Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" prezidents Peress: "Superlīga nav bagāto līga. Tā ir līga, kas izglābs futbolu"

Agris Suveizda

"Real Madrid" prezidents Peress: "Superlīga nav bagāto līga. Tā ir līga, kas izglābs futbolu"
Florentino Peress. Foto: imago-images.de/Scanpix

Spānijas superkluba "Real Madrid" prezidents Florentino Peress tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem Superlīgas idejas kūrētājiem. Čempionu līgas titulētākā kluba prezidents Spānijas televīzijas raidījumā El Chiringuito dalījās pārdomās par svētdien dibināto projektu.

"Kas Superlīgā ir tik pievilcīgs? Tas, ka spēlējam pret lielām komandām, konkurētspēja, lielāku resursu gūšana? Šī nav līga, kas domāta bagātajiem. Tā ir līga, kas izglābs futbolu," pauda Peress, kurš nesen tika pārvēlēts uz vēl vienu termiņu kluba prezidenta amatā.

"Allaž, kad notiek kādas pārmaiņas, ir cilvēki, kuri tām pretojas. Mēs šo darām, lai kritiskā brīdī izglābtu futbolu. Auditorija krīt, raidtiesības rūk, un ir nepieciešams kaut ko darīt. Mēs esam izputināti. Televīzijai ir jāmainās, lai mēs varētu pielāgoties. Jauniešus vairs neinteresē futbols. Kādēļ ne? Jo ir daudz sliktas kvalitātes spēļu, un viņiem trūkst intereses – viņiem ir citas platformas, kurās kavēt laiku," Peress turpināja.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

"Ja turpinām ar Čempionu līgu, tad tajā ir arvien mazāk un mazāk intereses – ar to būs cauri. Jaunais formāts ir absurds. Turklāt tas sāksies 2024. gadā, bet 2024. gadā mēs jau būsim miruši. Mēs [vadošie klubi] kopumā esam zaudējuši piecus miljardus eiro. "Real Madrid" divās sezonās ir zaudējis 400 miljonus. Kad tev nav citu ienākumu, izņemot televīziju, ir vajadzīgs risinājums, lai spēles padarītu pievilcīgākas, kurās fani visā pasaulē varēs vērot lielos klubus. Nonācām pie secinājuma, ka Čempionu līgas vietā mums būs Superlīga, kas spēs kompensēt zaudēto," sacīja Peress.

"Real Madrid" prezidents uzskata, ka UEFA draudi par spēlētāju diskvalifikāciju no izlasēm un klubu izmešanu no šīs sezonas Čempionu līgas pusfināla ir tukši: "Spēlētāji var būt pilnīgi mierīgi, jo nekas nenotiks. Ļoti mierīgi – tas nenotiks! Arī klubi [šosezon] netiks izslēgti no Čempionu līgas, tas ir skaidrs. Nedz "Real Madrid", nedz "Manchester City" – neviens no tiem netiks izslēgts nedz no Čempionu līgas, nedz vietējiem čempionātiem. Esmu pilnīgi pārliecināts. Ja spēsim vienoties ar UEFA, jauno līgu vēlamies sākt jau augustā. Ja ne, varam pagaidīt vēl gadu."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

1 2 49 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 12:13, pirms 3 gadiem
"Kad tev nav citu ienākumu, izņemot televīziju, ir vajadzīgs risinājums"...

atbrauciet uz Daugavpili - mēs parādīsim kā ar futbolu var pelnīt naudu...

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 12:20, pirms 3 gadiem
Krīzes apstākļi tikai izgaismo cilvēku patiesās īpašības. Diezgan atklāti pateica, ka rūp tikai peļņa. Nelietīgi to piesegt ar pandēmiju.

Ja klubiem ir zaudējumi - lai īpašnieki tos sedz. A pag, to neļauj FFP, kuru paši klubu īpašnieki UEFA uzspieda.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 12:21, pirms 3 gadiem
Až asaras sariesās acīs Pereza altruisma un nesavtīguma dēļ...

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 12:51, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: Krīzes apstākļi tikai izgaismo cilvēku patiesās īpašības. Diezgan atklāti pateica, ka rūp tikai peļņa. Nelietīgi to piesegt ar pandēmiju.

