja: Cik tad ir tie treneri Barcelonai? Sākumā komentē situāciju Čavi, beigās jau Šavi Ej nu saproti...
Rakstā viss ir skaidri pateikts:

"Barcelona" galvenais treneris Čavi Ernandess

Bijušais komandas pussargs Šavi

tās ir 2 dažādas personas, viens ir treneris un otrs ir bijušais spēlētajs, abi izsaka viedokli par potenciālo spēlētāja pāreju.

     [+] [-]

, 2022-05-24 15:42, pirms 2 gadiem
Parasti, ja jau nekomentē vai noliedz, tātad toč notiks

  +1 [+] [-]

, 2022-05-24 16:40, pirms 2 gadiem
host rakstīja: Rakstā viss ir skaidri pateikts:

"Barcelona" galvenais treneris Čavi Ernandess

Bijušais komandas pussargs Šavi

tās ir 2 dažādas personas, viens ir treneris un otrs ir bijušais spēlētajs, abi izsaka viedokli par potenciālo spēlētāja pāreju.
Taisnība, mana vaina!

     [+] [-]

, 2022-05-25 05:39, pirms 2 gadiem
https://sportacentrs.com/futbols/sp...

"Tāda lieta varētu notikt, jā," sacīja "Barcelona" galvenais treneris.

Pirms 4 dienām lej vienu dziesmu, šodien jau citu..