Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

UEFA sāk izmeklēšanu pret ''Barcelona'' par aizdomīgiem maksājumiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

UEFA sāk izmeklēšanu pret ''Barcelona'' par aizdomīgiem maksājumiem
Foto: EPA/Scanpix

UEFA paziņojusi, ka tā sākusi izmeklēšanu pret Spānijas ''La Liga'' klubu ''Barcelona'' tā saucamajā ''Casa Negreira'' lietā. Tajā klubu apsūdz par aptuveni 8.5 miljonu eiro maksāšanu bijušajam Spānijas tiesnešu komitejas viceprezidentam Enrikem Negreiram un viņa uzņēmumam ''Dasnil 95''.

UEFA paziņojusi, ka tā sākusi izmeklēšanu pret Spānijas ''La Liga'' pašreizējo līderi ''Barcelona'', jo tā tiek turēta aizdomās par maksājumu veikšanu bijušajam Spānijas tiesnešu komitejas viceprezidentam Enrikem Negreiram. Tiek uzskatīts, ka klubs laika posmā no 2001. līdz 2018. gadam viņam un Negreiras uzņēmumam ''Dasnil 95'' samaksājis 8.4 miljonus. Gaismā tie nāca pēc tam, kad nodokļu inspekcijas darbinieki veica pārbaudi ''Dasnil 95'' un vēlāk par to ziņoja radio ''Ser Catalunya''.

''Ētikas un disciplinārie inspektori ir norīkoti, lai veiktu izmeklēšanu saistībā ar iespējamo UEFA juridisko noteikumu pārkāpšanu no ''Barcelona'' puses tā saucamajā ''Caso Negreira'' lietā,'' teikts izplatītajā paziņojumā. Spānijas prokuratūra atklājusi apsūdzības detaļas. ''''Barcelona'' konfidenciāli bija vienojusies ar Enriki Negreiru, lai viņš kā tiesnešu komitejas viceprezidents, pretī saņemot naudas pārskaitījumus, veic aktivitātes, kuras palīdz ''Barcelona'' no tiesnešu lēmumiem.''

Barselonas klubs situāciju komentējis citādāk. Piesaistītais uzņēmums bijis kā tehniskais konsultants, kurš piegādājis video atskaites saistībā ar profesionālajiem tiesnešiem. Tā mērķis bija nodrošināt lūgto informāciju kluba treneriem. Kluba iekšienē bijušais prezidents Bartomeu un Sandro Rosels jau ir apsūdzēti šajā lietā. ''La Liga'' prezidents paudis uzskatu, ka esošajam prezidentam Laportam ir jāatkāpjas no ''Barcelona'' vadītāja amata, ja veiktie maksājumi netiks paskaidroti.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2023-03-23 17:42, pirms gada
Redz VARcelonai labāk vajadzēja ietaupīt šo naudiņu, lai tagad nebūtu savas finašu sviras jākruķī

  +2 [+] [-]

, 2023-03-23 17:49, pirms gada
Viss jau būtu loģiski, jo daudzi klubi maksā par šādām konsultācijām un semināriem. Tikai Barselonas gadījumā šīs summas ir bijušas daudzkārt lielākas, kā arī daļa naudas ir tikusi pārskaitīta uz Negreiru personīgo kontu...

  -1 [+] [-]

, 2023-03-23 17:55, pirms gada
Bus dsq no nākošās sezonas cempionu līgas. Tā Vācijas Bild raksta.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-23 19:05, pirms gada
Rubentus rakstīja: Bus dsq no nākošās sezonas cempionu līgas. Tā Vācijas Bild raksta.
tad kefiirs smagi zaudees CAS. nav nekaadu pieraadiijumu par speelju ietekmeeshanu. arvien skaidraak ieziimeejas, ka Barca pikjoja, vai nu lai vinjus tiesaa liidzveertiigi paareejiem (un tad tas ir akmens ne jau Barcas daarzinjaa), vai taas ir kaut kaadas Bartro stila naudas atmazgaashanas sheemas.