Ja klubiem ir zaudējumi - lai īpašnieki tos sedz. A pag, to neļauj FFP, kuru paši klubu īpašnieki UEFA uzspieda.
Ja jau tas FFP strādātu vienādi uz visām komandām būtu jauki.Vienai daļai top klubu sadod transfēru banus un soda naudas,bet otrai uzsit pliķi pa roku.

Tas,ka UEFA un FIFA pārmet viņiem par naudu vispār ir smieklīgi.Abas puses vienādas

     [+] [-]

, 2021-04-20 13:10, pirms 3 gadiem
eu, opi, ja nav naudiņas, tad moška algas un transfēra summas samaziniet kopistiski? uzlieciet algu griestus, transfēru griestus? Spēlētājiem tādus kosmosus maksā, transfēri tādos kosmosos - ar galvu jāsāk domāt.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 13:11, pirms 3 gadiem
Sitam krabim jau ir nobraukums,labak butu izbaudijis vecumdienas sezot uz balkona undzerot teju kada skaista vieta.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 13:13, pirms 3 gadiem
parvisu rakstīja: eu, opi, ja nav naudiņas, tad moška algas un transfēra summas samaziniet kopistiski? uzlieciet algu griestus, transfēru griestus? Spēlētājiem tādus kosmosus maksā, transfēri tādos kosmosos - ar galvu jāsāk domāt.
Būs algu griesti Super līgā.55% no komandas budžeta liekas
Nejau Peress nopirka Neymāru,kā rezultātē visas transfēru summas uzleca gaisā

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 13:15, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: Krīzes apstākļi tikai izgaismo cilvēku patiesās īpašības. Diezgan atklāti pateica, ka rūp tikai peļņa. Nelietīgi to piesegt ar pandēmiju.

Ja klubiem ir zaudējumi - lai īpašnieki tos sedz. A pag, to neļauj FFP, kuru paši klubu īpašnieki UEFA uzspieda.
un UEFA pretspars ir futbola milestiba nevis materialas intereses?

  +4 [+] [-]

, 2021-04-20 13:16, pirms 3 gadiem
Atradies svētais kas futbolu izglābs, melo vienā melošanā, nauda tikai un vienīgi nauda intresē

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 13:22, pirms 3 gadiem
Aiaiai, nevarēs vairs pa 200M rezervistus pirkt, nu gan ziepes.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 13:24, pirms 3 gadiem
Uz pansionatu nekavejoties!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 13:50, pirms 3 gadiem
Cilvēkiem nepatiks pārmaiņas nekad,bet tāda superlīga jau sen bija vajadzīga un tā būs..!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 13:55, pirms 3 gadiem
Palasot komentārus, paliek smieklīgi... Ne tikai te, bet kopumā komentāri un viedokļi, manuprāt ir absurdi! Pārmet Perezam un CO, ka šie grib pelnīt naudu.. Kurš to negrib?? Bet visur tik romantiski viedokļi, ka šie neģēļi nedomā par mazajiem klubiem, bet tikai par sevi! Vai tad tā nav norma, domāt par sevi? Vnk viņu kritizēšana ir liekulīga, kad vairums no mums domā tik par €

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 13:58, pirms 3 gadiem
Nav laika analizēt visas aplamības, ko viņš ir sarunājis, bet vienu gan. Ja Čempionu līgai krīt auditorija (kas bija paredzami jau sen), kādēļ tad Superlīgai nekritīsies?

Vajag analizēt cēloņus, nevis apkarot sekas.

  -4 [+] [-]

, 2021-04-20 14:04, pirms 3 gadiem
arca4 rakstīja: Palasot komentārus, paliek smieklīgi... Pārmet Perezam un CO, ka šie grib pelnīt naudu.. Kurš to negrib?? Vai tad tā nav norma, domāt par sevi? Vnk viņu kritizēšana ir liekulīga, kad vairums no mums domā tik par €
Smieklīgs esi arī tu, ja domā, ka futbola pastāvēšanas VIENĪGĀ jēga ir naudas pelnīšana kādam tur Peresam.

(Bet diez vai tev būs lemts to saprast.)

