Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Valencia'' un ''Getafe'' minimālas uzvaras

''Valencia'' un ''Getafe'' minimālas uzvaras
''Valencia'' futbolisti līksmo pēc uzvaras
Foto: AP

Vakar Spānijas kausa izcīņā futbolā (''Copa del Rey'') tika aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles, kur ''Getafe'' savā laukumā pieveica ''Mallorca'' ar 1:0, bet ''Valencia'' ar tādu pašu rezultātu svinēja uzvaru pār Madrides ''Atletico''.

''Valencia'' savā laukumā uzņēma futbolistus no Madrides ''Atletico''. Spēles vienīgie vārti tika gūti 32.minūtē, kad vārtus guva Silva. Jāpiemin fakts, ka ''Atletico'' spēlēja mazākumā no mača 25.minūtes, kad, divu brīdinājumu dēļ, noraidīts tika komandas pussargs Mota. Pēdējas četrās spēlēs šim spēlētājam tika parādītas četras dzeltenās kartiņas un arī vakardienas spēlē viņš saņēma pēc nopelniem.


Spēles turpinājumā ''Valencia'' turpināja uzbrukt, taču otros vārtus gūt viņiem neizdevās. Atbildes spēlē izbraukumā pēc nedēļas var nepietikt ar vieniem gūtiem vārtiem, jo pretinieks savā laukumā noteikti mēģinās atspēlēties un pretinieku nežēlos.


Otrajā spēlē ''Getafe'' savā laukumā uzņēma ''Mallorca'' komandu.

Abas komandas pašreiz Spānijas čempionātā atrodas turnīra tabulas vidusdaļā, attiecīgi 13. un 14. vietā. Šis fakts cīņu padarīja vēl saspringtāku, jo piekāpties saviem niknākajiem konkurentiem nevēlējās neviena no komandām.


Abām komandām bija daudz izdevību gūt vārtus, taču līksmot varēja ''Getafe'' futbolisti, kad mača 51.minūtē precīzs bija bijušais ''Real Madrid'' komandas spēlētājs De la Reds. Arī šis rezultāts nav stabils un pēc nedēļas ''Getafe'' futbolistiem klāsies grūti.

Atgādināsim, ka ''Mallorca'' ceļā uz ceturtdaļfinālu divu spēļu summā ar rezultātu 3:1 pieveica karalisko Madrides ''Real''.


Spānijas kausa izcīņa (23. janvāris)

Valencia – Atletico 1:0 (1:0) (32’ Silva)

Getafe – Mallorca 1:0 (0:0) (51’ De la Reds)


Atlikušās spēles (24. janvāris)

Villareal – Barcelona

R. Santander – Ath. Bilbao


Izmantotie resursi:

www.marca.com

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 08:09, pirms 16 gadiem
prieks par valensija,kaut ka viniem pedejas speles nav laba rezultata
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 19:12, pirms 16 gadiem
Villareal-Barcelona!! Ko saki Reinik??