  +4 [+] [-]

, 2023-03-23 19:42, pirms gada
555 rakstīja: tad kefiirs smagi zaudees CAS. nav nekaadu pieraadiijumu par speelju ietekmeeshanu. arvien skaidraak ieziimeejas, ka Barca pikjoja, vai nu lai vinjus tiesaa liidzveertiigi paareejiem (un tad tas ir akmens ne jau Barcas daarzinjaa), vai taas ir kaut kaadas Bartro stila naudas atmazgaashanas sheemas.
Vakar jau medijos parādījās dažas no tehniskajām atskaitēm par tiesnešiem, ko Negreiras uzņēmums bija piegādājis klubam, lai arī citi atsevišķi mediji teica ka šādas atskaites neeksistē. Tas apstiprina kluba teikto.

Tur vieglāk būs pierādīt naudas piesavināšanos, jo iepriekšējā vadība izmantoja vienu no vadības locekļa firmām kā starpnieku šiem pārskaitījumiem ieturot 50% komisiju. Vēl arī pats Negreira viltoja dokumentus, lai ietaupītu uz nodokļiem. Tas arī ir iemesls kāpēc nodokļu dienests vispār sāka pētīt Negreiras uzņēmuma ieņēmumus un naudas plūsmu.

  -3 [+] [-]

, 2023-03-23 20:17, pirms gada
Cristiano Ronaldo visu laiku labākais.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-23 20:31, pirms gada
Nabaga Laporta- cik sū.us izstrebj, tik atkal jauni nāk vietā mantojumā no priekšgājējiem.

     [+] [-]

, 2023-03-23 20:36, pirms gada
kas ir "nodokļu darbinieki"?

     [+] [-]

, 2023-03-23 22:05, pirms gada
Pandora rakstīja: kas ir "nodokļu darbinieki"?
pareizi būtu nodokļu administratori, bet gan jau bija domats iestade ka VID

     [+] [-]

, 2023-03-23 22:25, pirms gada
(joks) Ančelotti sarosijās, ka pēcpuse sāk karst, kaut kas ,kaut kur mūsu mazajā kopsumā jau miljardu tirdziņā tik jāsameklē, redz makaronēdāji spēja, mēs toreadori vai tad sliktāki Ja nu Barsai -15 iedod? Bez joka - nedomāju, ka katrai no Top bag;at;akajām blicēm nevar krupi atrast - joprojām gaidu, kad talantu pircējai/noracējai MR to atradīs

  -1 [+] [-]

, 2023-03-23 23:48, pirms gada
555 rakstīja: tad kefiirs smagi zaudees CAS. nav nekaadu pieraadiijumu par speelju ietekmeeshanu. arvien skaidraak ieziimeejas, ka Barca pikjoja, vai nu lai vinjus tiesaa liidzveertiigi paareejiem (un tad tas ir akmens ne jau Barcas daarzinjaa), vai taas ir kaut kaadas Bartro stila naudas atmazgaashanas sheemas.
Paskaties Chelsea - Barcelona spēli čempionu līgā, youtube ātri var atrast un sapratīsi, par ko ir runa.

     [+] [-]

, 2023-03-24 00:33, pirms gada
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Paskaties Chelsea - Barcelona spēli čempionu līgā, youtube ātri var atrast un sapratīsi, par ko ir runa.
Kāds sakars Spānijas La Ligas tiesnešu komitejas viceprezidentam ar UEFA vadīto turnīru?

     [+] [-]

, 2023-03-24 01:21, pirms gada
NilsK rakstīja: Kāds sakars Spānijas La Ligas tiesnešu komitejas viceprezidentam ar UEFA vadīto turnīru?
Netici visam, kas rakstīts šeit, jo SC autori nemāk atrast info, Barcelona ne tikai La Liga ir maksājusi. Vai patiesi, to es nemācēšu teikt, bet šī spēle, kuru pieminēju, skaidri parādīja, ka kkas nav kārtībā.

     [+] [-]

, 2023-03-24 04:29, pirms gada
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Netici visam, kas rakstīts šeit, jo SC autori nemāk atrast info, Barcelona ne tikai La Liga ir maksājusi. Vai patiesi, to es nemācēšu teikt, bet šī spēle, kuru pieminēju, skaidri parādīja, ka kkas nav kārtībā.
Beidz pīpēt zāli narkomān un samierinājies ar chelsea zāģi