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 14:25, pirms 3 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Aiaiai, nevarēs vairs pa 200M rezervistus pirkt, nu gan ziepes.
pirms tukši muldi, paskaties, kas ir top20 transfēru summās galvenie tērētāji. Madride jau sen nav topā, topā ir city un psg.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 14:30, pirms 3 gadiem
Respektīvi, daļa no tiem klubiem ir tērējušies pamatīgi iepriekš, tagad ir parādi, sākusies krīze, nav vairs nauda, nevar samaksāt astronomiskās algas spēlētājiem, nevar nopirkt jaunus spēlētājus un konkurēt ar pāris klubiem, kuri to var, tādēļ tagad izveidos savu līgu, no kuras nevar izkrist?

Vēlas, lai kāds cits par viņu muļķībām atbild un maksā?

Protams, pati UEFA nav bijusi nekāds cukurs, bet uztaisīt tā, ka 15 klubi nevar izkrist no turnīra ir garlaicīgi, atņems jebkādu nozīmi pozīcijai līgā (izņemot čempionus, kas, kā redzam EPL, pēdējās pāris sezonās ir zināms priekšlaicīgi). Tagad vismaz ir interesanta sacenšanās par top 4 vietu, bet ar Superlīgu tā vairs nebūs.

Ok, ir interesanti vērot lielo komandu spēles, bet ar laiku cilvēki pie tā apradīs un vairs nebūs tik interesanti. Tas tāpat kā ar tortes ēšanu - tas ir īpašs notikums, bet, ja ēstu torti katru ēdienreizi, tas īpašums pazustu.

Un ko tur dara Arsenal un Tottenham? Nav uzvarējuši EPL pēdējos gandrīz 20 gadus, nav neviena ČL titula (man liekas, ka pat nav neviens Eiropas tituls), bet lūk viņi iekļauti šajā klubiņā.

Ja Superlīga tomēr pastāvēs, tad cerams, ka ne šādā formātā, bet tādā, kur visiem klubiem ir jākvalaficējas katru sezonu šajā turnīrā.

     [+] [-]

, 2021-04-20 14:32, pirms 3 gadiem
sprinteris2 rakstīja: pirms tukši muldi, paskaties, kas ir top20 transfēru summās galvenie tērētāji. Madride jau sen nav topā, topā ir city un psg.
Un ne vieniem, ne otriem nav problēmu ar naudu. Toties galvenajiem bīdītājiem Real ir lielas problēmas. Varbūt nav tērējuši, jo nav bijuši spējīgi to izdarīt?

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 14:32, pirms 3 gadiem
Jāsavelk ciešāk josta klubiem Pietiks maksāt astranomiskās summas par spēlētājiem, kuri pat uz soliņa netieks visādās Barselonās, Šitijās utt.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 14:39, pirms 3 gadiem
Muļķības, interese par futbola joprojām aug

     [+] [-]

, 2021-04-20 14:41, pirms 3 gadiem
Čalis aizmirst tik vienu lietu, ka jebkurā līgā ir grandi un ir pastarīši, un tieši šāds Superlīgas projekts iznīcinās superklubus, nevis glābs. Ok tāda Barselon, RM un ManUtd nesabruks, bet pārējie klubi gan. Sākumā jau protams liela daļa pavilksies, bet kuram gan interesēs duelis starp 1. vietā esošu ManCity pret pēdējā vietā esošo Juventus. Amerikas līgas glābj drafti, kur pastarīte var tikt pie teorētiskās nākotnes superzvaigznes un būvēt interesi ap to, bet Superlīgā jau nebūs tā, ka lielāko dolāru saņems pēdējie, kas nozīmē tikai to ka stiprie paliks tikai stiprākie un vājie vājāki. Un nav skaidrs kas notiks ar šīm 5 komandām kuras kvalificēsies turnīram, gadījumā ja līgas pēdējās 5 vietas ieņems dibinātāj komandas. Droši vien tiks izsviestas ārā kaut gan pēc sportiskajiem principiem ir pārākas par dibinātāj klubiem. Šis man arī Eirolīgā nekad nav paticis, ka tur ir tās A licenzes, kas grauj jebkādu sportisko principu.

     [+] [-]

, 2021-04-20 14:42, pirms 3 gadiem
Un kur es uzrakstīju, ka futbola vienīgā jēga ir naudas pelnīšana Perezam? Ja jau rakstīt māki, tad arī lasīt iemācies. Mana doma bija, ka naivi kritizēt 12 biznesmeņus, kuri izdomāja nopelnīt vairāk naudas! Kāda vēl iemesla pēc amerikāņi iegādājās Arsenal, Liverpool un United? Pateikšu priekšā - lai nopelnītu.

Es neatbalstu superlīgu.. man īsti nospļauties par čempionlīgu.. vismaz liekas, bet tā odziņa, kas bija vēl 10 gadus atpakaļ, pazuda, vismaz man!
Vairāk baidos par premjerlīgu, vismaz liekas, ka superlīga nesīs lielu postu tai. Lielajam 6 nebūs ne parko jāuztraucas, līdz ar to zūd visa premjerlīgas intriga un burvība.. tad būs mazāk € un būs pamatīga starpība starp lielo 6 un pārējiem

     [+] [-]

, 2021-04-20 15:02, pirms 3 gadiem
mndvolk rakstīja: Smieklīgs esi arī tu, ja domā, ka futbola pastāvēšanas VIENĪGĀ jēga ir naudas pelnīšana kādam tur Peresam.

(Bet diez vai tev būs lemts to saprast.)
Naivais Profesionalais sports ir ar vienu domu - pelniit pikji. Rajona viiri spele prieka peec.
Tu ganjau doma, ka visi lauzhas uz federacijam lai palidzetu sportam, un uz ministriju lai palidzetu parastajai tautai

     [+] [-]

, 2021-04-20 15:10, pirms 3 gadiem
Ja UEFA un top līgām būs mugurkauls, tad superlīgas projekts izgāzīsies. Vairums lielo klubu vairumu naudiņas nopelna vietējos čempionātos. Superlīga tiem droši vien būs ienesīgāka nekā čempionu līga un tā arī dod garantijas spēlēt tur katru gadu. Tomēr, ja vietējie čempionāti nebūs pieejami, tad superlīga šos zaudējumus kompensēt nespēs. Visas kārtis šeit ir liktas uz to, ka neviena no top līgām uz šo komandu izslēgšanu nebūs gatava.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 15:11, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Ok, ir interesanti vērot lielo komandu spēles, bet ar laiku cilvēki pie tā apradīs un vairs nebūs tik interesanti. Tas tāpat kā ar tortes ēšanu - tas ir īpašs notikums, bet, ja ēstu torti katru ēdienreizi, tas īpašums pazustu.
Tāpēc jau tās sauc par "big games", jo gluži nenotiek katru nedēļu. Varbūt sākumā būtu jautri, bet pēc kāda laika paliktu šausmīgi repetitive un it īpaši sezonas vidū (jā, vidū, ņemot vērā, cik labāki ir RM, City, Barcelona), kad tāds Arsenal, Tottenham u.c. sen jau būtu garantējuši izkrišanu no playoffiem un vienkārši atstaigātu tās spēles, jo izkrist no līgas jau nevar

Katru gadu skatīties ko tādu CL vietā - paldies, nē.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 15:19, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Ok, ir interesanti vērot lielo komandu spēles, bet ar laiku cilvēki pie tā apradīs un vairs nebūs tik interesanti. Tas tāpat kā ar tortes ēšanu - tas ir īpašs notikums, bet, ja ēstu torti katru ēdienreizi, tas īpašums pazustu.

Ja Superlīga tomēr pastāvēs, tad cerams, ka ne šādā formātā, bet tādā, kur visiem klubiem ir jākvalaficējas katru sezonu šajā turnīrā.
Piekrītu, ar šo tiek degradēts elites futbola jēdziens.

Jo uz ČL ir jākvalificējas sezonas garumā, jānopelna dalība. Un pēc tam nāk ČL grupa, pēc tam izslēgšana.

Eirokausus izveidoja, lai objektīvi noskaidrotu labākos starp stiprajiem Eiropā.

Bet šeit big games būs katrā kārtā. Ko viņi savā starpā pierādīs?

Superlīgas formāts principā izslēdz kvalificēšanos, tā ir iecerēta kā slēgta līga pēc amerikāņu "frančīzes" modeļa ar dažām wild card. Tas nav saderīgi ar "piramīdas" modeli, kādā tiek organizēts futbols Eiropā.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 15:20, pirms 3 gadiem
didzuks rakstīja: Ja UEFA un top līgām būs mugurkauls, tad superlīgas projekts izgāzīsies. Vairums lielo klubu vairumu naudiņas nopelna vietējos čempionātos. Superlīga tiem droši vien būs ienesīgāka nekā čempionu līga un tā arī dod garantijas spēlēt tur katru gadu. Tomēr, ja vietējie čempionāti nebūs pieejami, tad superlīga šos zaudējumus kompensēt nespēs. Visas kārtis šeit ir liktas uz to, ka neviena no top līgām uz šo komandu izslēgšanu nebūs gatava.
Tu runā tā it kā lielākie zaudētāji būtu klubi, nevis līgas. Lielie klubi to naudu var atsist arī citos veidos, piedevām nebūtu tik pārliecināts, ka superlīga nespētu kompensēt, jo nauda tur ieplānota milzīga. Tajā pat laikā, kā līgas kompensēs, piemēram, Real, Barcas un Atletico aiziešanu no līgas, kas praktiski nogalinās visus Āzijas tirgus un atstās pa lielam tikai vietējos līdzjutējus?

     [+] [-]

, 2021-04-20 15:39, pirms 3 gadiem
arca4 rakstīja: Un kur es uzrakstīju, ka futbola vienīgā jēga ir naudas pelnīšana Perezam? Ja jau rakstīt māki, tad arī lasīt iemācies. Mana doma bija, ka naivi kritizēt 12 biznesmeņus, kuri izdomāja nopelnīt vairāk naudas! Kāda vēl iemesla pēc amerikāņi iegādājās Arsenal, Liverpool un United? Pateikšu priekšā - lai nopelnītu.

Es neatbalstu superlīgu.. man īsti nospļauties par čempionlīgu.. vismaz liekas, bet tā odziņa, kas bija vēl 10 gadus atpakaļ, pazuda, vismaz man!
Vairāk baidos par premjerlīgu, vismaz liekas, ka superlīga nesīs lielu postu tai. Lielajam 6 nebūs ne parko jāuztraucas, līdz ar to zūd visa premjerlīgas intriga un burvība.. tad būs mazāk € un būs pamatīga starpība starp lielo 6 un pārējiem
Visam, arī naudas pelnīšanai, ir savas morālās robežas. Protams, klubi domāti, lai pelnītu naudu, bet pelnīt naudu nevar veidā, kas praktiski iznīcina visu industriju, kurā šie paši klubi vairāk kā 100 gadu laikā ir kļuvuši par tik vērtīgiem (no finansiālā viedokļa) kā tagad.

Un futbola valstīs futbols ir daudz vairāk kā izklaide. Tā ir daļa no nacionālās identitātes. Vietējie klubi ir daļa no nacionālās kultūras. Ne velti Boris Džonsons sola darīt visu, lai aizliegtu Superlīgu. Supelīga pilnīgi ignorē pārējo futbola piramīdu, sakot no Svētdienas līgu klubiem līdz Čempionu līgai.

Lai cik UEFA un FIFA būtu korumpēti, mantkārīgi un bezprincipiāli, Superlīga ir vēl daudz sliktāka par to, kas ir šobrīd.

     [+] [-]

, 2021-04-20 15:57, pirms 3 gadiem
blah rakstīja: Tu runā tā it kā lielākie zaudētāji būtu klubi, nevis līgas. Lielie klubi to naudu var atsist arī citos veidos, piedevām nebūtu tik pārliecināts, ka superlīga nespētu kompensēt, jo nauda tur ieplānota milzīga. Tajā pat laikā, kā līgas kompensēs, piemēram, Real, Barcas un Atletico aiziešanu no līgas, kas praktiski nogalinās visus Āzijas tirgus un atstās pa lielam tikai vietējos līdzjutējus?
angļi tagad lemj cik sapratu ko darīt ar tiem klubiem. emocijas iet pa gaisu, diezvai ko pieņems

     [+] [-]

, 2021-04-20 16:03, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: angļi tagad lemj cik sapratu ko darīt ar tiem klubiem. emocijas iet pa gaisu, diezvai ko pieņems
Angļiem par laimi būtu vismazākā bēda, jo līga varētu izdzīvot pietiekami labi arī bez tiem 6 klubiem. Protams, peļņa, sponsori, tv līgumi utt. saruktu droši vien par pusi, bet nebūtu tik traģiski kā spāņiem un itāļiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 16:16, pirms 3 gadiem
mytila rakstīja: Naivais Profesionalais sports ir ar vienu domu - pelniit pikji. Rajona viiri spele prieka peec.
Tu ganjau doma, ka visi lauzhas uz federacijam lai palidzetu sportam, un uz ministriju lai palidzetu parastajai tautai
Katrs spriež pēc sevis un sava burbuļa. Motivācijas ir dažādas gan sportistiem, gan klubu īpašniekiem, gan funkcionāriem. Tas, ka biržās kotēto klubu īpašniekiem un menedžmentam vienīgā motivācija ir peļņas gūšana gan ir acīmredzami.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 16:17, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: Supelīga pilnīgi ignorē pārējo futbola piramīdu, sakot no Svētdienas līgu klubiem līdz Čempionu līgai.

Lai cik UEFA un FIFA būtu korumpēti, mantkārīgi un bezprincipiāli, Superlīga ir vēl daudz sliktāka par to, kas ir šobrīd.
Šis arī man šķiet pats būtiskākais tajā visā.

Bizness ir viena lieta, bet Eiropas futbols tiek organizēts pēc piramīdas modeļa, ar ko Superlīga fundamentāli nav saderīga.

     [+] [-]

, 2021-04-20 16:32, pirms 3 gadiem
Reitingi krīt, jo cilvēkiem ir apnikušas 5 valstu sacensības Eirokausos. Eiropa nav tikai šīs 5 valstis. Ja grib, lai futbols atgūtu seno popularitāti, Čempionu līgā nav jābūt vairāk par 2 klubiem no valsts. Esam nonākuši līdz tam, ka pat veselas apakšgrupas var sastādīt no Anglijas, Spānijas, Itālijas, Vācijas un Francijas klubiem. Loģiski, ka intereses zūd. OK. Varbūt Real - Juventus Dānijas līdzjutējam arī ir interesanta, taču, vai tāda pati interese būs teiksim par Leipzig - Totenhem? Domāju, ka nē. Cita lieta, ja Čempionu līgā ir Dānijas klubs, kuram pretī nāk kaut vai tas pats Liverpool...! Manuprār Peress kļūdās ļoti smagi. Triju-piecu valstu čempionāts kaut arī ar labiem klubiem, nepalielinās interesi pārējā Eiropā. Tāpēc jau basketbolā sen ir sapratuši, ka vajadzīga ir gan Crvena Zvezda, gan ASVEL, gan Žalgiris, un arī tad ir dziļš jautājums, cik liela interese ir pārējā Eiropā par spāņu maču Valensia - Baskonia?!

     [+] [-]

, 2021-04-20 17:14, pirms 3 gadiem
https://www.mancity.com/citytv/mens...
Laba Pepa preses konference pirms Villa, otrā daļa būs pieejama pēc pusnakts.
Īsumā: Superlīga tas nav sports (jo rezultāts nav atkarīgs no pūlēm), katrs rūpējās tikai par savām interesēm un UEFA ir izgāzusies, ka viss nonācis tik tālu, jo ignorē klubu intereses.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 17:29, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: UEFA ir izgāzusies, ka viss nonācis tik tālu, jo ignorē klubu intereses.
UEFA nav ideāla. Bet man šķiet, ka SL dibinātājiem elitistiem nekad nebūs diezgan, un šajā ziņā UEFA vienmēr viņiem būs ērts grēkāzis, jo arī viņiem jau, redz, ir "intereses".

Ja "intereses" ir jau aprakstītās Anjelli iecerētās sportisko principu graujošās priekšrocības "tradicionālajiem" grandiem un šķēršļi "plebejiem", a la Atalantai...
1 2 49 komentāri